Anketa

Ukoliko Hendo ode, tko bi trebao biti novi kapetan?

Salah
VvD
Trent
Robbo
Alisson

Autor Tema: Jordan Henderson #14  (Posjeta: 267698 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Paulinjo

• Hero Member
  • Smooth, but not a criminal.
Jordan Henderson #14
« : Lipanj 08, 2011, 08:08 »

Puno ime: Jordan Brian Henderson
Dan rođenja: 17 lipnja, 1990.
Mjesto rođenja: Sunderland, Engleska
Visina: 1.88 m

Welcome To Da Club   :D
« Zadnja izmjena: Listopad 05, 2013, 23:57 Paulinjo »

Offline xabeard14alonso

• Hero Member
  • #RiseUp
Odg: Jordan Henderson
« Odgovori #1 : Lipanj 08, 2011, 08:15 »
Očekujem mnogo stvari od njega, mlad je, perspektivan i ima ogroman potencijal i prostor za napredak..Kroz nekoliko godina trebao bi postati nosilac naše igre, u Sunderlandu je tako mlad to i bio..Pred njime je velika karijera koju će u većem dijelu nadam se provesti kod nas

Pod Kennyem će procvjetati

Good luck  :super
"No matter what we call heroin, it's gonna get sold. Shit is strong, we gonna sell it. Shit is weak, we gonna sell twice as much. You know why? Because a fiend is gonna chase that shit no matter what. It's crazy. We do worse, and we get paid more." -  Stringer Bell

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2 : Lipanj 08, 2011, 09:09 »
Ne znam gotovo ništa o njemu (osim priča i 2 tekme koje sam gledao).
Nadam se našem dobrom poslu, i želim mu uspješnu karijeru u svetom dresu!  :super

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #3 : Lipanj 08, 2011, 09:47 »
Ima odlićnu frizuru, takozvanu Skotsku Parkerušu.  :D
Dobrodošao Jordane!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #4 : Lipanj 08, 2011, 11:11 »
malo o statistici...
Jordan Henderson je napravio više šansi u 2010/11 od: Young, Bale, Nani, Silva, Kuyt, Jarvis, Downing, Johnson, Zog & Lennon.
Never miss a good chance to shut up.

Offline RobbieGod11

• Hero Member
« Odgovori #5 : Lipanj 08, 2011, 11:36 »
Ja sam zadovoljan, transfer iz sjene praktički jer do prije par tjedana Henderson se nije pojavljivao u nikakvim mogućnostima za transfer. Sviđa mi se orijentacija na mlade nade koje će nadam se radit vrhunske stvari u budućnosti, a već sada su spremni da pružaju odlične partije. Sviđa mi orijentacija na "britansko područje" jer Liverpool je bio najjači kad je imao "otočki kadar". Cijena ako je točna da se vrti oko 13 milja + Ngog je po meni sasvim korektan deal. Hm, na nekim stranicama se spominje Adam kao gotova stvar, sprema li se možda prodaja Raula ili Lucasa?! U svakom slučaju Welcome Jordan Henderson

Offline Gambith

• Sr. Member
« Odgovori #6 : Lipanj 08, 2011, 11:40 »
Welcome Jordan,nadam se da ćeš ostavit veliki trag u Liverpoolu!  :super

Offline markec2408

• Hero Member
« Odgovori #7 : Lipanj 08, 2011, 11:43 »
Ne znam puno o njemu, ali vidim da je mlad i kretivan.
Dobro došao, još bolje se snašao :)

Offline wmostarlfc

• Full Member
« Odgovori #8 : Lipanj 08, 2011, 11:45 »
dobro dosao i dabogda isplatio svaku funtu ulozenu u tebe :super

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #9 : Lipanj 08, 2011, 11:51 »
Ja sam zadovoljan, transfer iz sjene praktički jer do prije par tjedana Henderson se nije pojavljivao u nikakvim mogućnostima za transfer. Sviđa mi se orijentacija na mlade nade koje će nadam se radit vrhunske stvari u budućnosti, a već sada su spremni da pružaju odlične partije. Sviđa mi orijentacija na "britansko područje" jer Liverpool je bio najjači kad je imao "otočki kadar". Cijena ako je točna da se vrti oko 13 milja + Ngog je po meni sasvim korektan deal. Hm, na nekim stranicama se spominje Adam kao gotova stvar, sprema li se možda prodaja Raula ili Lucasa?! U svakom slučaju Welcome Jordan Henderson

Ne prodajes najboljeg igraca u prosloj sezoni nakon sto je u klubu proveo samo jednu sezonu, to bi bilo suludo. Dolazak Hendersona po svemu onome sto smo citali na pocetku kada nas je preuzeo NESV sa Henryem na celu je upravo ono sto su najavljivali i cemu teze. Njegov dolazak prestavljat ce smjenu generacija koja se nadzire, jer u klubu je dosta vec matorih igraca koji su podlozni povredama poput Sota, Carre, Gerrarda, Kuyta, Aurelia, J. Colea, Maxia itd...

Sto se tice samog Jordana neverujem da ce se previse naigrati u narednoj sezoni, ocekujem slican tretman koji je dobivao Spearing, znaci uskakanje u prvi sastav ukoliko dodje do povreda, a isto tako i slican tretman koji je dobivao Shelvey, znaci oko poluvremena do pola sata igre, sto se tice prvenstvenih utakmica, u kup utakmicama dobivat ce 90 minuta.

Ako cemo jos da se pojacavamo treba ocekivati ovakve ili slicne transfere, kupnju mladih kvalitetnih igraca, a te transfere vec su nagovjestili Carroll, Suarez i sad Henderson.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #10 : Lipanj 08, 2011, 12:01 »
Nisam ga bas puno gledao, al po onom sto sam citao dobar kreativac koji moze odigrati u sredini i na desnoj strani, a mislim da ce najvise i igrati na toj desnoj strani a da cemo Kuyta koristiti ko spicu a ne vise kao desno krilo sto je odlicno. Cijena od 13M+ Ngog po meni i nije prevelika, pogotovo sto nisam neki ljubitelj Ngoga, ali zelim mu svu srecu u Sunderlandu.

Welcome Jordan.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #11 : Lipanj 08, 2011, 12:05 »
dosta love, dobar igrac..

u nacelu mislim da smo napravili pravi potez
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline RobbieGod11

• Hero Member
« Odgovori #12 : Lipanj 08, 2011, 12:06 »
Ne prodajes najboljeg igraca u prosloj sezoni nakon sto je u klubu proveo samo jednu sezonu, to bi bilo suludo. Dolazak Hendersona po svemu onome sto smo citali na pocetku kada nas je preuzeo NESV sa Henryem na celu je upravo ono sto su najavljivali i cemu teze. Njegov dolazak prestavljat ce smjenu generacija koja se nadzire, jer u klubu je dosta vec matorih igraca koji su podlozni povredama poput Sota, Carre, Gerrarda, Kuyta, Aurelia, J. Colea, Maxia itd...

Sto se tice samog Jordana neverujem da ce se previse naigrati u narednoj sezoni, ocekujem slican tretman koji je dobivao Spearing, znaci uskakanje u prvi sastav ukoliko dodje do povreda, a isto tako i slican tretman koji je dobivao Shelvey, znaci oko poluvremena do pola sata igre, sto se tice prvenstvenih utakmica, u kup utakmicama dobivat ce 90 minuta.

Ako cemo jos da se pojacavamo treba ocekivati ovakve ili slicne transfere, kupnju mladih kvalitetnih igraca, a te transfere vec su nagovjestili Carroll, Suarez i sad Henderson.

S prvim boldanim se apsolutno slažem ali zamisli situaciju u slučaju Adamova dolaska (jer mogućnost prodaje Raula ili Lucasa gledam isključivo kroz eventualni dolazak Adama). Henderson, Adam, Gerrard, Spearing, Raul, Lucas, Shelvey i Poulsen koji vjerovatno ide al eto napomenit ću ga dok ga se ne riješimo. Dakle imamo 7 igrača koji konkuriraju za 3 mjesta (2 srednja vezna + vjerovatna polušpica koju može igrati i Suarez jer sam uvjerenja da ćemo igrati samo s jednim napadačem). Ne kažem da će biti prodaje ali iz ovog pogleda to mi ne izgleda nemoguće i nebi stavio ruku u vatru da neko neće biti prodan!?

A ovo u vezi igranja?! hoće li Henderson igrati u narednoj sezoni ili ne?! Ja smatram da će on imati puno veću ulogu nego što si napisao. On je po meni daleko bolji igrač od Spearinga (ne mislim tolko tu na borbenost ili voljni momenat nego čisto gledano s "igračke strane", ima bolji udarac, pass, ideju, kreativnost, dribling, prvi korak) i uvjerenja sam da će se s lakoćom nametnut Kennyu i da će se on poprilično naigrati ove sezone. Ne kupuješ igrača od 10+ milja da ti sjedi na klupi  ;) Uostalom, Liverpool jednostavno nema vremena za čekanje tih talenata da sazriju i proigraju neke 2-3 sezone, nama treba rezultat ODMAH

Offline Bischa

• Hero Member
  • You don't need to love it, you have to RESPECT it!
« Odgovori #13 : Lipanj 08, 2011, 12:23 »
Welcome Jordan, on mi je uvijek bio neka prikrivena želja, jer jednostavno patim na engleze, al s obzirom da se oko njega nije dizalo puno glasina nisam ni ja forsiral njegovo ime...

Sad kad je tu mislim da smo napravili odličan deal, pokretan je, visok, ima oko za pass, a i bombu u obje noge... Koristiti ga u sredini u rotaciji sa Gerrardom, Lucasom i Raulom i mislim da bude nas razveseljival dosta često...

Sretno Jordane, budi mi visok, zgodan i plav!
Ma Lucho je uvijek na drugoj strani!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #14 : Lipanj 08, 2011, 12:23 »
S prvim boldanim se apsolutno slažem ali zamisli situaciju u slučaju Adamova dolaska (jer mogućnost prodaje Raula ili Lucasa gledam isključivo kroz eventualni dolazak Adama). Henderson, Adam, Gerrard, Spearing, Raul, Lucas, Shelvey i Poulsen koji vjerovatno ide al eto napomenit ću ga dok ga se ne riješimo. Dakle imamo 7 igrača koji konkuriraju za 3 mjesta (2 srednja vezna + vjerovatna polušpica koju može igrati i Suarez jer sam uvjerenja da ćemo igrati samo s jednim napadačem). Ne kažem da će biti prodaje ali iz ovog pogleda to mi ne izgleda nemoguće i nebi stavio ruku u vatru da neko neće biti prodan!?

A ovo u vezi igranja?! hoće li Henderson igrati u narednoj sezoni ili ne?! Ja smatram da će on imati puno veću ulogu nego što si napisao. On je po meni daleko bolji igrač od Spearinga (ne mislim tolko tu na borbenost ili voljni momenat nego čisto gledano s "igračke strane", ima bolji udarac, pass, ideju, kreativnost, dribling, prvi korak) i uvjerenja sam da će se s lakoćom nametnut Kennyu i da će se on poprilično naigrati ove sezone. Ne kupuješ igrača od 10+ milja da ti sjedi na klupi  ;) Uostalom, Liverpool jednostavno nema vremena za čekanje tih talenata da sazriju i proigraju neke 2-3 sezone, nama treba rezultat ODMAH

Vidis od tih 7 nabrojanih igraca, ja iskreno ocekujem da:

1. Spearing - bude ili prodan ili poslan na posudbu, jer u nacelu se nece bas naigrati ukoliko ostane u klubu, al opet ko zna...

2. Shealvy - dolaskom Hendersona, vrlo lako moguce da ce biti poslan na posudbu u neki drugoligaski klub, gde ce imati vise vremena za rad i usavrsavanje svoje igre.

3. Poulsen da bude prodat.

4. Da nam sredinu cine Meireles, Gerrard, Lucas, Henderson i mozda Adam (koji je za sada samo nagadjanje). Jer Meireles se pokazao kao mnogo bolji igrac u napadackom smislu, ima odlican udarac, dobro cita igru i odlicno se ubacuje iz drugog plana. Lucas i Adam bi navodno trebali drzati sredinu, a Gerrard i Meireles da rotiraju napred. U proteklih par nedelja videli smo da mozemo i bez Gerrarda da igramo i da ne ovisimo iskljucivo o njemu. A i sam je izjavio da ce igrati do svoje 33 godine, znaci u vrh glave jos sledecu sezonu. Meireles je mladji i nebi ga bilo pametno prodavati, dodatni plus je taj sto se odlicno uklopio u sistem.

Ja ostajem pri svome sto sam rekao za Jordana, kupnja igraca od 20 godina ne znaci i nuzno da ce i provesti svaki minut na terenu i da ce biti pokretacka snaga ekipe, ne jos dok su u timu Gerrard i Meireles. U napadackom kreativnom smislu, Gerrard i Meireles nam trebaju, u nekoliko utakmica ove sezone posebno nakon utakmica EL, vidjelo se da nam treba svezine i da nam se sredina muci. Tako da ukoliko i zadrzimo 7 centralnih veznih na okupu, to nevidim kao manu, vec kao prednost.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!