Anketa

Ja želim da se Gerrard

...vrati samo kako bi trenirao a naknadno kao (pomocni) trener
29 (55.8%)
...vrati kao igrac u crveni dres a naknadno postane (pomocni) trener
6 (11.5%)
...vrati kao (pomocni) trener/ igrac (po potrebi)
10 (19.2%)
...ne zelim da se (ikako) vrati dok jos igra za neki drugi klub
7 (13.5%)

Ukupno Glasova: 52

Glasanje završeno: Studeni 15, 2015, 10:14

Autor Tema: Steven Gerrard #8  (Posjeta: 445623 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline red forever

• Sr. Member
Odg: Steven Gerrard #8
« Odgovori #1725 : Kolovoz 01, 2013, 00:06 »
Rodgers on Gerrard "I don't see anyone like him,he's absolutely phenomenal and still someone who is very, very important,"

"I just see the quality in his games. He is still ,for me, the best passer of a ball in the Premier League. You see some of them he hits from all over the field and its incredible, how he strikes it. Nobody can do it like him"

"He's 33 now, but I feel her could go on for a few years, he could adapt his role where he can become a playmaker. His role will be to make the team tick, get them playing. And for me there is no better player in the Premier League to do that."

"To have him on board, certainly for the duration of my contract here and hopefully beyond that will be brilliant"

Među svim željama koje bi volio da mi se ostvare, jedna odskače, to je ova http://2.bp.blogspot.com/-aPd6RQ4rXJY/TkX8TlIMIkI/AAAAAAAAB_4/VtzareX5K4Y/s1600/Steven%2BGerrard%2Blifting%2Bthe%2BPremier%2BLeague%2Btrophy.jpg.

...walk on, walk on with hope in your heart...

I smoke two joints in the morning
I smoke two joints at night,
I smoke two joints in the afternoon
and it makes me feel alright
smoke two joints before i smoke two joints
and then i smoke some more

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
« Odgovori #1726 : Kolovoz 01, 2013, 08:28 »
Rodgers on Gerrard "I don't see anyone like him,he's absolutely phenomenal and still someone who is very, very important,"

"I just see the quality in his games. He is still ,for me, the best passer of a ball in the Premier League. You see some of them he hits from all over the field and its incredible, how he strikes it. Nobody can do it like him"

"He's 33 now, but I feel her could go on for a few years, he could adapt his role where he can become a playmaker. His role will be to make the team tick, get them playing. And for me there is no better player in the Premier League to do that."

"To have him on board, certainly for the duration of my contract here and hopefully beyond that will be brilliant"

Među svim željama koje bi volio da mi se ostvare, jedna odskače, to je ova http://2.bp.blogspot.com/-aPd6RQ4rXJY/TkX8TlIMIkI/AAAAAAAAB_4/VtzareX5K4Y/s1600/Steven%2BGerrard%2Blifting%2Bthe%2BPremier%2BLeague%2Btrophy.jpg.
...walk on, walk on with hope in your heart...

možda več ove godine a slijedeće sigurno

we have dreams and song to sing...

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #1727 : Kolovoz 01, 2013, 08:50 »
možda več ove godine a slijedeće sigurno

we have dreams and song to sing...

:roll

Citiraš Del Boya?  :lol

Offline mrdokic911

• Hero Member
« Odgovori #1728 : Kolovoz 10, 2013, 11:44 »
Napravljeno od čavala - "Hard as nails":

"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Online Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #1729 : Kolovoz 11, 2013, 12:56 »
Napravljeno od čavala - "Hard as nails":

Amazing  :super

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
« Odgovori #1730 : Kolovoz 11, 2013, 21:08 »
:roll

Citiraš Del Boya?  :lol

kapa dolje
konačno neko ko se razumije

this timenext year.............

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #1731 : Kolovoz 14, 2013, 14:00 »

Svaka cast decku na uradku  :love
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #1732 : Kolovoz 14, 2013, 14:14 »

Svaka cast decku na uradku  :love

:klanja
Odličan video, na početku glas dječaka iz filma "Will".
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline dalglish12345

• Hero Member
  • Whenever, Wherever you need me, i am here for you
« Odgovori #1733 : Kolovoz 15, 2013, 02:03 »
we've won it 5 times!

we've won it 5 times!

More than Chelsea and Arsenal!

And Man U combined!

Offline Captain Fantastic

• Hero Member

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #1735 : Rujan 03, 2013, 23:01 »
kad se samo sjetim kad smo u ekipi imali stevia, maschera i xabia, takva uklizavanja smo mogli vidjet (od maschera i stevia) svaku tekmu bar po 2. dobro možda pretjerujem al takva uklizivanja i oduzimanja lopti su bila učestala i u tome sam uživao i divio se kako rade  :)
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #1736 : Rujan 03, 2013, 23:05 »

B-)

Steta sto se ne prikazuje cijeli povratni trk.

Kako si podivljao na ovo haha :D
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #1737 : Rujan 04, 2013, 01:07 »
kad se samo sjetim kad smo u ekipi imali stevia, maschera i xabia, takva uklizavanja smo mogli vidjet (od maschera i stevia) svaku tekmu bar po 2. dobro možda pretjerujem al takva uklizivanja i oduzimanja lopti su bila učestala i u tome sam uživao i divio se kako rade  :)

eh kad se sjetim te veze, kakav presing je mogla igrati u fazi obrane, a opet i znanja i kreativnosti u napadu.. mogla je vladati još donedavno..  :hm
YNWA!!

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #1738 : Rujan 05, 2013, 15:55 »
Gerrard je prvi put progovorio o želji da u budućnosti bude menadžer Liverpoola.

"To bi bilo ostvarenje sna. U mojim godinama čovjek mora planirati za budućnost. Produžio sam svoj ostanak ovdje za godinu dana, ali gledajući Carraghera kako odlazi i sam sam se počeo preispitivati što dalje. Carragher je otišao u medije i bit će ga malo čudno gledati tamo, ali neka, bar je meni ostavio vođenje LFC-a. Naravno da bih to volio, ako bi se stvorila prilika, ali danas postoje jako dobri menadžeri koji bi također bili zainteresirani za posao."
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #1739 : Rujan 06, 2013, 10:07 »
Gerrard je prvi put progovorio o želji da u budućnosti bude menadžer Liverpoola.

"To bi bilo ostvarenje sna. U mojim godinama čovjek mora planirati za budućnost. Produžio sam svoj ostanak ovdje za godinu dana, ali gledajući Carraghera kako odlazi i sam sam se počeo preispitivati što dalje. Carragher je otišao u medije i bit će ga malo čudno gledati tamo, ali neka, bar je meni ostavio vođenje LFC-a. Naravno da bih to volio, ako bi se stvorila prilika, ali danas postoje jako dobri menadžeri koji bi također bili zainteresirani za posao."

Znači, polako se pakuje i priprema teren...  :cry