Anketa

Njegova godina je za

1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
3 (10.7%)
4
10 (35.7%)
5
1 (3.6%)
U novoj godini
0 (0%)
...ostaje naša prva devetka
13 (46.4%)
...prelazi više na desetku
0 (0%)
...nisam siguran
1 (3.6%)

Ukupno Glasova: 14

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:58

Autor Tema: Roberto Firmino #9  (Posjeta: 118669 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
Odg: Roberto Firmino
« Odgovori #60 : Lipanj 24, 2015, 10:06 »
Nobody knows but Ayre :kuler

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
« Odgovori #61 : Lipanj 24, 2015, 10:11 »
Dobro je

Imat ce Cou sa kim igrat i Firmino se dokazao u Bundesligi
dobrà kombinacija uz radne tenkove Hende Milnera i Cana

po me najvece je pitanje ko ce igrat uz Skrtela na CB
i da nam najvise fali RB

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #62 : Lipanj 24, 2015, 10:11 »
okej, koliko para na kraju?
Prema zadnjim informacijama, 21 mil+ bonusi. Sto mi cak i nije toliko strasno, pogotovo kad sam ocekivao 29 mil od jucer. Ovako ako ne ispunimo ocekivanja se radi o 21 mil a ako ispunimo ce me ionako bolit briga za sve bonuse koje moramo isplatit. :)

Offline Eric

• Hero Member
« Odgovori #63 : Lipanj 24, 2015, 10:16 »
Mislim, ako je u pitanju 3rd party ownership kao sto je gento napisao, onda je jasno zasto je doslo do toga da je preplacen i pitanje je koliko ce tocno ici klubu, koliko njima i kolika ce cijena biti u stvarnosti.

Jebeš to, ako flopa kako ćemo ga nekome prodati jer ta treća smeća nikada ne odustaju i potencijalno znaju zeznuti dobar deal za klub koji prodaje.
How sharper than a serpent’s tooth
To hear your child make such a fuss.
It isn’t fair—it’s not the truth—
He’s fucked up, yes, but not by us.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #64 : Lipanj 24, 2015, 10:17 »
Jebes mi sve, onda je Borini trebao imao barem 7th party ownership prošlo ljeto

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #65 : Lipanj 24, 2015, 10:17 »
Jebeš to, ako flopa kako ćemo ga nekome prodati jer ta treća smeća nikada ne odustaju i potencijalno znaju zeznuti dobar deal za klub koji prodaje.
Mi smo ih sad rijesili, sad je samo nas. Premiership to ne dozvoljava vise ako se ne varam.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #66 : Lipanj 24, 2015, 10:18 »

Pa sad smo ga otkupili od njih. U Engleskoj nije dopušten 3rd party ownership, u Njemačkoj za sada je.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Eric

• Hero Member
« Odgovori #67 : Lipanj 24, 2015, 10:19 »
Onda ok, sav flop je naš.  :D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #68 : Lipanj 24, 2015, 10:21 »
Again, read this - http://t.co/FN3UBw4lEl - on Firmino. Pretty much all you need to know about our latest signing.
Never miss a good chance to shut up.

Offline dalglish12345

• Hero Member
  • Whenever, Wherever you need me, i am here for you
« Odgovori #69 : Lipanj 24, 2015, 11:09 »
a tko ce golove da zabija? Ings sigurno nece
we've won it 5 times!

we've won it 5 times!

More than Chelsea and Arsenal!

And Man U combined!

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #70 : Lipanj 24, 2015, 11:10 »
a tko ce golove da zabija?
Onaj koji to radi najbolje, Benteke  :kuler

Offline Eric

• Hero Member
« Odgovori #71 : Lipanj 24, 2015, 11:16 »
a tko ce golove da zabija? Ings sigurno nece

Neki su se povodili onom da bi i Čop u Barci zabio 30+ golova ako iza sebe ima logistiku, tako da nam ne treba još jedan napadač nego jedan izvrstan vezni i desni bočni da bi pokorili svijet (i EL).  :p

Offline xabeard14alonso

• Hero Member
  • #RiseUp
« Odgovori #72 : Lipanj 24, 2015, 11:59 »
Da, kao sto je netko gore napisao, ovo zapravo za sada nije lose. Coutinho ce imati s kime igrati prema naprijed, a iza njih su radilice Hendo, Milner i Can. Moram priznati da Firmina nikad nisam pratio ni gledao, mozda par utakmica Bundeslige ali nedovoljno za nekakav veci sud. Nemam zapravo pojma o kakvom se igracu radi, ali neke stvari se daju nagovijestiti.

Ali jedna stvar, a vidim da nitko to ne spominje. S obzirom da ovaj momak moze igrati i spicu po potrebi, mada mislim da to nije jedan od razloga zasto smo ga doveli, postavlja se pitanje hocemo li mi uopce ici po napadaca ovo ljeto. Imamo Sturridgea, Origija, Ingsa + mislim da nema sanse da se rijesimo i Lamberta i Borinija i Balotellija (kojem bi btw. dao jos jednu sezonu ovdje). Dakle to su 3-4 napadaca za jedno mjesto u spici, ako cemo igrati postavu kakvu mnogi predvidaju ovdje (4-2-3-1, 4-3-2-1 ili bilo koju drugu sa jednim pravim spicem) to je dovoljan broj. E sada, ako dovedemo kapitalca (a uvjet za to je da prodamo trojac BBL) opet imamo guzvu u napadu jer je pretpostavka da ce taj kapitalac igrati, a onda na klupi imas Sturridgea, Origija i Ingsa.

Sto zelim reci? Ne treba nam bezvezno gomilanje igraca. Ovaj transfer recimo nije bio akutno potreban. Doveli smo igraca koji igra poziciju koja je vec dobro popunjena u momcadi i gdje igra nas najbolji igrac. Ali ajde, ovo je mozda znak da smo spremni trositi veliko. Ono sto bih ja napravio u situaciji da dovedemo tog toliko trazenog napadaca;
1. poslao bih Origija na jos jednu posudbu, po mogucnosti da ostane u ligi, netko tipa Lester ili Newcastle bi bili idealni. Jos je suvise mlad, a mislim da ce preveliki teret biti stavljen na njegova ledja. Sezone posudbe u nekom od prvoligasa bi bila jako, jako dobra stvar.
2. Ingsa, koji je moze se reci sada vec navikao na Englesku i Premiership, bi koristio kao tog treceg napadaca i opciju s klupe. Po meni, bolje on nego Origi.
3. ostali bi Sturridge + taj novi napadac koji bi se borili sa mjesto u pocetnoj postavi
4. u najgorem slucaju (uvjetno receno s obzirom na prikazano u nasem dresu) tu je i nadam se Balotelli kao nekakva "cetvrta opcija". Kazem nadam se jer bolje Balotelli nego Borini i Lambert koji ne mogu u Dinamu igrati.

S ovim bi dakle rascistili guzvu u napadu, naravno ako bi igrali ovu formaciju s jednim pravim napadacem. Naravno, vidit cemo kako ce se to do pocetka sezone sve sloziti.

Cijena ovog transfera me ne brine toliko, trziste diktira cijenu, znate jako dobro kao i ja da se ovakve igrace (talente, seksi imena i Brazilce) naveliko placa zadnjih sada vec desetak godina. Takvo je vrijeme, rijetko ce se dogoditi neki bargain transfer, jos rjeđe kod nas.
"No matter what we call heroin, it's gonna get sold. Shit is strong, we gonna sell it. Shit is weak, we gonna sell twice as much. You know why? Because a fiend is gonna chase that shit no matter what. It's crazy. We do worse, and we get paid more." -  Stringer Bell

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #73 : Lipanj 24, 2015, 11:59 »

Online scouser68

• Hero Member
« Odgovori #74 : Lipanj 24, 2015, 12:02 »