Anketa

Njegova godina je bila za

1
0 (0%)
2
4 (16.7%)
3
7 (29.2%)
4
1 (4.2%)
5
0 (0%)
Nakon prilagodbe očekujem
0 (0%)
- puno boljega igrača
11 (45.8%)
- nešto kao ove godine
1 (4.2%)
- nisam siguran
0 (0%)

Ukupno Glasova: 12

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:58

Autor Tema: Naby Keita #8  (Posjeta: 82293 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
Odg: Naby Keita #8
« Odgovori #705 : Lipanj 09, 2023, 16:25 »
za dvije godine će počet i glasine kako će pojačati i koji Hnl klub.
Kakav HNL spominjes? Pa ti si totalno polupao loncice.

Keita je prije dolaska u Liverpool , bio među najboljim veznim u Bundes ligi.
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #706 : Lipanj 09, 2023, 16:38 »
Kakav HNL spominjes? Pa ti si totalno polupao loncice.

Keita je prije dolaska u Liverpool , bio među najboljim veznim u Bundes ligi.

Bio jednu sezonu dobar, i na račun toga osigurao petogodišnji ugovor kod nas, zaradio fine pare a bio na odmoru više manje. Tip je prevara i to pokazuje ovaj transfer. Bremen je klub koji je između druge i prve bundeslige konstantno. Da icem vrijedi uzeo bi ga makar nekakav Wolfsburg, Eintracht.

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #707 : Lipanj 09, 2023, 17:02 »

Bio jednu sezonu dobar, i na račun toga osigurao petogodišnji ugovor kod nas, zaradio fine pare a bio na odmoru više manje. Tip je prevara i to pokazuje ovaj transfer. Bremen je klub koji je između druge i prve bundeslige konstantno. Da icem vrijedi uzeo bi ga makar nekakav Wolfsburg, Eintracht.

Da bas ti znas zasto ga je uzeo taj i taj klub i kome treba kakav profil veznog igraca. :roll
Nije se ni po Sturridge-u pljuvalo iako su ga isto tako pokosile ozljede.

P.S. Meni je u redu samo pljuvanje po igracu koji je glumio ozljede i odbijao igrati da bi presao u drugi klub, kao sto je npr. Coutinho uradio.
Ali ne , ne smije se pljuvati po Coutinho-u, Torresu, Owenu, koji su izdali klub i to bas supacki.
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #708 : Lipanj 09, 2023, 17:31 »
Malo koji transfer me uzbudio ko onaj Keite.
Ocekivao sam da cemo dobit motor ekipe koji ce dominirati godinama.
I dalje ne mislim da je greska sto smo probali s njime.Da se vrati vrijeme opet bi volio da ucinimo isto.

Nesumnjivo uzasno talentiran igrac,koji ipak nije jak u glavi i koji je ocito imao i ogromne probleme s ozljedama.Bas ono jedan od većih if-ova :)

Sretno mu dalje.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #709 : Lipanj 09, 2023, 17:42 »
Da bas ti znas zasto ga je uzeo taj i taj klub i kome treba kakav profil veznog igraca. :roll

P.S. Meni je u redu samo pljuvanje po igracu koji je glumio ozljede i odbijao igrati da bi presao u drugi klub, kao sto je npr. Coutinho uradio.
Ali ne , ne smije se pljuvati po Coutinho-u, Torresu, Owenu, koji su izdali klub i to bas supacki.

Sturridge je dao golova i golova, on u primeu i onakav Suarez je nešto najbolje šta sam gledao u Liverpoolu poslije ovog famoznog trojca Salah - Firmino - Mane.
Šta je to konkretno ovaj prevarant Keita odigrao u našem dresu. Jel se na prste jedne ruke može izbrojat top utakmice koje je odigrao u jebenih 5 sezona. Lik je bio gubljenje živaca, novca i vremena.
Na stranu ozljede kojih je bilo valjda 100 u 5 sezona, lik i kad je bio spreman nije odigrao ništa vrijedno spomena. Kažem ako je bilo 5 vrlo dobrih utakmica, možda sam i to pretjerao. Lik će i u Bremenu pokazat slijepcima da je prevara.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #710 : Lipanj 09, 2023, 17:58 »
sta god i kako god keita je apsolutno najmanje kriv sto nam je uzeo i pamet i novce,
ako si se vec zajebo pa ga doveo, trebo si ga se na vrijeme rijesit i provalit ko je i sta je, jos veca je propast bila zadrzat ga i propadat jos dublje,

mi smo uspjeli i sa oxom napravit istu gresku,

'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #711 : Lipanj 09, 2023, 18:22 »

Torres izdao klub?! Jeste presao je u Chelsea, ali prije je njega klub izdao. Owen je najbolje godine dao Liverpoolu, jedina mrlja na karijeri je odlazak u scum.

Keita je govno, u igrackom smislu. Vise nas kostao nego sto je pruzio.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #712 : Lipanj 09, 2023, 18:32 »

Jedino dobro što je napravio u klubu. Werder, uživajte.  :super

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #713 : Lipanj 09, 2023, 18:52 »
Torres izdao klub?! Jeste presao je u Chelsea, ali prije je njega klub izdao. Owen je najbolje godine dao Liverpoolu, jedina mrlja na karijeri je odlazak u scum.

Keita je govno, u igrackom smislu. Vise nas kostao nego sto je pruzio.
Torres je doslovno u zadnjim minutama zimskog prelaznog roka, presao u Chelsea iskljucivo radi para. I tako ostavio klub bez prave 9ke i morali smo kupiti panicno onog smijesnog Carrola. A mogao je postati legenda kluba.

Isto tako i Owen . Presao je u Real cim su poslali prvu ponudu, a bio je najveci talenat u Liverpoolu, i mogao je postati legenda kao Gerrard i Carragher. Jos je igrao i za United. Pametnom dosta.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #714 : Lipanj 09, 2023, 19:31 »
Torres je doslovno u zadnjim minutama zimskog prelaznog roka, presao u Chelsea iskljucivo radi para. I tako ostavio klub bez prave 9ke i morali smo kupiti panicno onog smijesnog Carrola. A mogao je postati legenda kluba.

Htio je otici, ali je ispalo za nas u idealnom trenutku. Od Torresove love su kupljeni i Suarez i Carroll tako da je i u tom smislu ispalo ustvari jako dobro za Liverpool. Torres je tocno u toj sezoni krenuo rapidno prema dolje.. Je, osvojio je on s Chelzom trofeje (i zaradio pare) pa nije ni on pozalio, ali gledano iz sadasnje perspektive jednako odlicno je ispalo i za Liverpool..

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #715 : Lipanj 09, 2023, 19:37 »

Torresu se svašta obećavalo od dolaska novih vlasnika. I onda u više navrata prekršila ta obećanja. I taj put više nije htio čekati ni trpiti jer je znao da je u godinama kad ne može više čekati par godina za neki iskorak ili trofej.

Da mu nisu ništa obećavali i garantirali pa da je ovako otišao, rekao bi da je ispao pizda i izdao. Ovako to ne mogu reći.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #716 : Lipanj 09, 2023, 21:15 »

Isto tako i Owen . Presao je u Real cim su poslali prvu ponudu, a bio je najveci talenat u Liverpoolu, i mogao je postati legenda kao Gerrard i Carragher. Jos je igrao i za United. Pametnom dosta.

Sine... Za Torresa

Sto se tice Owena, on je legenda kluba. Svoju velicinu je umanjio, al niko mu ne moze oduzeti 2001. Finale protiv Arsenala koje je resio sam. Ako je Fa cup 06. Gerrardovo finale, onda je 01. Owenovo. Da smrad je sto je presao u United, za Real ne bas.

U svakom slucaju ni Benitez ga nije htio iako se ponudio da se vrati nakon godinu dana u Madridu, pa je presao u Newcastle.

Nije bio ni prvi. Rush je uradio isto kad je otisao u Juve, Mcmanaman nakon 10 godina mislim bespla u Real.

Mascherano, Meireles, svi su oni otisli dalje poput Torresa, jer nije bilo govora o nadogradnji ekipe i trofeja vec o prodaji kluba.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #717 : Lipanj 09, 2023, 21:36 »
Ma ova rasprava ne vodi ničemu, jer ti stalno trubiš isto.
Da sada Trent ode u Real kao dijete ovog kluba koji mu je sve dao i da onda na kraju još igra i za United, jel po tebi on smrad i šupak, ili legenda što je osvojio nekoliko trofeja?
Ja od recimo Trenta očekujem da cijelu karijeru odradi u Liverpoolu i tako postane legenda kao Gerrard i Carragher.
O tome ti ja pričam.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #718 : Lipanj 09, 2023, 22:10 »
Ma ova rasprava ne vodi ničemu, jer ti stalno trubiš isto.
Da sada Trent ode u Real kao dijete ovog kluba koji mu je sve dao i da onda na kraju još igra i za United, jel po tebi on smrad i šupak, ili legenda što je osvojio nekoliko trofeja?
Ja od recimo Trenta očekujem da cijelu karijeru odradi u Liverpoolu i tako postane legenda kao Gerrard i Carragher.
O tome ti ja pričam.

Cekaj jel igrac mora ostati cijelu svoju karijeru u jednom klubu da bi postao legenda istog?

Liverpool dao sve Trentu, a ovaj mu nicim nije vratio? Trent da sutra ode u Real, za mene bi bio legenda kluba.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #719 : Lipanj 09, 2023, 22:12 »
Sine... Za Torresa

Sto se tice Owena, on je legenda kluba. Svoju velicinu je umanjio, al niko mu ne moze oduzeti 2001. Finale protiv Arsenala koje je resio sam. Ako je Fa cup 06. Gerrardovo finale, onda je 01. Owenovo. Da smrad je sto je presao u United, za Real ne bas.

U svakom slucaju ni Benitez ga nije htio iako se ponudio da se vrati nakon godinu dana u Madridu, pa je presao u Newcastle.

Nije bio ni prvi. Rush je uradio isto kad je otisao u Juve, Mcmanaman nakon 10 godina mislim bespla u Real.

Mascherano, Meireles, svi su oni otisli dalje poput Torresa, jer nije bilo govora o nadogradnji ekipe i trofeja vec o prodaji kluba.

Transfer koji me je najviše razočarao. Da je makar ostao sa Suarezom, koji bi to tandem bio.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."