Anketa

Njegova godina je bila za

1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
3 (12.5%)
4
7 (29.2%)
5
2 (8.3%)
Kako dalje sa njim
0 (0%)
Ostanak
11 (45.8%)
Prodaja
1 (4.2%)
Nisam siguran
0 (0%)

Ukupno Glasova: 12

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:54

Autor Tema: Joel Matip #32  (Posjeta: 54694 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online MagicRat

• Hero Member
Odg: Joel Matip #
« Odgovori #45 : Veljača 17, 2016, 11:33 »
Evo recimo potpisao si sa Škrtelom ugovor prije 4 godine, znaš li ti koliko su se cijene povećale u tih 4 godine? Normalno da ćeš dat igraču veliku plaću ako ga hoćeš namamit u svoj klub, osobito ako je free transfer.

Bolje onda da ne kupujemo uopće igrače, da ne bi uvrijedili naše Škrtele, Lallane itd.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #46 : Veljača 17, 2016, 11:38 »
Evo recimo potpisao si sa Škrtelom ugovor prije 4 godine, znaš li ti koliko su se cijene povećale u tih 4 godine? Normalno da ćeš dat igraču veliku plaću ako ga hoćeš namamit u svoj klub, osobito ako je free transfer.

Bolje onda da ne kupujemo uopće igrače, da ne bi uvrijedili naše Škrtele, Lallane itd.

Po cemu je Matip vece ime od npr. Lovrena kada smo ga dovodili? Mozes mu dati i 150k ali se ne bih cudio kad bi se neki igrači pobunili i trazili povecanje place.
Matip nije igrac kojeg mamis u klub i dajes mu duplo vecu placu od one koju zasluzuje. To nije ni Milner, vec bi to trebali biti igraci koji ce nas izdignuti na visi nivo. Nekakav Reus, Gundogan...

Online MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #47 : Veljača 17, 2016, 11:42 »
Matip je igrač koji je imao više solidnih sezona u Bundesligi, Lovren je igrač koji je odradio jednu dobru sezonu u Saintsima, i nije baš bio bajan u Lyonu.

Ti sanjaj Reusa i Gundogana, ja ću se držat realnosti.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #48 : Veljača 17, 2016, 11:44 »
Matip je igrač koji je imao više solidnih sezona u Bundesligi, Lovren je igrač koji je odradio jednu dobru sezonu u Saintsima, i nije baš bio bajan u Lyonu.

Ti sanjaj Reusa i Gundogana, ja ću se držat realnosti.

Ti uzivaj u Milneru i sanjaj kako dovodimo Obi Mikela i dajemo mu 180k jer cemo s njim "namamiti" Emenikea.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #49 : Veljača 17, 2016, 11:44 »
Ti uzivaj u Milneru i sanjaj kako dovodimo Obi Mikela i dajemo mu 180k jer cemo s njim "namamiti" Emenikea.

:lol :lol :lol
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Online MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #50 : Veljača 17, 2016, 11:48 »

Da, to što sam rekao da nije realno da dovodimo Reusa ili Gundogana znači da uživam u Milneru i takvima. Bravo.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #51 : Veljača 17, 2016, 11:55 »
Da, to što sam rekao da nije realno da dovodimo Reusa ili Gundogana znači da uživam u Milneru i takvima. Bravo.

Pa ti sad opravdavas 103k za Matipa, a napadas uglavnom sve ostale igrace. Za godinu ili dvije, jebat ces Matipu sve po spisku i cuditi se koji debil mu je dao toliku placu.

Online MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #52 : Veljača 17, 2016, 12:05 »
Pa ti sad opravdavas 103k za Matipa, a napadas uglavnom sve ostale igrace. Za godinu ili dvije, jebat ces Matipu sve po spisku i cuditi se koji debil mu je dao toliku placu.

Aj reci šta bi mi trebali. Koga stopera dovest, ovaj je free, normalno da ćeš da ga dovedeš dat mu veću plaću, to je očito bio dogovor još ranije. Kojeg bi ti stopera doveo i koju bi mu plaću dao, ajde molim te reci pošto nam  treba novi stoper.

A kako ti znaš kakav će Matip bit u Liverpoolu, ti si neki prorok? Ja kažem da nije ništa lošiji od Sakhaa i Škrtela, plus još je mlad i može napredovat, pogle kolika je razlika Lovren pod Rodgersom i Kloppom.

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #53 : Veljača 17, 2016, 12:27 »
Matip ima u nogama 200 utakmica u Bundesligi, plus tridesetak nastupa za Kamerun. Te utakmici u Bundesligi odigrao je za Shalke, a ne za Fortunu Duseldorf. Schalke ga već mjesecima moli za novi ugovor. A lik ma tek 24 godine što je fantastično obzirom da mu kao stoperu tek dolaze najbolje godine. Naravno da mu je plaća automatski viša od realne čim dolazi kao besplatan igrač, ništa čudno. A isto tako ništa čudno da će njegov agent navući zadnju funtu koju može isto kao svi drugi. Tako da Matip nije Matip, već odlična kupnja. To je igrač za kojeg bi da je pod ugovorom Schalke nekog iscjedio samo tako za odštetu.

Nadam se da će nam sljedeća 3,4 pojačanja također imati 100+k plaću, kamo sreće.

Say what again!

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #54 : Veljača 17, 2016, 12:37 »
Matip je itekako samo Matip. Daleko od nekakve turbo klase. Moze biti mrvicu bolji od ovih trenutnih stopera, a i ne mora. Igrac koji dosta slici na Lovrena, sklon kiksevima.

Taj Schalke ispade velika masina prepuna odličnih igraca, a klub teska zalost zadnjih godina.

Nemam nista protiv njega niti mi se da sad mozgat ovdje o njegovoj placi. Po meni je ona zesce pretjerana ako je istina da je 103k. Da sam ja Lovren, trazio bih barem istu.

Nadam se da će nam sljedeća 3,4 pojačanja također imati 100+k plaću, kamo sreće.

Ja se nadam da ćemo u prvih XI imati sve igrace od 120k+, ali se isto tako nadam da to nece biti Milner, Clyne i Matip.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #55 : Veljača 17, 2016, 12:41 »
Prvo treba vidjeti koliko plaću će imati Matip, dakle je li to 103,000 eura ili funti tjedno. Ne bih se iznenadio da je iznos u eurima. Osim toga, normalno je da igrači koji dolaze bez odštete dobiju podebljani ugovor. Zato i Milner ima ugovor koliki ima (preko 100,000 funti). Kloppova je velika želja bio ovaj igrač tako da se ne bih bunio ni da ima ovu plaću koja je gore navedena u funtama. Razlika može biti oko jedan milijun funti godišnje, puta pet godina pet milijuna funti a da je bio pod ugovorom ne bi ga doveli ispod dvadeset.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #56 : Veljača 17, 2016, 12:47 »
Dosta ne potpuno tocnih informacija je izreceno, pa krenimo...
Lovren je imao bolju sezonu u Saintsima nego Matip ijednu u Schalkeu. Ovaj nije imao vise solidnih sezona u Schalkeu, imao je jednu vrlo dobru (ovu sezonu) a ostale su bile toplo-hladno, uostalom ulaksom u ovu sezonu nije bio siguran ni u prvih 11 Schalkea, tj. pitanje bili igrao da su svi bili zdravi.

Uhvatio si se tih 103k iako je odmah nakon toga izasla vijest da je na oko 80k tjedno, sto ako gledas da bi realno trebao biti na nekakvih 65k je premija od 15ak tisuca tjedno, s obzirom da dolazi kao slobodan igrac rekao bi da je to okej posao. Tu premiju mu moras dat, a opet nema placu koja bi izazvala revolt. Nije ni Coutinho pizdio kad je dosao Milner s vecom placom, nece pizditi ni Lovren sto ce Matip imati nesto vecu placu.

Schalke ga već mjesecima moli za novi ugovor.
Da, super je to sto ga mjesecima mole za novi ugovor, malo je zajebano to sto mu ga nisu tako jako nudili na ljeto, razlog sam naveo vec gore. Oni su se zajebali u procjeni, on je odigrao odlicnu sezonu, mi smo napravili solidan posao. Solidan, ne odlican.

Glupost, mozes dat i Sakhu i Canu 100k tjedno pa ih to ne cini boljim igracima.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #57 : Veljača 17, 2016, 12:50 »

Uhvatio si se tih 103k iako je odmah nakon toga izasla vijest da je na oko 80k tjedno, sto ako gledas da bi realno trebao biti na nekakvih 65k je premija od 15ak tisuca tjedno, s obzirom da dolazi kao slobodan igrac rekao bi da je to okej posao. Tu premiju mu moras dat, a opet nema placu koja bi izazvala revolt. Nije ni Coutinho pizdio kad je dosao Milner s vecom placom, nece pizditi ni Lovren sto ce Matip imati nesto vecu placu.

Gdje je izašlo to s 80?
Never miss a good chance to shut up.

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #58 : Veljača 17, 2016, 12:54 »
Nemam problema sa Matipovom plaćom kada vidim da Enrique već dvije godine prima plaću od 60k tjedno za dvije utakmice godišnje i naslikavanja po instagramu.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #59 : Veljača 17, 2016, 12:56 »
Napisao sam par puta "ako je istina da ima 103k". Ne znam zasto bih vise vjerovao toj drugoj informaciji ako niti jedna nije sluzbena.

Mislim da je lakse prijeci preko toga kada je taj netko stariji igrac, s nekakvim imenom i renomeom, zavidnom karijerom iza sebe, a ne stoper od 23 godine za kojeg se nikako ne moze reci da je rasturao do sada.

Ukoliko je 80k, onda je to sitna razlika, ali 103k je dovoljno da trazis povecanje place i budes poprilicno nezadovoljan ako je ne dobijes.