Gento,Hendo je samo jucer bio u Međimurju,danas vec odletio nazad.Ja uspio uhvatit Gerrarda sa sinom
Neznam kako sliku ubacit
Da, bio sam danas na stadionu pa ga uhvatio.
Nakon toga su govorili da je zatvorena tekma, a i nije mi se dalo gledati bez Hendersona pa reko idem doma. Na parkingu me zaustavi tip i na engleskom me pita ako se može na stadion i ako je Hendo ovdje?! Ja kažem da se na stadion može iako govore da nije za gledatelje, ali da je Hendo otišao jutros prema Engleskoj. Pitam ga odakle je i dal' je kod nas na ljetovanju. Kaže on da iz Liverpoola i da je novinar. Reko, kaži ti meni ime, sve vas znam.
On veli Simon Hughes, a ja odmah "the athletic". Za one koji ne znaju, vjerojatno najbolji novinar za Liverpool nakon Joycea i Ornsteina samo što ne piše o transferima nego se bavi pozadinom cijele priče. Odmah mu kažem da sad ide sa mnom i Davidom na pivu. Lik pristane i mogu reći da dan nije mogao bolje proći. Dobili smo neke top insajderske informacije, a usput je i napravio intervju s nama tako da ćemo završiti u nekom članku the athletica.
Nakon pive smo otišli još pogledati 2. poluvrijeme, a Gerrardov klub je gledateljima podijelio i trenirke. Sve u svemu, dobar dan.