Autor Tema: Adam Morgan  (Posjeta: 3205 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
Adam Morgan
« : Prosinac 09, 2012, 16:54 »

Adam "Joseph" Morgan rođen je 21.4.1994. u Liverpoolu.

U nižim kategorijama je bio najbolji strijelac Liverpoola,a počeo je igrati u klubu Kirkby u ligi do 10 godina.
Svoj debi za Liverpoolove rezerve upisao je prošle godine protiv Boltona 12.4.2011. i zabio jedini gol utakmice.
Potpisao je ugovor 1.7.2011. u trajanju od 3 godine.

Rodgers ga je poveo s timom na turneju pod SAD-u ove godine, gdje je zabio gol protiv Toronta.

Prve natjecateljske mintue upisao je protiv Heartsa u EL,ušavši u 90' minuti.

Od ovog igrača se puno očekuje,ja sam možda nekako priželjkivao da danas protiv West Hama starta,jer sam ga gledao u Next Gen. no vjerujem da će barem koju minutu dobiti..nekako me izgledom podsjeća na Dalglisha ,nadam se da će upola takav trag ostaviti u klubu.
« Zadnja izmjena: Siječanj 03, 2014, 11:54 margita »

Offline Ozz

• Hero Member
Odg: Adam Morgan # 50
« Odgovori #1 : Siječanj 04, 2013, 11:05 »
Morgan odlazi na posudbu u Roterham i ne znam da li da to protumačim kao korak u naprijed ili nazad?

Offline Paulinjo

• Hero Member
  • Smooth, but not a criminal.
« Odgovori #2 : Siječanj 04, 2013, 11:33 »
Mislim da neće napraviti karijeru u Liverpoolu. Ima nos za gol i dobru ljevicu, ali nema fizikalije potrebne za premier ligu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #3 : Siječanj 04, 2013, 11:41 »
osobno, nikad nisam mislio o njemu kao buducem seniorskom igracu, jednostavno mislim da nema dovoljno velik potencijal i da u nasoj skoli ima puno boljih buducih igraca :)
Never miss a good chance to shut up.

Offline john_doe

• Hero Member
« Odgovori #4 : Siječanj 04, 2013, 11:48 »
Fizikalije još i mogu proći, fali mu brzine, ali sveukupno nisu prevelik minus. Po meni je problem više sa strane tehnike.. nije pokazao naznake kreiranja prilika za sebe niti za druge.. ostaje kretanje bez lopte gdje je prosječan, ako i toliko i defanzivne zadaće (ovo mu je plus).. to je slabija, statičnija verzija borinija.

Kad trener uzme Jonju prije tebe za igru u napadu, onda znaš da nisi dovoljno dobar.
“Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple.” - Bill Shankly

Link

Offline Ozz

• Hero Member
« Odgovori #5 : Siječanj 04, 2013, 13:11 »
Ali dečko ima 18 godina ..

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #6 : Siječanj 04, 2013, 13:19 »

Problem je ogroman pritisak na njemu, domaći lijevonogi napadač s dobrim osjećajem za gol, njega su sa 16ak godina počeli uspoređivati s Fowlerom, teško je bilo za očekivati da ispuni naše želje. Zato mu je ovo super prilika, mjesec dana u 4. ligi, to će biti oko 6-7 utakmica, nadam se da će većinu početi, tamo se igra čvrst nogomet, mogao bi pokazati što vrijedi, a onda ili produžiti posudbu ili u bolji klub ili natrag ravno u prvu momčad te posjesti Sturridgea i Suareza na klupu  B-)
"You know what the chain of command is? It's the chain I go get and beat you with 'til ya understand who's in ruttin' command here."

Ljudi, pretjerano SERETE!

Offline john_doe

• Hero Member
« Odgovori #7 : Siječanj 04, 2013, 13:41 »

Mislio sam da je stariji ..još da ne piše u prvom postu da je 1994.  :lol

Svejedno ostaje što sam pisao, kad je vezni igrač (a Jonjo je 92(?)) izbor prije tebe u napadu, a cijeli izbor pada na tebe ili njega onda je posudba dobro rješenje.
“Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple.” - Bill Shankly

Link

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #8 : Siječanj 04, 2013, 21:35 »
tesko je reci jer smo ga jako malo gledali u normalnoj konkurenciji, meni se ono sto sam vidio protiv heartsa dopalo

nije mi se nikad cinio kao jedan od onih koji ce uspjeti ali u toj utakmici je pokazao cisto zadovoljavajuce razumijevanje igre i nogometnu inteligenciju
rano je jos, nadajmo se da ce biti nesto od njega
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline mrdokic911

• Hero Member
« Odgovori #9 : Siječanj 02, 2014, 18:28 »
This Is Anfield ‏@thisisanfield 6m

Adam Morgan's loan move to Yeovil has been made permanent, as expected.
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #10 : Siječanj 02, 2014, 18:28 »
This Is Anfield ‏@thisisanfield 6m

Adam Morgan's loan move to Yeovil has been made permanent, as expected.

odlično, nikad nisam ni pomislio da bi nešto moglo biti od njega :)
Never miss a good chance to shut up.

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #11 : Siječanj 02, 2014, 18:43 »
odlično, nikad nisam ni pomislio da bi nešto moglo biti od njega :)
Takodjer  :)

Offline Vuky23

• Hero Member
  • ♫♫ Asleep In The Desert ♫♫
« Odgovori #12 : Siječanj 03, 2014, 11:44 »
Liverpool FC

We can today confirm that Adam Morgan has joined Yeovil Town on a permanent deal. Read the full story here: http://lfc.tv/j2F. Everyone at ‪#‎LFC‬ would like to wish Adam all the very best for the future.

Sada je i službeno. :)
"Greatness needs a lot of things. But it doesn’t need an audience."

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #13 : Siječanj 03, 2014, 11:47 »
Yup, sad tema lagano u arhivu... Šteta, jednostavno fizički nije bio na razini koju traži Premiership tako da je teško moglo završiti kako smo se nadali. Bilo mi je jako simpatično vidjeti kako je proslavio svoj gol Torontu u prijateljskoj utakmici prošle sezone, očito mu je jako značio. Puno sreće u Yeovilu, nije ni tamo najbolje počeo, ali ima više nego dovoljno vremena izboriti se za mjesto u momčadi :)
"You know what the chain of command is? It's the chain I go get and beat you with 'til ya understand who's in ruttin' command here."

Ljudi, pretjerano SERETE!