Anketa

Ukoliko Hendo ode, tko bi trebao biti novi kapetan?

Salah
VvD
Trent
Robbo
Alisson

Autor Tema: Jordan Henderson #14  (Posjeta: 267739 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ch13

• Hero Member
Odg: Jordan Henderson #14
« Odgovori #2490 : Srpanj 27, 2023, 17:28 »
Gento,Hendo je samo jucer bio u Međimurju,danas vec odletio nazad.Ja uspio uhvatit Gerrarda sa sinom

Neznam kako sliku ubacit

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2491 : Srpanj 27, 2023, 19:31 »
Gento,Hendo je samo jucer bio u Međimurju,danas vec odletio nazad.Ja uspio uhvatit Gerrarda sa sinom

Neznam kako sliku ubacit

Da, bio sam danas na stadionu pa ga uhvatio.

(click to show/hide)

Nakon toga su govorili da je zatvorena tekma, a i nije mi se dalo gledati bez Hendersona pa reko idem doma. Na parkingu me zaustavi tip i na engleskom me pita ako se može na stadion i ako je Hendo ovdje?! Ja kažem da se na stadion može iako govore da nije za gledatelje, ali da je Hendo otišao jutros prema Engleskoj. Pitam ga odakle je i dal' je kod nas na ljetovanju. Kaže on da iz Liverpoola i da je novinar. Reko, kaži ti meni ime, sve vas znam. :D

On veli Simon Hughes, a ja odmah "the athletic". Za one koji ne znaju, vjerojatno najbolji novinar za Liverpool nakon Joycea i Ornsteina samo što ne piše o transferima nego se bavi pozadinom cijele priče. Odmah mu kažem da sad ide sa mnom i Davidom na pivu. Lik pristane i mogu reći da dan nije mogao bolje proći. Dobili smo neke top insajderske informacije, a usput je i napravio intervju s nama tako da ćemo završiti u nekom članku the athletica.  :lol

Nakon pive smo otišli još pogledati 2. poluvrijeme, a Gerrardov klub je gledateljima podijelio i trenirke. Sve u svemu, dobar dan. :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #2492 : Srpanj 27, 2023, 20:09 »
Jbte daj podijeli koji info, makar za transfere.  :D

Baš je bio Hendo pravi "servant" kluba. Igrački ćemo ga moći zamijeniti, ali ovo drugo, neopipljivo, sigurno nećemo, makar ne odmah.

Tip sam od brojeva pa mi je žao što nije skupio okruglih 500 nastupa za Liverpool.

I još jedna digresijica, misli mi lutaju pa nabacujem nepovezano:

Sjećate li se one sezone 2013/2014 gdje je Hendo bio ključan u diamondu s Gerrardom, Coutinhom i Sterlingom? Nije mogao igrati protiv Chelsea radi onog kartona protiv Cityja, uvijek sam nekako mislio kako bi rezultat bio drugačiji da je mogao igrati. Baš je bio fenomenalan te godine. Živote, tombolo...
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #2493 : Srpanj 27, 2023, 20:16 »
Gento,priznaj da je Gvardiol.
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline Bobby

• Hero Member
« Odgovori #2494 : Srpanj 27, 2023, 20:59 »
O da, i dalje mi je žao da je bio suspendiran protiv Chelseaja, bio sam uvjeren da bi s njim u sastavu uzeli bod i konačno i taj naslov. I guess we’ll never know.

A što reći za legendu kluba nego hvala na svemu i sretno dalje! :super

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #2495 : Srpanj 27, 2023, 21:17 »
Da, bio sam danas na stadionu pa ga uhvatio.

(click to show/hide)

Nakon toga su govorili da je zatvorena tekma, a i nije mi se dalo gledati bez Hendersona pa reko idem doma. Na parkingu me zaustavi tip i na engleskom me pita ako se može na stadion i ako je Hendo ovdje?! Ja kažem da se na stadion može iako govore da nije za gledatelje, ali da je Hendo otišao jutros prema Engleskoj. Pitam ga odakle je i dal' je kod nas na ljetovanju. Kaže on da iz Liverpoola i da je novinar. Reko, kaži ti meni ime, sve vas znam. :D

On veli Simon Hughes, a ja odmah "the athletic". Za one koji ne znaju, vjerojatno najbolji novinar za Liverpool nakon Joycea i Ornsteina samo što ne piše o transferima nego se bavi pozadinom cijele priče. Odmah mu kažem da sad ide sa mnom i Davidom na pivu. Lik pristane i mogu reći da dan nije mogao bolje proći. Dobili smo neke top insajderske informacije, a usput je i napravio intervju s nama tako da ćemo završiti u nekom članku the athletica.  :lol

Nakon pive smo otišli još pogledati 2. poluvrijeme, a Gerrardov klub je gledateljima podijelio i trenirke. Sve u svemu, dobar dan. :D
Super Gento   :super
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #2496 : Srpanj 27, 2023, 21:23 »
Da da,mislio sam da nijedan drugi scenarij osim da se ovdje umirovi i ne postoji.

Bas nekako cudan osjecaj i bas nesto cemu se nisan ni u ludilu nadao.

Nekoliko odlicnih sezona,trofeja,odlicno liderstvo i mislim da unatoč ovome odlazi bez neke mrlje.
Hvala kapetane,sretno dalje  :love

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2497 : Srpanj 27, 2023, 21:45 »
Gento,priznaj da je Gvardiol.

Ma nije ništa za transfere. Rekao je jedino ovo što već znamo za Laviu i da tražimo lijevog stopera.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2498 : Srpanj 28, 2023, 16:41 »