Anketa

Njegova godina je bila za

1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
6 (16.7%)
4
11 (30.6%)
5
1 (2.8%)
Njegova budućnost
0 (0%)
...i dalje ga vidim u ekipi
16 (44.4%)
...ja bi ga prodao
2 (5.6%)
...nisam siguran
0 (0%)

Ukupno Glasova: 18

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:59

Autor Tema: James Milner #7  (Posjeta: 62571 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline red

• Hero Member
  • walk on
Odg: James Milner
« Odgovori #30 : Lipanj 04, 2015, 13:06 »
ma ovo je najbolji transfer nakon duzeg vremena   :super

dobrodosao   :D
ALLEZ! ALLEZ! ALLEZ!

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #31 : Lipanj 04, 2015, 13:26 »
Boring James Milner
June 2 at 10:35am ·
Should have some big news soon! I'll give you all a clue...I won't have to worry about all those noisy Champions League games ever again.

malo starije al smiješno  :lol
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #32 : Lipanj 04, 2015, 13:30 »
Gdje će on igrat kod nas, na krilu ili u sredini?
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #33 : Lipanj 04, 2015, 14:18 »
S takvom plaćom definitivno se ne može smatrati free transferom osim u strogo tehničkom smislu. S druge strane, da smo ga kupovali, platili bi 10 milja sigurno tako da se i dalje isplati. Dobar igrač, no ako se ne saberemo mogao bi nam postati standard vrhunskog igrača a onda smo najebali.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #34 : Lipanj 04, 2015, 14:33 »
James Milner agrees to sign for Liverpool on free from Manchester City. By @AHunterGuardian http://t.co/vVWZraMDyY

150 k.
Plaćat ćemo ga više nego Arsenal Sancheza  :super

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #35 : Lipanj 04, 2015, 14:36 »
Kakva retardirana logika "dosao je dzabe, daj mu duplo od realne place".  :hitwall :suicide
Pogotovo kada znamo koliko smo istinskih klasa propustili dovesti jer nam je bio problem dati vise od sugavih 80k.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #36 : Lipanj 04, 2015, 14:58 »
Čitam da je odbio Cityevih 160 000, da bi presao kod nas... E sad da li tu ima istine, ko ce ga znati...
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #37 : Lipanj 04, 2015, 15:18 »
Milner je dobar igrac, to nije uopce upitno, no ovo je jos jedan pokazatelj da cemo se okrenuti na 2v1 sustav u vezi. Ono sto me malo brine je to sto bi ta 2 srednja vezna trebali biti Milner i Henderson, igraci vrlo slicnih karakteristika. Osobno nikad nisam fan kad imas 2 igraca istih karakteristika na terenu, pogotovo ne ovako jednog do drugog jer ce ovo zahtjevat puno prilagodavanja i od jednog i od drugog.

Milnerov transfer zahtjeva novu fazu Hendersonove "evolucije", morat ce pocet igrat kvalitetniju defenzivu. Iako vjerujem da ce primarno Milner biti zaduzeniji za defenzivnije zadatke Hendo ce svejedno morati drasticno popraviti igru u tom smjeru, jer ne moze ocekivati od Milnera da ce ga vaditi kao sto mu je to u nekim trenutcima radio Lucas ove sezone. Ovo ce mu biti puno slicnije igranju u paru s Gerrardom, iako Milner moze vise fizicki pruziti u ovom trenutku.

Offline David Bowie

• Hero Member
« Odgovori #38 : Lipanj 04, 2015, 15:21 »
jesi li siguran  :kuler
nikako ne moze bit losije

siguran sam itekako. Vrlo zahvalan i kvalitetan igrac. Niti jedno pojacanje proslog ljeta nije ni bolje, ni zvucnije ime od njega.  Ovo je pun pogodak nakon duuugo vremena

spekulacije o placi me ne zanimaju. Ne placam iz svog dzepa. Momak se pokaza i karakter, dolazi na puno manjj placu, nema lp, vjerovatno ni borbe za 1 misto. Zeli samo igrat i to je to

Siguran sam da mu placa nije ovolika koliko se pise

Offline Kruno™

• Hero Member
« Odgovori #39 : Lipanj 04, 2015, 15:50 »
Solidan transfer.

Offline LFC_Rijeka

• Newbie
« Odgovori #40 : Lipanj 04, 2015, 16:13 »
Dobar posao, dobro će doć njegovo iskustvo u veznom redu

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #41 : Lipanj 04, 2015, 16:29 »
nenam ša bi mislio.. lik mi j ok irač, polivalentan, ali emožemo od njega očekivati da nas digne na višu rainu.. on je radilica i vodonoša prije svega, bogatog iskustva i ako će igrati sa Hendom u vezi, nasušno nam treba jedan kreativniji veznjak.. bojim se i pomislii kreacije Hendo-Milner-Lucas/Can (ako ćemo igrati 4-3-3 gdje Cou u sredinni naprijed)..

plaća nemože biti mala kod ovakvih transfera, malo je čudno da ćemo ga plaćati ko Gerrarda..  :lud
jel neko skužio na koliko je godina potpisao?

nadajmo se da će ispasti korisiji od npr J. Colea koji je na sličan način došao..
YNWA!!

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
« Odgovori #42 : Lipanj 04, 2015, 16:35 »
siguran sam itekako. Vrlo zahvalan i kvalitetan igrac. Niti jedno pojacanje proslog ljeta nije ni bolje, ni zvucnije ime od njega.  Ovo je pun pogodak nakon duuugo vremena

spekulacije o placi me ne zanimaju. Ne placam iz svog dzepa. Momak se pokaza i karakter, dolazi na puno manjj placu, nema lp, vjerovatno ni borbe za 1 misto. Zeli samo igrat i to je to

Siguran sam da mu placa nije ovolika koliko se pise

zajeb... sam se
kako smo krenuli u ovaj prijelazni rok prije nego je i poceo - moglo bi bit  :super

Online El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #43 : Lipanj 04, 2015, 17:35 »
nenam ša bi mislio.. lik mi j ok irač, polivalentan, ali emožemo od njega očekivati da nas digne na višu rainu.. on je radilica i vodonoša prije svega, bogatog iskustva i ako će igrati sa Hendom u vezi, nasušno nam treba jedan kreativniji veznjak.. bojim se i pomislii kreacije Hendo-Milner-Lucas/Can (ako ćemo igrati 4-3-3 gdje Cou u sredinni naprijed)..

plaća nemože biti mala kod ovakvih transfera, malo je čudno da ćemo ga plaćati ko Gerrarda..  :lud
jel neko skužio na koliko je godina potpisao?

nadajmo se da će ispasti korisiji od npr J. Colea koji je na sličan način došao..
Cole je došao ko istrošena roba(prerano uništena ozljedama),ali normalno mi smo od tog transfera čuda nekakva očekivali.S druge strane Milner je ipak igrac za kojeg sam siguran da ce nam nesto donijeti.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #44 : Lipanj 04, 2015, 17:44 »
Cole je došao ko istrošena roba(prerano uništena ozljedama),ali normalno mi smo od tog transfera čuda nekakva očekivali.S druge strane Milner je ipak igrac za kojeg sam siguran da ce nam nesto donijeti.

ma i ja mislim da će donijeti više, ali rekoh, i J.Cole je prije dolaska bio dobar i puno smo očekivali..

od Milnera ne očekujm da rješava tekme, čisto da nam daje neku stabilnost i poveznicu da li po desnoj strai ili između obrane i napada, svejedno..
nadam se ipak da ugovor nije predug (3 sezone bi po meni bilo ok) jer bi mogao postati problem/opterećenje..
YNWA!!