zaboravio sam napisati da je 138. vjeciti derbi pripao partizanu sa 1:0.
partizan imao dvije prilike, a zvezda jednu
, sve u svemu ovo nisam odavno vidio. kakav je to antifudbal bio, ma funale antifudbala u kome su antifudbaleri i antifk opravdali da se sa pravom nalaze u antifudbalskom finalu.
kao da je glavni cilj fudbala naprviti faul, simulirati penal, izlazavati se na terenu, svađati međusobno, a ne golovi, lijepe akcije i sl.
inace i suđenje vrlo vrlo loše, izgleda da je najbolje da dovedemo , za ove vaznije utakmice, neke sudije iz mauritanije, kenije, aljaske, nepala, koji nemaju blage veze o ovom podnevlju... prosto, ovde je i nemoguce suditi, jer su PRITISCI strasni i sve te zakulisne radnje.
e sada se posle utakmice vodi pravi rat na relaciji fudbalski savez srbije - crvena zvezda - partizan, gdje se ne zna ko koga tu jebe. jednostavno ta sva sranje ne mogu prenjeti, jer mi treba jedno 5 sati i 148 postova. ma katastrofa
navijaca 30 000, fino navijanje tokom utakmice. prije utakmice i posle utakmice bolje da ne pisem sta je bilo.
izjednaceno navijanje u prvom poluvremenu, dok su u drogom grobare pojeli delije.
prepucanja nije izostajalo ni među navijacim... HAOS
pravo sam se smorio dok sam i ovo nekako napisao, tako da mi se sada trenutno ne da traziti linkovi navijanja, podmetanja, svađa...
i da , partizan je novi-stari sampion srbije i to treci put za redom
. dva kola prije kraja ima 4 boda vise od zvezde