Autor Tema: Liga Prvaka 2012/2013  (Posjeta: 91372 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Massone

• Hero Member
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline david_1991

• Hero Member
Odg: Liga Prvaka 2012/2013
« Odgovori #31 : Kolovoz 10, 2012, 13:05 »
Ovaj Maribor je dobro posložena i opasna momčad, a bili su prošle sezone u Euro ligi. Ako ih Dinamo i trunku podcijeni ništa od Lige prvaka.

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #32 : Kolovoz 28, 2012, 22:27 »
Eh ova UEFA, mafijoze, u situaciji kad je Maribor nadomak prolaza, daju crveni likovima u situaciji gdje je faul sam po sebi dovoljan.

/sarcasm.

Moram priznati da se Dinamo dobro posložio nakon katastrofa s Ludogorcem, ok to sad izgleda. Možda ne obore svoj rekord ove sezone u LP :D

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #33 : Kolovoz 28, 2012, 22:38 »
Mene je ovo večeras više nego ugodno iznenadio od strane Dinama.
Još jedna sezpna Lige prvaka je ipak sezona Lige prvaka, što bismo samo mi dali da ju imamo u rukama.
Mene je Vida danas oduševio predstavom, možda sam subjektivam jer mi je lega, al zbilja je odigrao sjajno.
A ovaj Arghus za ovaj start kod crvenog kartona je zaslužio najmanje 5-10 utakmica. Smeće obično, ovako startati na igrača je suludo!

I ZA KRAJ. Niti navijam za Dinamo i pitanje da li bih gledao tekmu da je bila na HTV-u, ali mislim da mogu govoriti u ime svih navijača Dinama, i svih kojima je drago da naš klub kako god se zvao igra Ligu prvaka da Jebem mater HTV-u što ih zaboli mauna za navijače u Hrvatskoj, pogotovo ako nisu mogli riješiti ovaj prijenos na HTV-2, kad već nemaju (a obećavaju već 3 godine start HTV-3 kao sportske televizije.
Usput, ja zahvaljujem Al Jaizeeri što mi je omogućila da viim uživo kako je golom Tonela Dinamo ponovno osigurao nastup u elitnom natjecanju!

Čestitke Dinamu!, inače mrskm mi neprijateljima!  ;)

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #34 : Kolovoz 28, 2012, 22:53 »
Malo mi je glupo da se neka televizija naziva nacionalnom, a ne prenosi događaje koji se tiče države kao takve. Nema veze vole li neki Hrvati Dinamo ili ne, on je hrvatski klub i igrat će pod hrvatskom zastavom  u najelitnijem nogometnom natjecanju na svijetu.
Ako se nisu mogli izdvojiti novce bar za ove događaje, onda nek ide sve u 3 lijepe pi*ke materine.

Jebo ih Sabor, Nedjeljom u 2, Eurosong i CSI:Miami sve odreda u redakciji i uredništvu, počevši od onog maloumnog kretena Brune Kovačevića.  :tuc :tuc :tuc

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #35 : Kolovoz 28, 2012, 23:36 »
bitno je da oni traže svaku godinu povećanje pretplate 10ak kuna...
bitno je da imamo Sulejmana Veličanstvenog, Izgubljenu Čast sa Fatmogulom i kak se zove onaj neobrijani Turčin na kojeg se Hrvatice napale...
srećom postoji brzi internet i hd slika u prijenosima tekmi
čestitke gospodinu Mamiću, Čačiću i igračima gnk Dinamo Zagreb na uspjehu...
Sammir je ovim si otvorio tranfer u United ili Chelsea.

ovo je dobro onaj žabar Platini napravio... da i više malih klubova može igrati lp...

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #36 : Kolovoz 28, 2012, 23:42 »
bitno je da oni traže svaku godinu povećanje pretplate 10ak kuna...
bitno je da imamo Sulejmana Veličanstvenog, Izgubljenu Čast sa Fatmogulom i kak se zove onaj neobrijani Turčin na kojeg se Hrvatice napale...
srećom postoji brzi internet i hd slika u prijenosima tekmi
čestitke gospodinu Mamiću, Čačiću i igračima gnk Dinamo Zagreb na uspjehu...
Sammir je ovim si otvorio tranfer u United ili Chelsea.

ovo je dobro onaj žabar Platini napravio... da i više malih klubova može igrati lp...

Nadam se da si se šalio s ovim.

Inače, čestitke Dinamu, nadam se da nas neće opet osramotiti po Europi i da sezona u LP neće samo poslužiti Mamiću da rasproda pulene iz svoje agencije.

Offline david_1991

• Hero Member
« Odgovori #37 : Kolovoz 28, 2012, 23:50 »
Mene je ovo večeras više nego ugodno iznenadio od strane Dinama.
Još jedna sezpna Lige prvaka je ipak sezona Lige prvaka, što bismo samo mi dali da ju imamo u rukama.
Mene je Vida danas oduševio predstavom, možda sam subjektivam jer mi je lega, al zbilja je odigrao sjajno.
A ovaj Arghus za ovaj start kod crvenog kartona je zaslužio najmanje 5-10 utakmica. Smeće obično, ovako startati na igrača je suludo!

I ZA KRAJ. Niti navijam za Dinamo i pitanje da li bih gledao tekmu da je bila na HTV-u, ali mislim da mogu govoriti u ime svih navijača Dinama, i svih kojima je drago da naš klub kako god se zvao igra Ligu prvaka da Jebem mater HTV-u što ih zaboli mauna za navijače u Hrvatskoj, pogotovo ako nisu mogli riješiti ovaj prijenos na HTV-2, kad već nemaju (a obećavaju već 3 godine start HTV-3 kao sportske televizije.
Usput, ja zahvaljujem Al Jaizeeri što mi je omogućila da viim uživo kako je golom Tonela Dinamo ponovno osigurao nastup u elitnom natjecanju!

Čestitke Dinamu!, inače mrskm mi neprijateljima!  ;)

Nažalost neće ih prenosit ni u Ligi prvaka, tj. hoće al samo 3 utakmice, dok će ostale 3 biti na Max tv-u koji je kupio prava za polovicu LP koju je do sada imala Nova tv. Jadno. Naravno, neki će reći pa šta očekujem, to je sad tržište, nema ništa besplatno. Al poserem se na to tržište, s tim svim novim programima nije se ni trunku podigla kvaliteta, već samo trapaju više repriza i sapunica. A skoro pa jedino što sad gledam na tv-u, sport, to se sad mora fino platiti da bi pogledao one najzanimljivije događaje. Pozitiva je Sportklub koji nudi brdo tekmi Premier lige, al opet ne nude mogućnost da ih gledam s kablovske (i za neku siću novčane nadoknade), nego treba operatera mijenjati pa onda i to masno platiti. Dobro da postoje ti streamovi, al opet svako malo naleti tekma da je slika loše kvalitete ili šteka.

I da, čestitke Dinamo, siguran sam da će sad malo iskusniji izvući bolje razultate nego lani.

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #38 : Kolovoz 29, 2012, 00:40 »
Već neke 'najlakše' i 'najjače' grupe, iako se još ne zna sve točno

Porto, Olmpyakos/Zenit, Anderlecht, Dinamo

Barca, City, Juve, Dinamo/Dortmund/Malaga ako vas ne zanima Dinamo.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #39 : Kolovoz 29, 2012, 00:48 »
Već neke 'najlakše' i 'najjače' grupe, iako se još ne zna sve točno

Porto, Olmpyakos/Zenit, Anderlecht, Dinamo

Barca, City, Juve, Dinamo/Dortmund/Malaga ako vas ne zanima Dinamo.

:D
zapelo za oko, moral sam :p
Never miss a good chance to shut up.

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #40 : Kolovoz 29, 2012, 00:57 »
zapelo za oko, moral sam :p
Ne vidim problem. Jedni iz Katalonije, drugi iz Španjolske  :p

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #41 : Kolovoz 29, 2012, 08:15 »
Malo mi je glupo da se neka televizija naziva nacionalnom, a ne prenosi događaje koji se tiče države kao takve. Nema veze vole li neki Hrvati Dinamo ili ne, on je hrvatski klub i igrat će pod hrvatskom zastavom  u najelitnijem nogometnom natjecanju na svijetu.
Ako se nisu mogli izdvojiti novce bar za ove događaje, onda nek ide sve u 3 lijepe pi*ke materine.

Jebo ih Sabor, Nedjeljom u 2, Eurosong i CSI:Miami sve odreda u redakciji i uredništvu, počevši od onog maloumnog kretena Brune Kovačevića.  :tuc :tuc :tuc

Nemoj tako, Horatio Caine je totalni kuler :)
Inače, čestitke Dinamu, nadam se da se neće sramotiti kao prošle godine.
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline Amon

• Hero Member
« Odgovori #42 : Kolovoz 29, 2012, 08:20 »
http://www.index.hr/sport/clanak/dinamu-prijeti-skupina-s-realom-cityjem-i-psgom/633947.aspx

što se mene tiče..što poznatije ime to bolje...puno zvijezda i puno para :)

How Much Dub Would A Dubstep Step, If A Dubstep Could Step Dub

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #43 : Kolovoz 30, 2012, 12:57 »
"Ove sezone španjolska Primera imat će u Uefinim natjecanjima čak 13 klubova. Malaga je remijem bez golova kod Panathinaikosa obranila 2:0 iz prve utakmice i prvi put u povijesti ušla u elitno natjecanje."

Mislim, wtf?!

Apsolutno nemoguće! Malo sam pogledao i Malaga je u biti 13. španjolski klub koji se natječe u LP. Primera je po tom segmentu apsolutni rekord. Ligue 1 i Bundesliga imaju 10 klubova, dok su PL i Serie A trenutno na 9.

http://en.wikipedia.org/wiki/European_Cup_and_UEFA_Champions_League_records_and_statistics#By_nation

"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline gizmo

• Hero Member
    • klikni mi na klitoris
« Odgovori #44 : Kolovoz 30, 2012, 13:32 »
Ne vidim problem. Jedni iz Katalonije, drugi iz Španjolske  :p

jedni iz Katalonije, a drugi iz Andaluzije....

inace... Schalke ce to ove godine mrknut.... ko iz mufa...