Anketa

2009/10?

:lose - 1
0 (0%)
:( - 2
6 (27.3%)
:| - 3
10 (45.5%)
:D - 4
4 (18.2%)
:super - 5
2 (9.1%)

Ukupno Glasova: 21

Glasanje završeno: Lipanj 03, 2010, 22:47

Autor Tema: Alberto Aquilani  (Posjeta: 95267 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Bobby

• Hero Member
Odg: Alberto Aquilani
« Odgovori #1005 : Kolovoz 07, 2012, 16:42 »
Ima pravo @Samurai, kako bi se dokazao kad nije dobio priliku za to? Od tri sezone tu jednu nije igrao, dvije je proveo na posudbama, tako da stvarno ne znam kako ste zaključili da nije za nas, kad ga u našem dresu većina nije ni vidjela da igra.

Ali, što više ima veze, on je gotova priča za naš klub, želim mu svu sreću u Fiorentini, pa neka i postane najbolji igrač Serie A.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #1006 : Kolovoz 07, 2012, 16:47 »
Ima pravo @Samurai, kako bi se dokazao kad nije dobio priliku za to? Od tri sezone tu jednu nije igrao, dvije je proveo na posudbama, tako da stvarno ne znam kako ste zaključili da nije za nas, kad ga u našem dresu većina nije ni vidjela da igra.

Ali, što više ima veze, on je gotova priča za naš klub, želim mu svu sreću u Fiorentini, pa neka i postane najbolji igrač Serie A.
ako i tokom tih posudbi nije pokazao da je za prvih 11 u tom klubu kako može biti za nas? uostalom treneri prate i igrače koji su im na posudbama, imaju i skaute koji prate njihov razvoj ili nastupe. ako u jednom milanu pored starog seedorfa,ambrosinia, gattusa,flaminia i emanuelsona nije istaknuo kako bi onda kod nas? je smatram da nije dovoljno prilika imao kod nas, al te prilike je imao u drugom klubu di je mogao pokazati što može (pogotovo zbog toga što je bio u italiji gdje se htio vratiti) ali ni to nije mogao
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline Bobby

• Hero Member
« Odgovori #1007 : Kolovoz 07, 2012, 16:54 »
A koliko se je puta pokazalo da igrač ne mora nužno biti promašaj ako negdje ne uspije, sjetite se Forlana, Verona i još nekih primjera, čak i isti igrač u klubu nekad nije isti kao u repki, u klubu vrhunski, u repki ga se ne vidi. Da je proveo ovu sezonu kod nas i pokazalo se, uz prilike koliko ih je imao recimo Adam, da nije taj materijal, super, pa neka ide. Ovako mi opet ostaje žal jer mislim da je mogao biti dobar  za prvih 11.

Kao što sam rekao, sad to više nema veze, Rodgers je odlučio da mu ne treba, više nije kod nas i gotova priča.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #1008 : Kolovoz 07, 2012, 17:03 »

dosao je povredjen, oporavio se i nije bio na klupi kod Beniteza, vec na tribinama... potom je Rafa pricao o nekim pricama kako je on igrac za buducnost i ostalo sranje... ne zeli ga hodsgon, ne zele ga u juventusu, ne zeli ga kenny, nece ga ni u milanu, sad ni kod Brendena nece, i valjda ce se skrasiti u Violama.

Eto i Kenny je doveo igrace za buducnost, prije svega Hendersona i Carrolla, pa ih opet nazivate panjevima i zelite ih sto dalje od kluba. Da Rodgers isto tako dovede povredjenog igraca i kaze da je on igrac za buducnost, na cestitali bi mu se mile nove godine svi redom.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Bobby

• Hero Member
« Odgovori #1009 : Kolovoz 07, 2012, 17:11 »
Ne zanima mene što je Rafa rekao, samo govorim svoje mišljenje temeljeno na tome što sam ga gledao prije, a to mišljenje je da je on dobar igrač. Druga stvar, Carrolla i Hendersona ne želim dalje od kluba, bar ne još, samo da se zna, jer mislim da imaju potencijala.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #1010 : Kolovoz 08, 2012, 09:32 »
Većina plače za Aquilanijem.
I vjerujem da je to iz jednog jedinog razloga. A to je taj što svi redom vjeruju da bi nam Aqua donio toliko potrebnu kreativnost u veznom redu koja nam toliko fali.
Ja pak mislim da uz te konstantne probleme šta sa manjim šta sa većim ozljedama, je problem upravo ta njegova igra s loptom u nogama i "kreativnost" koju posjeduje. Plus šta mu ni obavezna igra u obrani baš ne leži najbolje.
No, vraćam se na "kreativnost" i zašto mislim da ga se treneri rješavaju. Je, Alberto je za sve naše veznjake melem za oči. Slažem se. Ali, Aquilani tim svojim načinom igre jako puno carini loptu, ima po dva tri dodira viška više s loptom nego bi trebao imati. Ima on pametnu loptu s očima, ali puno i previše mu vremena treba da je odigra, a to kratko, ali za nogomet dugo vrijeme dok je ima u nogama je predugo očigledno čak i za talijanske klubove, a gdje onda ne bi bilo za EPL gdje se igra presing s Marsa za talijane.
Lijepo je viditi jedan njegov klasan potez (dodavanje), no da bi gurnuo u prostor jednu loptu u toj svojoj sporoći, najprije će u okretanju triput dopustiti da ga protivnici stisnu i da je primoran odigrati prisilno u nazad, a još će i dva tri puta po utakmici izbubiti loptu u svojoj trećini igrališta.
Aqua bi mogao proći u Firenci, nema tamo nekog turbo presinga, što na terenu, što izvan njega, i tu bi on čak i mogao proigrati.
Čak me s ovim svojim izborom klubova ga mogao usporediti s Saviolom koji se uvijek gurao u top class klubove precjenjujući sam sebe  a na kraju je jedino što je igrao dobro bilo u "manjim" klubovima.