Anketa

Njegova godina je bila za

1
0 (0%)
2
4 (16.7%)
3
7 (29.2%)
4
1 (4.2%)
5
0 (0%)
Nakon prilagodbe očekujem
0 (0%)
- puno boljega igrača
11 (45.8%)
- nešto kao ove godine
1 (4.2%)
- nisam siguran
0 (0%)

Ukupno Glasova: 12

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:58

Autor Tema: Naby Keita #8  (Posjeta: 82047 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
Odg: Naby Keita #
« Odgovori #15 : Kolovoz 28, 2017, 17:13 »
Ali zato će prije nego on odigra svoju prvu za LFC naš naj igrač bit u Barci( možda već sa odrađenom punom sezonom na Camp Nou)
možda, tko to može znati ali mogao si, barem jednom, zaboraviti na pesimizem, tj pustiti ostale da malo uživaju.
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Online El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #16 : Kolovoz 28, 2017, 17:13 »
Krivo. Cou nam baš treba ove sezone.
Rekao sam bolje da ostane,al da cemo prezivit i bez njega.

Offline barun1892

• Hero Member
« Odgovori #17 : Kolovoz 28, 2017, 17:14 »
Baš si siguran u to ili?

Nismo baš naviknuti na savršenstvo kad je LFC u pitanju zar ne?

Promjenio bi iz najboljeg u ponajboljeg igrača u prijašnjem postu  da nebi došli u pitanje moji stavovi
 neki su ovdje baš zapeli za to

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #18 : Kolovoz 28, 2017, 17:19 »
Ali zamislite koliko smo financijski jaki kad si možemo priuštiti kupnju igrača za 60 milijuna koji će tek doći sljedeće sezone. Ove sezone smo već srušili rekord kad smo kupili Salaha za 36 milijuna. Isto tako, imamo poslanu ponudu od 65 milijuna za Lemara, a toliko ćemo ponuditi i za van Dijka. Kao šećer na kraju, odbili smo 2. najveću ponudu u povijesti nogometa od 135 (ili kolko već) milijuna. Da, Cou odlazi sljedeće ljeto, ali sve ove stvari smo učinili ove sezone i u ovom prijelaznom roku.
« Zadnja izmjena: Kolovoz 28, 2017, 17:27 gento »
Never miss a good chance to shut up.

Offline KarloZd

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #19 : Kolovoz 28, 2017, 17:21 »
valjda je ovaj put autenticna slika  :hm

(click to show/hide)
lako moguće, nešto je na instagramu klub stavljao u vezi broja 8, nisam siguran što točno
'Liverpool was made for me and I was made for Liverpool.'

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #20 : Kolovoz 28, 2017, 17:26 »
Ali zamislite koliko smo financijski jaki kad si možemo priuštiti kupnju igrača za 60 milijuna koji će tek doći sljedeće sezone. Isto tako, imamo poslanu ponudu od 65 milijuna za Lemara, a toliko ćemo ponuditi i za van Dijka. Kao šećer na kraju, odbili smo 2. najveću ponudu u povijesti nogometa od 135 (ili kolko već) milijuna. Da, Cou odlazi sljedeće ljeto, ali sve ove stvari smo učinili ove sezone i u ovom prijelaznom roku.

FSG skrtice!

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #21 : Kolovoz 28, 2017, 17:27 »

Nismo baš naviknuti na savršenstvo kad je LFC u pitanju zar ne?

Mnoge stvari se mjenjau, ako nisi primjetio. Daj malo optimizma jebote

Offline barun1892

• Hero Member
« Odgovori #22 : Kolovoz 28, 2017, 17:27 »
možda, tko to može znati ali mogao si, barem jednom, zaboraviti na pesimizem, tj pustiti ostale da malo uživaju.

Ne želim nikog vrijeđat(kao što mene neki), pa i ja uživam u vjestima oko Keite bio sam uvjeren da će sljedeće sezone bit nedohvatljiv za nas tako. da sam s tim sretan, a svi znamo da je to garancija za Coutinhov odlazak ali ako đođe Lemar uz Keitu kad se priključi mogli bi čak i napredovat(malo pozitive i s moje strane) samo mi je dosta toga da mi prodajemo svoje naj igrače pa nakon tog krenemo u akciju , jebiga evo s Maneom i Firminom smo zaboravili da je jedan Sterling ikad igro za nas, ali ja sam još ljut što smo tad našeg ponajboljeg igrača pustili da pojača rivala (iako je tamo čisto sranje)
Ja pišem ono što mislim i nitko to ne mora shvatit ozbiljno kao što ni ja one koji tvrde da smo dovoljno dobri za naslov

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #23 : Kolovoz 28, 2017, 17:32 »
Kako god ali za ovaj tvoj komentar o odlasku nije niti pravi trenutak a još manje prava tema
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #24 : Kolovoz 28, 2017, 17:38 »
Ja ovo ne shvaćam, izvališ tolike pare i onda ga ostaviš još godinu dana u Leipzigu a treba ti kao suho zlato odmah sad.

Ajde da nam ne treba, da imamo koristi ako se još tamo razvija ili tako nešto, ali ovo mi bzvz.

Za godinu dana se čudesa dese, isto kako može postat WC igrač do kojega nagodinu ne bi mogli nikako doprijeti, isto tako može odigrati katastrofalnu sezonu i totalno usporiti svoj razvoj, puno je godina dana za igračev razvoj.
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #25 : Kolovoz 28, 2017, 17:42 »
Ja ovo ne shvaćam, izvališ tolike pare i onda ga ostaviš još godinu dana u Leipzigu a treba ti kao suho zlato odmah sad.

Ajde da nam ne treba, da imamo koristi ako se još tamo razvija ili tako nešto, ali ovo mi bzvz.

Za godinu dana se čudesa dese, isto kako može postat WC igrač do kojega nagodinu ne bi mogli nikako doprijeti, isto tako može odigrati katastrofalnu sezonu i totalno usporiti svoj razvoj, puno je godina dana za igračev razvoj.

S druge strane je puno izvjesnije da će odigrati sezonu nakon koje će biti vrijedan (u današnjem suludom svijetu transfera) preko 100 miliona funti, a ti si sredio deal za pola te cijene, ne trebaš se brinuti oko interesa drugih klubova, osigurao si dugoročnu zamjenu za Coutinha i možeš bez ikakvog stresa dočekati naredni prelazni rok. Ne sumnjam da smo nudili brdo love da ga dovedemo ovo ljeto - ali ovo je sigurno bolji posao nego čekati kraj ove sezone pa razmatrati opet Keitu kao opciju. Fantastičan posao kluba koji je odlično kapitalizirao na Kloppu kao nesumnjivom magnetu za igrače.

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #26 : Kolovoz 28, 2017, 17:44 »

Pa nije da nam ne treba, nego je Leipzig očigledno toliko jak što se financija tiče da ih boli briga za naše pare, vidiš da smo dali dobre pare ali manje nego što smo nudili ranije.
Ovako Leipzig ima zadovoljnog kupca i zadovoljnog igrača za nešto manje novca koji im ne treba, a neće mu se usporiti razvoj da ga jebeš kad igra u fenomenalno složenoj ekipi u 2.-3. najboljoj ligi na svijetu.

Super posao ako je on ono što nam treba i nije bilo alternative, nadam se da to govori o longetivityu Kloppova projekta kod nas.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #27 : Kolovoz 28, 2017, 17:46 »
Ma to je sve pitanje, kakav će on bit za godinu dana.

A s druge strane tko će nama iznijeti ovu sezonu ?
Henderson, Can, Wijnaldum, Lallana, Milner ? Za 3 pozicije ?

Nama veznjak opet fali ...
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Online Raptor

• Hero Member
« Odgovori #28 : Kolovoz 28, 2017, 17:47 »
valjda je ovaj put autenticna slika  :hm

(click to show/hide)
definitivno nije autenticna, netko je dobro fotosopiro sliku salaha  :lol :lol

(click to show/hide)

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #29 : Kolovoz 28, 2017, 17:48 »
Ma to je sve pitanje, kakav će on bit za godinu dana.

A s druge strane tko će nama iznijeti ovu sezonu ?
Henderson, Can, Wijnaldum, Lallana, Milner ? Za 3 pozicije ?

Nama veznjak opet fali ...

Ne razumijem zašto Coutinho nije na toj listi?
Imamo tu još pored njega i Woodya i Grujića koji će sigurno igrati koju utakmicu a gledamo dovesti i Lemara.
Ne bih rekao da smo baš naročito tanki.