Anketa

Njegova godina je za

1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
3 (10.7%)
4
10 (35.7%)
5
1 (3.6%)
U novoj godini
0 (0%)
...ostaje naša prva devetka
13 (46.4%)
...prelazi više na desetku
0 (0%)
...nisam siguran
1 (3.6%)

Ukupno Glasova: 14

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:58

Autor Tema: Roberto Firmino #9  (Posjeta: 137550 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
Odg: Roberto Firmino #9
« Odgovori #1110 : Ožujak 07, 2023, 16:54 »
Cim United postane kandidat za titulu ili dok Hojbjergu ne daju balon d or

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Iskreno ne znam i ne pamtim zbog čega je ovaj indijanac dobio ban, ali apeliram da mu ga ukinete i da pustite čovjeka nazad.

Realno ispadate smiješni sa ovim, date čovjeku ban i onda on dođe komenirat sa drugog profila i svi to znate, svi to puštate.

Očigledno da mu je jako bitno komentirat ovdje, vama to ne smeta, pustite ga onda da komentira sa svog profila.
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline Persona non Grata

• Newbie
« Odgovori #1111 : Ožujak 07, 2023, 17:00 »
Imam ogranicenje na ovom profilu, mogu par postova dnevno osim kad ti izvalis neku glupost onda imam pravo koliko hocu

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #1112 : Ožujak 07, 2023, 17:03 »
Imam ogranicenje na ovom profilu, mogu par postova dnevno osim kad ti izvalis neku glupost onda imam pravo koliko hocu

Pa eto, nek ti onda ukinu sva ograničenja, pa se raspiši, meni tako svejedno, samo mi bzvz ova cijela situacija oko tebe ...
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #1113 : Ožujak 13, 2023, 07:06 »
@Shankly nemoj nasjedati na provokacije, nek trabunja sta hoce... ti ionako pises najrealnije postove u zadnje vrijeme...
Ontopic:
Atletico Madrid have emerged as contenders to sign Brazil forward Roberto Firmino, 31, as a free agent when his Liverpool contract expires this summer. (Mundo Deportivo - in Spanish)

An unnamed Saudi Arabian club will submit a “huge offer” to Firmino to sign him when he leaves Liverpool . (Football Insider)
Mislim da bi Firminu odgovarao Atletico i španjolska liga, jer nije toliko brza i intenzivna kao engleska, i duel igra je slabija - pa ima više vremena za reakciju te tako moze pokazati ono najbolje a to je njegova tehnika i lucidan potez. Uglavnom moze jos par sezona igrati u jakoj ligi i na visokom nivou, a ne treba trcati samo za parama u nekoj bezveze ligi kao sto je Saudijska.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Raptor

• Hero Member

Offline Emre Can

• Hero Member
  • We won it 6 times, in Madrid we won it 6 times!
« Odgovori #1116 : Svibanj 20, 2023, 20:05 »
Zbogom Bobby!
1. 1977
2. 1978
3. 1981
4. 1984
5. 2005
6. 2019 (Let's talk about six, baby!)

Offline mario1987

• Hero Member
« Odgovori #1117 : Svibanj 20, 2023, 21:12 »
Legenda on i Mili..  :love

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #1118 : Svibanj 20, 2023, 23:48 »
Tuga golema šta odlazi. Legenda ovog kluba, primjer svim strancima. Bobby bio si sistem, hvala ti na svim golovima, asistencijama, hvala ti šta si obilježio novo doba ovog kluba i pomogao da osvojimo sve šta smo osvojili. Danas sam tužan, jednako kao šta sam bio tužan kad se opraštao Lallana, Lovren, Sadio, Gini i danas legendarni Milly. Hvala vam, bez vas ne bi bili ono što jesmo, ostat će te upisani zlatnim slovima jer ste obilježili jednu prekrasnu eru u kojoj smo uživali biti navijači Liverpoola nakon godina i godina mraka.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #1119 : Svibanj 21, 2023, 09:31 »
Ne razumijem odluku kupiti Nuneza, pustiti Bobija. Umjesto da smo potrošili 70m funti na veznjaka, a Firminu dali 2 godine produljenja. Benzema i Džeko koji su osjetno stariji igraju u prvih 11, a Firminu je tek 31. Evo i ove godine je utrpao 10 golova u ligi i to dosta njih ulazeći s klupe. Baš šteta što odlazi.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #1120 : Svibanj 21, 2023, 09:48 »
Ne razumijem odluku kupiti Nuneza, pustiti Bobija. Umjesto da smo potrošili 70m funti na veznjaka, a Firminu dali 2 godine produljenja. Benzema i Džeko koji su osjetno stariji igraju u prvih 11, a Firminu je tek 31. Evo i ove godine je utrpao 10 golova u ligi i to dosta njih ulazeći s klupe. Baš šteta što odlazi.
Da u pravu si, baš šteta. Evo gledam na transfermarkt da ga procjenjuju na 22 milijuna, a za te pare ćemo dovesti nekog bezveze backup napdača tipa Minamino. Već to predosjećam, jer smo tako dosad radili. Daj Bože da sam u krivu u vezi vlasnika i našeg budžeta.

Offline dodoonn

• Hero Member
  • MakeusDream
« Odgovori #1121 : Svibanj 21, 2023, 09:59 »
 Odlazi vazan dio momcadi, jedan od najdrazih igraca ikad ne samo Liverpoola...

Steta, mislim da je mogao jos puno dati da smo pametnije poslovali. :cry
If you are first you are first. If you are second you are nothing.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1122 : Svibanj 21, 2023, 10:06 »
Po meni je super da sada odlazi. Iz sezone u sezonu pada i ovako ćemo ga pamtiti kakav je bio. Odlaskom u neku Italiju će moći još neko vrijeme držati visoki nivo. U Engleskoj više ne bi mogao. Sretno mu bilo u nastavku karijere i hvala mu za sve. A puno je toga.
Never miss a good chance to shut up.

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #1123 : Svibanj 21, 2023, 10:24 »
Koliko je samo bio važan za sistem koji smo igrali u suradnji sa Salahom i Maneom! Koja je to bila pogođena kombinacija, nikada nije bio prava devetka i pitanje je kako bi izgledalo da je išao u neki drugi klub i drugi sistem koji bi od njega očekivao da bude prva špica.
Nadam se da će još dugo i uspješno igrati i hvala mu za sve što je dao.
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #1124 : Svibanj 21, 2023, 10:25 »
Jedan od najkorisnijih igrača ikad koji su nosili crveni dres. Obrigado senor i sretno dalje  :love