Gledao sam nakratko utakmicu, dobra partija. No opet se postavlja pitanje fizičke izdržljivosti (padnemo zadnjih 20-30 minuta igre). To se mora popravit.
MOTM: Suarez
By the way, šta se desilo Meirelesu???
Ma ne bih rekao da smo pali nego smo jednostavno stali, nije bilo potrebe dodavati više gasa, čeka nas nezgodan protivnik u subotu koji, budite sigurni, dolazi rasterećen probati odigrati i iščupati što se iščupati može, slično kao što se posrećilo Sunderlandu.
Za Suareza imam samo riječi hvale. Koliko nas je taj čovjek podigao u igri prema naprijed meni osobno je gotovo nevjerojatno da je to uspio za tako kratko vrijeme i vidim da su ga svi označili kao vjerojatnog glavnog kandidata za naj igrača ove sezone Premiershipa.
E sad, vidim da vas manje-više sve pati Henderson. Dečko se nije baš sasvim ukolipo, međutim, ne znam da li je tiko od vas primijetio da je on započeo akcije, tj. za prva dva gola. Mora se popraviti, to stoji, ali mislim da je on igrač kojeg će vrijediti malo pričekati. Šteta za onu simulaciju penala, mislio sam da nije igrač tog tipa, ali u biti još više mi je žao što nije opalio iz prve po golu u toj situaciji.
Carroll je bio sasvim OK, pogotovo mi se svidjela njegova brza reakcija kod gola. Vidi se da ima udarčinu, a ne kako su neki raniej govorili da je samo dobar za igru glavom.
Šteta za ozljedu Raula, iako se nadam da ozljeda nije teža.
Obrana je malo djelovala konfuzno u par navrata, ali obzirom u kojem je sastavu nastupila, ništa nas ne treba to čuditi.
Ljut sam što smo omogućili bivšem Scumovcu Nardiellu da nam zabije makar iz penala, ali nema veze, preživjet ćemo ti nekako.
Također, baš jedino nisam skužio ulogu Adama u ovoj tekmi? Da li je on ovaj puta glumio Lucasa ili koji klinac, jer prema naprijed imam neki osjećaj da mu je kretanje bilo zabranjeno.
Sve u svemu, one down, many to go!
Evo skraćeni snimak od cca 8-9 minuta ako netko nije gledao tekmu sinoć, pa ćete vidjeti malo više osim samih golova.
http://videa.hu/videok/sport/exeter-v-liverpool-13-full-CN6iC8v9f7P17qh6