Anketa

Njegova godina u klubu je bila za

1
5 (19.2%)
2
5 (19.2%)
3
3 (11.5%)
4
0 (0%)
5
0 (0%)
Njegova budućnost
0 (0%)
Prodaja
8 (30.8%)
Ostanak
3 (11.5%)
Nisam siguran
2 (7.7%)

Ukupno Glasova: 13

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:54

Autor Tema: Adam Lallana #20  (Posjeta: 108280 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
Odg: Adam Lallana #20
« Odgovori #30 : Lipanj 29, 2014, 13:00 »
kvalitetan i polivalentan igrac ali placen puno vise od realne vrijednosti

cak i uz ostanak suareza, igrac tipa lallana ne smije biti najvece pojacanje prijelaznog roka. to su solidni igraci koji ce kroz sezonu posteno oznojiti dres i odigrati svoju ulogu, ali nisu oni koji ce konstantno preuzimati odgovornost i 'vuci' momcad

lallana je tip igraca koji ce igrati dobro kad igramo dobro, ali isto tako i uklopiti se u opce sivilo ako stvari krenu po zlu. ne karakterom - po karakteru mi se cini super tip. jednostavno - nema tu kvalitetu da sam dominira utakmicom - a to je nesto sto ipak treba ocekivati od igraca vrijednog 25 milijuna funti

ako uz lallanu dovedemo i recimo sancheza a ostane suarez, biti cu zadovoljan i ovim transferom. ali i sami znamo da to nece biti tako, da ce neki 'sanchez' kojeg dovedemo kao zamjenu biti samo losija verzija suareza a da ce lallana biti nase najvece i najskuplje pojacanje (osim tog igraca koji ce zamijeniti suareza)

u tom slucaju bit cu jebacki bijesan jer adam lallana nije igrac koji ti daje dodatni impuls za ligu prvaka. a jos dalje od toga su lambert i can
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
« Odgovori #31 : Lipanj 29, 2014, 13:18 »

cak i uz ostanak suareza, igrac tipa lallana ne smije biti najvece pojacanje prijelaznog roka. to su solidni igraci koji ce kroz sezonu posteno oznojiti dres i odigrati svoju ulogu, ali nisu oni koji ce konstantno preuzimati odgovornost i 'vuci' momcad

lallana je tip igraca koji ce igrati dobro kad igramo dobro, ali isto tako i uklopiti se u opce sivilo ako stvari krenu po zlu. ne karakterom - po karakteru mi se cini super tip. jednostavno - nema tu kvalitetu da sam dominira utakmicom - a to je nesto sto ipak treba ocekivati od igraca vrijednog 25 milijuna funti

ako uz lallanu dovedemo i recimo sancheza a ostane suarez, biti cu zadovoljan i ovim transferom. ali i sami znamo da to nece biti tako, da ce neki 'sanchez' kojeg dovedemo kao zamjenu biti samo losija verzija suareza a da ce lallana biti nase najvece i najskuplje pojacanje (osim tog igraca koji ce zamijeniti suareza)

u tom slucaju bit cu jebacki bijesan jer adam lallana nije igrac koji ti daje dodatni impuls za ligu prvaka. a jos dalje od toga su lambert i can

:super

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #32 : Lipanj 29, 2014, 14:11 »

:amen
YNWA!!

Offline Luisito7

• Sr. Member
  • "Coutinhoooo its 3-2"
« Odgovori #33 : Lipanj 30, 2014, 10:54 »
Kad je predstavljanje ??

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #34 : Lipanj 30, 2014, 11:05 »
Danas bi navodno trebao proc medicinski.

Offline Lepa_Henrikh

• Hero Member
  • just monitoring around..
« Odgovori #35 : Lipanj 30, 2014, 11:05 »
Kad je predstavljanje ??
sudeci po obicajima danas u 11 (12 po nasem)

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #36 : Lipanj 30, 2014, 12:14 »
sudeci po obicajima danas u 11 (12 po nasem)

Da, tako je bilo s Lambertom. Možda je Adam iznenada promijenio mišljenje i otišao kod Spursa na predstavljanje... :hm

EDIT: Na Twitteru piše da je predstavljanje sutra u 11 h po njihovom vremenu.
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline Captain Fantastic

• Hero Member
« Odgovori #37 : Lipanj 30, 2014, 12:22 »
Adam Blackmore @bigadamsport  ·  37m
Am told the Lallana to Liverpool deal should complete later today #saintsfc #LFC

Adam Lallana could be announced as a Liverpool player later today before he jets off on holiday. (Mirror)

Offline dodoonn

• Hero Member
  • MakeusDream
« Odgovori #38 : Lipanj 30, 2014, 12:23 »
Moramo gledati na drugaciji nacin Adama po mom misljnjenju, moramo gledati tako da razmisljamo kako smo mi doveli kapitena Southamptona koji je bio odlican ove sezone. Igraca koji ima sređen zivot,nije problematican momak i vrlo je lojalan klubu,a istotako njegova zelja za igrom u Liverpoolu jos ce vise znaciti njegovim boljim partijama :) Po meni on ce opravdat svoja ocekivanja sigurno,a mozda i jos nesto vise od toga. Bilo kako bilo vidjet cemo u narednim mjesecima :D
If you are first you are first. If you are second you are nothing.

Offline Luisito7

• Sr. Member
  • "Coutinhoooo its 3-2"
« Odgovori #39 : Srpanj 01, 2014, 08:25 »
Jel se predstavia

Offline markoj

• Hero Member
« Odgovori #40 : Srpanj 01, 2014, 08:29 »
A u pm..

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #41 : Srpanj 01, 2014, 09:42 »
Adam Lallana's £23million move to Liverpool FC will finally be confirmed today. Echo
Never miss a good chance to shut up.

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #42 : Srpanj 01, 2014, 11:21 »

Offline reds

• Hero Member
« Odgovori #43 : Srpanj 01, 2014, 11:54 »
Kolektivno ce dati svoj maksimum, kad mu se jos pridoda par igraca siguran sam da smo doveli dobrog igraca, Lallana je jako zahvalan igrac, ima tehniku I odlicno se snalazi u oba pravca, neke golovo sto je postigao vidi se da koristi podjednako I lijevu I desnu nogu, sto nam nije bio slucaj s predhodnim igracima npr Downing ili nekad I Stu, to je neshvatljivo ali dobro.
Sretno Adam :super
" Nikad ne podcijeni srce šampiona ".

Offline Lepa_Henrikh

• Hero Member
  • just monitoring around..
« Odgovori #44 : Srpanj 01, 2014, 11:59 »
slika u dresu  :D
(click to show/hide)

@LFC: #LFC are delighted to announce the signing of Adam Lallana from Southampton #LallanaLFC http://t.co/YGYoeBpYIY

(click to show/hide)