Anketa

Njegova godina je bila za

1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
3 (12.5%)
4
7 (29.2%)
5
2 (8.3%)
Kako dalje sa njim
0 (0%)
Ostanak
11 (45.8%)
Prodaja
1 (4.2%)
Nisam siguran
0 (0%)

Ukupno Glasova: 12

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:54

Autor Tema: Joel Matip #32  (Posjeta: 54596 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Monello

• Hero Member
Odg: Joel Matip #
« Odgovori #30 : Veljača 16, 2016, 12:06 »
Joel Matip will be on a 4 year contract worth 5.5m euros (£81k p/w) [Bild]

Možda uobičajeno miješanje valuta, gotovo rezervirano kad je otok u pitanju :neznam

Pa 80 milja funti tjedno  je normala u PL,nista specijalno
Najbitnije da on pokaze da je vrijedan tih novaca,a ne treba smetnuti s uma da dolazi bez odstete.
tako da mu to znatno umanjuje novac koji ce zaraditi.
Lovru smo platili 20 milja ako se ne varam + place .
Matip je dobio i malo kad se sve sracuna
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #31 : Veljača 16, 2016, 20:09 »
Klopp was so impressed by the performances of Matip he shortlisted him as a potential recruit for his next team during a sabbatical. (@LFC)
Klopp on Matip: “I am very happy. Everybody who knows him would have been interested." #lfc
Klopp on Matip: "Maybe he’s not the most famous player in England, but he’s 24 and has played about 200 Bundesliga games for Schalke."
Klopp on Matip: "He is a top-class centre-half, very young but experienced. You don’t have that too often." #lfc
Klopp on Matip: "To be honest, when I had my break I thought for the next club, I should think about Joel, if there was a need." #lfc
Klopp on Matip: "Even when he played for the team you cannot love as Dortmund manager, you see his quality. That’s real quality!" #lfc
Klopp on Matip: "He’s a real centre-half. He is physically strong, a really tall boy – taller than me!" #lfc
Klopp on Matip: "He’s quick, he’s flexible in his movements and good in technical things. He has played in different systems." #lfc
Klopp on Matip: "He scores goals, four or five per season minimum. He is good in the one-on-one and quick. It’s a package."

Edit: tek sam sad vidio da ima zapis na stranici.

http://www.liverpoolfc.com/news/first-team/207474-klopp-reveals-reasons-behind-move-for-matip
Never miss a good chance to shut up.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #32 : Veljača 16, 2016, 23:13 »
Ugasiti klub ako ce imati 103k tjedno.
Mogu misliti kako ce na to reagirati ostali igraci, da jedan Matip ima puno vecu placu od vecine njih.

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #33 : Veljača 16, 2016, 23:34 »
allen, can, ibe i benteke ce popizdit s punim pravom.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #34 : Veljača 17, 2016, 04:35 »
Joel Matip will be on a 4 year contract worth 5.5m euros (£81k p/w) [Bild]

Možda uobičajeno miješanje valuta, gotovo rezervirano kad je otok u pitanju :neznam
Wie BILD erfuhr, soll Schalke Matip am Ende einen 4-Jahres-Vertrag mit einem Gehalt von 5,5 Mio Euro (zu Verhandlungsbeginn waren es noch 3,5 Mio) geboten haben. In Liverpool kassiert der Kameruner – neben einem satten Handgeld von etwa 5 Mio – angeblich rund 7 Mio pro Jahr.

Matip will be paid a £3.8 million signing-on fee upon arrival, and will earn approximately £5.4 million a year in wages – just over £100,000 per week.
Never miss a good chance to shut up.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #35 : Veljača 17, 2016, 07:18 »

can, ibe i benteke trenutno nemaju sta pizdit ni da damo kevinu stewartu milijun funti place po odradjenom treningu

al da, ovo je prevelika lova za matipa iako vjerujem da ce bit dobar kod nas. sjetite se samo da to pred godinu dana nismo htjeli dat sterlingu :suicide
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #36 : Veljača 17, 2016, 08:30 »
Dobrodosao! Dobar transfer, ostaje za vidjeti hoce li se nametnuti za prvih 11 ili sluziti za rotaciju..
YNWA!!

Offline Hyypiä

• Hero Member
« Odgovori #37 : Veljača 17, 2016, 09:12 »
Dobrodosao! Dobar transfer, ostaje za vidjeti hoce li se nametnuti za prvih 11 ili sluziti za rotaciju..

Ako će služit za rotaciju, nismo ga tribali ni uzimat...
Nama tribaju igrači koji će trenutne gurnit ili na klupu, il na tribine il, na autobus.
"Remember, one night stands only last one night, but syphilis lasts a lifetime."

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #38 : Veljača 17, 2016, 09:15 »
Ako će služit za rotaciju, nismo ga tribali ni uzimat...
Nama tribaju igrači koji će trenutne gurnit ili na klupu, il na tribine il, na autobus.
Jep slazem se vecinom, ali ne mozes takvih dovest 11 u 1 roku a moras igrat i iducu sezonu, tako da je ovo besplatno razuman transfer. Necu rec da je odlican, ali svakako razuman.

Offline Hyypiä

• Hero Member
« Odgovori #39 : Veljača 17, 2016, 09:34 »
Jep slazem se vecinom, ali ne mozes takvih dovest 11 u 1 roku a moras igrat i iducu sezonu, tako da je ovo besplatno razuman transfer. Necu rec da je odlican, ali svakako razuman.

Razumin ja da ih nemoš dovest 11 odjedanput, iako znaš da bi ja to volija :D

Al, isto tako mislim moramo ovo lito dovodit igrače za prvih 11. Oće li to bit 2,3 ili 11 :D igrača, nije bitno.
Samo mi se riga od rečenice "dobar rotacijski igrač"
"Remember, one night stands only last one night, but syphilis lasts a lifetime."

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #40 : Veljača 17, 2016, 09:54 »
Zasto se stalno zaboravlja da Matip dolazi besplatno.
Za cetiri godine ce kostat Liverpool po raznim izvorima izmedju 20 i 22 miliona funti.

Racunica je jednostavna igrac je jako jeftin i nema se ko sta buniti od igraca, pogotovo ne oni za koje su placene masne odstete i koji bi trebali onda po toj logici djaba igrati.
Placa se ne moze gledati  odvojeno od odstetne cifre jer sve ide iz iste kase.

Pa koliko nas je Benteke kostao + godisnje place to je katastrofa,da ne nabrajam dalje.

Razlog Matipove relativno visoke place je bas to da dolazi bez odstete.
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #41 : Veljača 17, 2016, 10:42 »
Razumin ja da ih nemoš dovest 11 odjedanput, iako znaš da bi ja to volija :D

Al, isto tako mislim moramo ovo lito dovodit igrače za prvih 11. Oće li to bit 2,3 ili 11 :D igrača, nije bitno.
Samo mi se riga od rečenice "dobar rotacijski igrač"
Ma slazem se, ali zato sam napisao onaj dio da moras igrat iducu sezonu, a Toure ti odlazi, ne mozes uc u sezonu s 3 stopera od kojih je jedan Sakho koji pola sezone provede u bolnici a ni Lovren se zasad nije pokazao bas zdravim kod nas. Ovaj potez ti omogucuje da u iducu sezonu udes s 4 stopera a nisi doveo nekog "Bogdana" na stopera samo jer je besplatan a tebi treba stoper nego si doveo dobrog igraca. Da, onog koji spada u kategoriju kakve ti "ne zelis" ali u ovom trenutku ti je potreban a novce moras trosit na onakve kakve ti zelis na drugim pozicijama.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #42 : Veljača 17, 2016, 11:01 »

Da sam jedan od ovih nasih stopera, popizdio bih.

Ajde da je to neki igrac s renomeom, ali da Matip kao novi igrac ima 30k vise od ostalih je  :lud

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #43 : Veljača 17, 2016, 11:23 »
Velikim plaćama se i mame igrači. Sterling ima 60k funti tjedno više u Cityju nego Kompany ili Hart, pa? Zar bi svakom novom igraču trebali davat manje plaće, osobito sada kada svaku godinu se sve više preplaćuje igrače i sve više koštaju i sve veće plaće imaju.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #44 : Veljača 17, 2016, 11:29 »
Velikim plaćama se i mame igrači. Sterling ima 60k funti tjedno više u Cityju nego Kompany ili Hart, pa? Zar bi svakom novom igraču trebali davat manje plaće, osobito sada kada svaku godinu se sve više preplaćuje igrače i sve više koštaju i sve veće plaće imaju.

Sterling je ponajbolji mladi nogometas na svijetu, a Matip je samo Matip.