Anketa

Njegova godina je bila za

1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
3 (12.5%)
4
7 (29.2%)
5
2 (8.3%)
Kako dalje sa njim
0 (0%)
Ostanak
11 (45.8%)
Prodaja
1 (4.2%)
Nisam siguran
0 (0%)

Ukupno Glasova: 12

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:54

Autor Tema: Joel Matip #32  (Posjeta: 54599 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mihovil

• Hero Member
Odg: Joel Matip #
« Odgovori #60 : Veljača 17, 2016, 13:07 »
Da je bio pod ugovorom ne bi ga doveli ispod dvadeset.
Dat za Matipa 20 milijuna bilo jednako glupo kao dat isti iznos za Lovrena.

Gdje je izašlo to s 80?
Procito sam ovdje, ne znam jel izasla negdje vijest ili je netko samo napisao da se mozda radi o dosta cestoj zamjeni valuta.

Online dodoonn

• Hero Member
  • MakeusDream
« Odgovori #61 : Veljača 17, 2016, 13:16 »
Vidjet cemo na zimu,da li je opravdana "cifra od 100k funti".
If you are first you are first. If you are second you are nothing.

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #62 : Veljača 17, 2016, 13:16 »
Glupost, mozes dat i Sakhu i Canu 100k tjedno pa ih to ne cini boljim igracima.

Ajde shvati sve doslovno.  :roll Naravno da sam mislio na kvalitetnije igrače kada sam govorio o 100+k plaći, ne da ih se da nekom Christensenu ili sličnim bogaljima  :srednji  :D

Taj Schalke ispade velika masina prepuna odličnih igraca, a klub teska zalost zadnjih godina.

Pa pošto ti je Wolfsburg na čelu s Luis Gustavom velesila, pretpostavio sam da ti je Schalke bar solidan bundesligaš.  :D

A trenutačno je, što se tiče dovođenja pojačanja, razmišljanje o tome hoće li se netko od poluproizvoda koji su već tu buniti zbog nečije plaće zadnja stvar na svijetu o kojoj bilo tko treba brinuti.
Say what again!

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #63 : Veljača 17, 2016, 13:21 »
Pa pošto ti je Wolfsburg na čelu s Luis Gustavom velesila, pretpostavio sam da ti je Schalke bar solidan bundesligaš.  :D

A trenutačno je, što se tiče dovođenja pojačanja, razmišljanje o tome hoće li se netko od poluproizvoda koji su već tu buniti zbog nečije plaće zadnja stvar na svijetu o kojoj bilo tko treba brinuti.

Ne postoji covjek koji je gledao onaj Wolfsburg, a da mu nije bio simpatican.

Stvar je u tome sto bi vrlo lako Matip vec za pola godine mogao u tu skupinu, pa cemo onda dovesti Topraka i dati mu 150k, zaboli nas sto ce se polovnjak Matip ljutiti.  :D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #64 : Veljača 17, 2016, 13:22 »
Procito sam ovdje, ne znam jel izasla negdje vijest ili je netko samo napisao da se mozda radi o dosta cestoj zamjeni valuta.

Plaća je do sada jedino izašla u BILD-u. Napisali su 7 milijuna eura. Moguće da oni griješe, ali ugl, to je jedini iznos s kojim sam se ja do sada susreo.

Wie BILD erfuhr, soll Schalke Matip am Ende einen 4-Jahres-Vertrag mit einem Gehalt von 5,5 Mio Euro (zu Verhandlungsbeginn waren es noch 3,5 Mio) geboten haben. In Liverpool kassiert der Kameruner – neben einem satten Handgeld von etwa 5 Mio – angeblich rund 7 Mio pro Jahr.

Matip will be paid a £3.8 million signing-on fee upon arrival, and will earn approximately £5.4 million a year in wages – just over £100,000 per week.
Never miss a good chance to shut up.

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #65 : Veljača 17, 2016, 13:25 »
Stvar je u tome sto bi vrlo lako Matip vec za pola godine mogao u tu skupinu, pa cemo onda dovesti Topraka i dati mu 150k, zaboli nas sto ce se polovnjak Matip ljutiti.  :D

E to je već druga tema. Ja samo kažem da mi je ovo dobar posao, a hoće li Matip ispuniti očekivanja vidjet ćemo, nadam se da hoće.
Say what again!

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #66 : Veljača 17, 2016, 13:28 »
Ajde shvati sve doslovno.  :roll Naravno da sam mislio na kvalitetnije igrače kada sam govorio o 100+k plaći...
Ako das 100k Matipu kao da si ih dao Canu, nijedno nema smisla i nijedno nije dobar posao.

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #67 : Veljača 17, 2016, 13:30 »
Ako das 100k Matipu kao da si ih dao Canu, nijedno nema smisla i nijedno nije dobar posao.

Can ih nema, a već je više puta napisano zašto Matip ima toliku plaću (kolika god ona na kraju bude), ali ako trebaš još jednom, mogu ti ponoviti.
Say what again!

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #68 : Veljača 17, 2016, 13:36 »
Can ih nema, a već je više puta napisano zašto Matip ima toliku plaću (kolika god ona na kraju bude), ali ako trebaš još jednom, mogu ti ponoviti.
Mozes mi ponovit jos 10 puta ne znaci da ce biti ista ispravnije. Vec sam napisao, jasno mi je da svaki igrac koji dode kao slobodan ima premiju na ugovoru, ali ne treba imat premiju od 50% realne vrijednosti. Mislim da Matip zasluzuje nekakvih 60-65k, nebi se bunio da ima oko 80k (bas zbog navedenog razloga) ako ima 100, to nije dobro.

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #69 : Veljača 17, 2016, 13:47 »
Ok nadam se onda da ćemo jednom točno saznati koliko ima.
Say what again!

Offline Father McKenzie

• Newbie
« Odgovori #70 : Veljača 17, 2016, 13:48 »
Dečki nemojte se ljutit, znam da je ovo forum i raspravlja se o svemu i svačemu, ali me pomalo fascinira žar s kojim se raspravlja o tome da li je netko ko gura loptu naokolo preplaćen sa 100 000 eura tjedno ili ne, a još gluplje mi je trošiti slova na polemiku o tome da li npr. Moreno onda ima pravo tražiti veću plaću i da li će se jadan osjećat zakinuto a nebi mogo položit propise na vozačkom iz 10 pokušaja kolko je glup.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #71 : Veljača 17, 2016, 13:49 »
ni meni to ne sjeda al poslovna logika je na mjestu

znaci, das mu 5 mil bonusa i 100 tisuca tjedno - to je malo ispod 5 mil godisnje. odigra ti 2 godine i prodas ga za 15 mil i na nuli si
ako bude odlican, ne prodajes ga i automatski je opravdao ulozeno. ako nis ne valja, prodas ga nakon godine dana u kinu i zaradis 300 milijuna :D

ja sam osobno protiv takvih placa za rotacijske igrace i nadam se da mu je placa u rangu toureove
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #72 : Veljača 17, 2016, 13:50 »
Nekad treba poci i od malo optimisticnijeg stajalista pa reci i vjerovati da ce Matip u narednim godinama biti jedan od  najboljih stopera u  PL .Zasto ne?
Pa i ako se zajebemo nece biti prvi put.
A gledajuci i analizirajuci kakve mi stopere imamo meni se cini da ce Matip biti bas bez velikog truda nase veliko pojacanje.

Odnosno mi smo na svim pozicijama u momcadi pokriveni sa bas prosjecnim igracima koje apsolutno nije tesko niti nadomjestiti niti zamjenuti.
Ovde bih samo izdvojio Couthina i Sturridgea kod kojih kad  igraju tocno vidis da prave razliku a kad ne igraju tocno da fale u momcadi.

Ostali se i ne sjetis kad su povrjedjeni i da kao fale (rekao bih samo brojcano)
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline mrdokic911

• Hero Member
« Odgovori #73 : Veljača 17, 2016, 14:35 »
Nekad treba poci i od malo optimisticnijeg stajalista pa reci i vjerovati da ce Matip u narednim godinama biti jedan od  najboljih stopera u  PL .Zasto ne?

S takvom premisom uglavnom i krećemo (i navijači i "odgovorne osobe") - i zato nam i je stanje ovakvo.
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #74 : Veljača 17, 2016, 14:55 »

S takvom premisom uglavnom i krećemo (i navijači i "odgovorne osobe") - i zato nam i je stanje ovakvo.

Tu si u pravu

I rekao bih da odgovorne osobe za transfere nemaju ili bar nebi trebale imati taj kockarski nacin odradjivanja posla kao glavnu karakteristiku.
Stanje nam je upravo ovakvo iz razloga sto su se odgovorni vise oslanjali na slucaj nego sto su bilo sto planski i profesionalno odradjivali.

Navijaci su jedno a odgovorne osobe nesto sasvim drugo,oni se trebaju oslanjati na sasvim druge parametre pri odabiru igraca i svoje greske svesti na minimum,a nama navijacima vec kad igrac dodje osim nade ne preostaje nista drugo
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.