Anketa

Ukoliko Hendo ode, tko bi trebao biti novi kapetan?

Salah
VvD
Trent
Robbo
Alisson

Autor Tema: Jordan Henderson #14  (Posjeta: 267735 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
Odg: Jordan Henderson #14
« Odgovori #2475 : Srpanj 26, 2023, 20:21 »
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #2476 : Srpanj 26, 2023, 21:06 »
A bezveze je otišao. Bio je na, koliko, skoro 200k tjedno? I to još dvije sezone, mogao se umiroviti nakon toga kao istinska legenda kluba. Mislim i ovako je, ali mu je malo "legacy" ukaljan s ovim odlaskom u Arabiju, pogotovo u kontekstu njegovih LGBT stavova.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2477 : Srpanj 26, 2023, 21:13 »
Meni je ovo oke. Shvatio je da je njegovo vrijeme prošlo i umjesto da ga klub drži zbog neke sentimentalnosti je sam odlučio reći svima zbogom. Ovo što je naletio na top plaću je samo bonus. S LGBTQ strane se slažem da je licemjerno od njega, ali opet, on se barem zauzimao za njih 5 godina. Drugi koji su otišli u SA nisu ni to. :D

Uistinu je bio pravi kapetan u svakom smislu te riječi, osvojio je jebeno sve i hvala mu na svemu. :love
Never miss a good chance to shut up.

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #2478 : Srpanj 26, 2023, 21:27 »
Meni je ovo oke. Shvatio je da je njegovo vrijeme prošlo i umjesto da ga klub drži zbog neke sentimentalnosti je sam odlučio reći svima zbogom. Ovo što je naletio na top plaću je samo bonus. S LGBTQ strane se slažem da je licemjerno od njega, ali opet, on se barem zauzimao za njih 5 godina. Drugi koji su otišli u SA nisu ni to. :D

Uistinu je bio pravi kapetan u svakom smislu te riječi, osvojio je jebeno sve i hvala mu na svemu. :love
Nije ostao da osvoji i Europa league  :p
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline LFCRi

• Hero Member
« Odgovori #2479 : Srpanj 26, 2023, 21:30 »
Oprostajni video pun emocija vidim...strasno..bar dobro zna citat

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #2480 : Srpanj 26, 2023, 23:05 »
Ne kužim jedno, Arapi šute mi šutimo, a tamo Henderson već trenira sa momčadi i oprašta se po Instagramu... Bez žurbe...

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2481 : Srpanj 26, 2023, 23:09 »
Ne kužim jedno, Arapi šute mi šutimo, a tamo Henderson već trenira sa momčadi i oprašta se po Instagramu... Bez žurbe...

Problem je u FIFA sustavu. Ono moraju potvrditi transfer i tek tada ga klubovi mogu potvrditi. Glupost kad su naši i bez toga mogli objaviti oproštajne poruke.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #2482 : Srpanj 26, 2023, 23:48 »
Ja sam tužan zbog odlaska kapetana pogotovo jer sam ocekivao od njega da se umirovi u našem dresu, da ovo preostalo igračko vrijeme u klubu obnasa Milnerovu ulogu, na kraju mi je ispalo baš vezveze pogotovo sa tim bezveznim klubom iz Saudijske Arabije. Volim kad ovaki lideri, domaći ljudi dočekuju kraj ovamo, za njih sam sentimentalan, dok me recimo odlazak Thiaga i sličnih koji su više manje prolaznici me ne bi pogodio. Sve u svemu hvala kapetanu na doprinosu, borbi na terenu i svim trofejima koje je pomogao osvojit.

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
« Odgovori #2483 : Srpanj 27, 2023, 10:57 »
ja nisam tuzan

da su mu arapi nudili  300/week ostao bi  ]:)

a za 700/week  - to mu je najvece dostignuce u karieri
podrske poznatih lica  lgbt, indijancima, zabrinutost za klimatske promjene - bezvezni nametnuti pr

al brate 700!! svaka cast

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #2484 : Srpanj 27, 2023, 13:21 »
Nisan tužan, al da će biti neobično, svakako.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2485 : Srpanj 27, 2023, 13:30 »

Offline 67

• Hero Member
« Odgovori #2486 : Srpanj 27, 2023, 13:33 »
I koliko cemo dobiti love za njega ?

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #2487 : Srpanj 27, 2023, 13:55 »
I koliko cemo dobiti love za njega ?

12m + bonusi

Offline Amon

• Hero Member
« Odgovori #2488 : Srpanj 27, 2023, 14:05 »
A bezveze je otišao. Bio je na, koliko, skoro 200k tjedno? I to još dvije sezone, mogao se umiroviti nakon toga kao istinska legenda kluba. Mislim i ovako je, ali mu je malo "legacy" ukaljan s ovim odlaskom u Arabiju, pogotovo u kontekstu njegovih LGBT stavova.

kakav "legacy" sa 200k na 700k tjedno? to je biznis....koja osoba bi odbila takvu placu?

How Much Dub Would A Dubstep Step, If A Dubstep Could Step Dub

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2489 : Srpanj 27, 2023, 15:21 »