Anketa

Ukoliko Hendo ode, tko bi trebao biti novi kapetan?

Salah
VvD
Trent
Robbo
Alisson

Autor Tema: Jordan Henderson #14  (Posjeta: 267698 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline hammer_of_thor

• Hero Member
  • Sto vise ljudi poznajem, to vise volim svog psa.
Odg: Jordan Henderson
« Odgovori #30 : Lipanj 09, 2011, 20:13 »
dosta love, dobar igrac..

u nacelu mislim da smo napravili pravi potez

Slažem se.

Drago mi je da je došao, iako sam očekiva zvučnije pojačanje no dobro ima još vremena i za takva pojačanja.

Mlad i vrlo dobar igrač, ima fenomenalan pas u ovako mladim godinama, može biti samo bolji.

dakle imao je 15000 tjedno u Sunderlandu.
i ja bih pobjegao iz takvog kluba da mi nude takav kikiriki od plaće... :ne

Imao je 15k plaču dok je bio malte-ne niko i ništa, i ona mu je ostala jer mu je ugovor ostao isti.
Da je ostao u Sunderlandu sigurno bi dobio ove godine novi ugovor sa velikom plačom
Make Us Dream!
5 stars flicker in the fermont,
and worn with deep and unconditional love,
that serves to remind us that all we need tonight,
perhaps more than ever,
is each other.

Offline stafamu

• Sr. Member
  • Sve su pite pitice burek je pitac...:)
« Odgovori #31 : Lipanj 09, 2011, 23:11 »
Prvi interviju sa ovim momkom.. :super
http://www.youtube.com//watch?v=noEAzdZzGzQ

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #32 : Lipanj 09, 2011, 23:26 »
baš me zanima kolko ce mu trebat da se ošiša na celavo  :hm

il istetovira  :D

Offline dalglish12345

• Hero Member
  • Whenever, Wherever you need me, i am here for you
« Odgovori #33 : Lipanj 10, 2011, 20:12 »
previse dajemo za klince :zid
we've won it 5 times!

we've won it 5 times!

More than Chelsea and Arsenal!

And Man U combined!

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #34 : Lipanj 10, 2011, 20:45 »

Koliko su koštali Rooney, Lampard, Ferdinand?
Ajde idi fino googlaj, zatim googlaj koliko je klinaca s tek navršenih dvadeset godina imalo iza sebe dvije prvotimske godine u Premiershipu i utakmicu u prvom timu Engleske.
Lakše je srat nego čitat.

Offline dalglish12345

• Hero Member
  • Whenever, Wherever you need me, i am here for you
« Odgovori #35 : Lipanj 10, 2011, 22:19 »
Prvi interviju sa ovim momkom.. :super
http://www.youtube.com//watch?v=noEAzdZzGzQ

stalno govori obviously i im looking forward, al dobro, nek igra kako treba ja sam zadovoljan

reci ti sta oces al meni je ovo puno previse, ista stvar i sa Carrollom..al ako oni to opravdaju necu se bunit
we've won it 5 times!

we've won it 5 times!

More than Chelsea and Arsenal!

And Man U combined!

Offline xabeard14alonso

• Hero Member
  • #RiseUp
« Odgovori #36 : Lipanj 10, 2011, 22:58 »
stalno govori obviously i im looking forward, al dobro, nek igra kako treba ja sam zadovoljan
reci ti sta oces al meni je ovo puno previse, ista stvar i sa Carrollom..al ako oni to opravdaju necu se bunit

Šta tebe briga, jesu to tvoje pare možda ?  :ljut  :p

Vjeruj Kralju i gotovo..Ha da...
"No matter what we call heroin, it's gonna get sold. Shit is strong, we gonna sell it. Shit is weak, we gonna sell twice as much. You know why? Because a fiend is gonna chase that shit no matter what. It's crazy. We do worse, and we get paid more." -  Stringer Bell

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #37 : Lipanj 10, 2011, 23:12 »
ima godinu dana da se dokaze. ak se ne dokaze baj baj. 20 milijuna funti je puno novaca. ocito nesto vrijedi kad smo toliko dali.

enivej dobrodoso jordan!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #38 : Lipanj 10, 2011, 23:18 »
ima godinu dana da se dokaze. ak se ne dokaze baj baj. 20 milijuna funti je puno novaca. ocito nesto vrijedi kad smo toliko dali.

enivej dobrodoso jordan!

ne kupujes igraca od 20 godina za tolike pare da ga prodajes nakon jedne neuspesne sezone (ako mu bude). Neznam na koliko je potpisao ugovor, ali verujem da ce ga odraditi u potpunosti.

Da ga hoces prodati vec sledece sezone, jer mu je bila losa, bili bi  uminusu oko 15 miliona. Mlad je i moze da napreduje, neverujem da je vec sad dosegnuo vrhunac svoje karijere.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #39 : Lipanj 10, 2011, 23:44 »
Meni 16 miliona za Hendersona nije previše.
Možda bi bilo da je ovo gdje je sad njegov maksimum, da je formiran igrač od kojeg ne možeš očekivati značajan napredak.
Ali ovako kako jeste..nije previše.

Offline Dobra_Babel

• Hero Member
  • Let's go redss
« Odgovori #40 : Lipanj 11, 2011, 11:41 »
dobro dosao i sve naj ti zelim!!

moramo i asamou gijana dovesti kkako gledam na you tubeu sve njemu asistira..
Cuvaj se tebra ide lakat u rebra nova stara tema au suarez I evra

Offline john_doe

• Hero Member
« Odgovori #41 : Lipanj 11, 2011, 18:03 »
Ovako na prvu mi je to prevelika lova za malca. Ipak gledano općenito cijene igrača na otoku, ima tek 20, bio je standardan za sunderland ove sezone a ima i nastup za repku. Sve u svemu vjerujem da će Jordan opravdati novce.

Vjerujem da je netko još to spomenuo, ali drago mi je da smo od svih igrača koji su se povezivali s nama posljednjih pola godine na ovoj poziciji, doveli nekog koji nije bio oupće u igri, sviđa mi se taj rad u tišini. Šteta jedino što je sada to 99%-tno zbogom za Aquilania, i lani je praktički sigurna stvar bila njegov ostanak u italiji, ali sam se ipak nadao da bi se mogao vratiti.
“Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple.” - Bill Shankly

Link

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #42 : Lipanj 12, 2011, 20:07 »
Henderson je u prvih 11 večeras protiv Španjolske. Prijenos u 20.45., pa da vidimo...

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=119695&part=sports
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #43 : Lipanj 12, 2011, 20:08 »
Henderson je u prvih 11 večeras protiv Španjolske. Prijenos u 20.45., pa da vidimo...

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=119695&part=sports

e hvala na linku, vas sam sad video na livescoru da ima veceras utakmica, trebala bi biti odlicna.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline lfcmostar

• Hero Member
    • Zrinjski info
« Odgovori #44 : Lipanj 12, 2011, 20:47 »
Izvrstan posao, moram priznati da baš ne stignem pratiti druge momčadi, ali mi je Henderson baš bio zapeo za oko.  ;)
Obećanje da će se dovoditi mladi i talentirani igrači i na taj način graditi momačad za sljedećih nekoliko godina se ostvaruju.  :super
Izgradnji momčadi treba pristupiti planski i strukturalno što se ovakvim potezima i čini, planski izgrađivati sve segmente kluba, a posebice momčad jer se samo na taj način može postaviti klub na zdrave i prave temelje, pa onda očekivati pravi pomak u budućnosti.  :kuler
Dovođenje Hendersona oslikava upravo ovakav pristup. Radi se o momku koji ima velik potencijal i  koji trenutno ne vrijedi 16 milja, ali ima potencijal zasigurno vrijediti i puno više od toga. Mlad i već sad potentan igrač na svojoj poziciji  koji se mentalno izvrsno uklapa u klubu kakav je Liverpool.
Palac gore.. :super