Autor Tema: Mala obljetnica :)  (Posjeta: 1248 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
Mala obljetnica :)
« : Veljača 05, 2026, 21:31 »
Da, forum više nije aktivan kao nekad, ali to je i očekivano, kada je lfccro.com krenuo u svoju priču, forumi su bili "in", smartphonei nisu postojali (prvi iPhone je izašao 2007), Facebook je bio mala beba, nije postojao instagram ni tiktok.

Pa evo, mnogi od nas su tu od samih početaka, samo što smo sada 20 godina stariji!

lfccro.com was registered on:
Sunday 5th of February 2006
20 years, 0 months and 0 days
or 7305 days

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Mala obljetnica :)
« Odgovori #1 : Veljača 06, 2026, 01:05 »
 :love
Never miss a good chance to shut up.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #2 : Veljača 06, 2026, 08:06 »
Bome, 15 godina mene ovdje... a sjećam se da sam tražio nekakav engleski forum da se registriram na njega i prvo što mi je iskočilo je bio lfccro.com. Pa reko što da ne... Dan danas na poslu kada listam forum i kada netko dođe do mene se snebivaju da forumi još postoje. Eh da znaju kako je ovo u nekim trnucima aktivno, forumi nisu umrli u 2009. godini :D

Nažalost kako tehnologija napreduje za očekivati je da će i forum jednog dana biti mrtav. Također, ljudi imaju svoje živote i puno bivših članova su bivši zbog xy razloga. Jako puno ljudi sam upoznao s foruma, sigurno 50-ak. S nekima sam pio, ali s nikime nisam spavao kao Gento.
20 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #3 : Veljača 06, 2026, 08:29 »
Datum registracije:15-08-2006, 21:01:36
Lokalno Vrijeme:06-02-2026, 08:26:23

Koliko vremena je prošlo, evo i moja registracija
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline boo razzer

• Hero Member
    • portfolio
« Odgovori #4 : Veljača 06, 2026, 09:14 »
Datum registracije: Listopad 22, 2011, 14:31

Evo i moje registracije.  :love
Arne.exe učitan… čekamo trofeje

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #5 : Veljača 06, 2026, 10:02 »
Baš mi je neki dan prošlo kroz glavu, jbt, pa skoro 20 godina sam na ovom forumu i otvorim ga bar jednom dnevno...  :O :love

Datum registracije: Kolovoz 02, 2008, 19:20
Lokalno Vrijeme: Veljača 06, 2026, 10:02

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #6 : Veljača 06, 2026, 11:12 »
Još 9 mjeseci do punoljetstva na forumu  :D

Datum registracije:Listopad 16, 2008, 19:07
Lokalno Vrijeme:Veljača 06, 2026, 11:09

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #7 : Veljača 06, 2026, 12:02 »
Uffff, 20 godina već prošlo. Regitrirao sam se dvije godine poslije, puno se više pisalo (uvodi u utakmice, osvrti za sezone, C/P tekstova s lfchistory...), sada se uglavnom čita.
Neke ljude sam osobno upoznao preko foruma, skupili smo se za odlazak u Beč 2009. i par godina poslije u Udine.

https://www.lfccro.com/forum/index.php?topic=2330.0
https://www.lfccro.com/forum/index.php?topic=4998.0

Uglavnom, LFCCRO postao je sastavni dio mog života, svaki dan se uđe barem jednom.
Nije više kao prije 15-20 gopdina, ali jbg, vremena i navike se mijenjaju, al neka našeg foruma tu :)
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #8 : Veljača 06, 2026, 14:39 »

Uglavnom, LFCCRO postao je sastavni dio mog života, svaki dan se uđe barem jednom.

Ovo tu.. Za par mjeseci će bit 19 godina kak sam se registriro. Klinac od 11 godina, nisam ni imo interneta doma tad, jedino smo tjedno imali blok sat informatike na kojem bi redovito surfali po netu. Upiso u google nešto tipa ''lfc croatia'', naletio na forum i ostalo je povijest :D

Offline Ivek

• Hero Member
« Odgovori #9 : Veljača 06, 2026, 16:09 »
Takoder sam tu jako dugo i dodem svaki dan ili bar svaki drugi.Jedno vrijeme sam samo citao ali sam se ponovo vratio pisanju gluposti.Zivio nam forum bar jos toliko!

Offline xabeard14alonso

• Hero Member
  • #RiseUp
« Odgovori #10 : Veljača 06, 2026, 17:10 »
Lijepa obljetnica. Cestitke svima ukljucenima u ovu pricu od samog pocetka, tu prije svega mislim na ovu core ekipu ali i vas ostale koji ste s godinama dosli i ostali. Nisam pisao nista 5-6 godina, zavrsili studentski dani, na kompu nisam previse visio nakon toga, samim time i obilazak foruma mi je postupno ispao iz rutine. Pri tome ne mislim da je nuzno forum kao koncept zastario, veci faktor je ajmo reci "kadar" ljudi koji dolaze na njega i koji imaju (ili nemaju) potrebu kvalitetno i konstruktivno pisati.

Kazem, nisam pisao nista 5+ godina, vratio sam se aktivnom citanju prije par mjeseci, ali nazalost imam dojam da nisam nista propustio, stovise. Treba nam nekakva iskra koja ce vratiti ljude i potaknuti na kvalitetno pisanje, da se situacija spasi (ako nije kasno). Dizem ruku.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #11 : Veljača 06, 2026, 18:08 »
Meni skoro 15 godina tu i dalje ostala navika svakodnevno otvorit i vidit sta ima. Upoznao hrpu ljudi koji su se u meduvremenu makli s foruma al ostali u nekim drugim varijantama druzenja.

Nazalost mislim da je koji mjesec prije 20 rodendana forum i konacno pao i da ga se sad drzi samo na aparatima. Prije je bilo zivo i aktivno bar za vrijeme transfer roka ovaj put ni to. Ali bilo je lijepo dok je trajalo i dalje prvo tu trazim informacije vezane za klub.

Offline mario1987

• Hero Member
« Odgovori #12 : Veljača 06, 2026, 20:52 »
Ja skoro 14 god. stvarno bi bilo šteta da se forum ugasi skroz, jer je stvarno doprinio jako dobrim i lijepim stvarima, znam da sam preko foruma jedno vrijeme dok sam mogao igrao termin Četvrtkom na savici neznam da li je taj termin još uvjek živ, također smo čak igrali turnire skupa. Bilo je baš dobrih rasprava i postova kojih je baš bilo užitak čitati i šteta da se to sve tako stisalo i počelo gasit ali nažalost za očekivati da će kad tad doći kraj i tome. I dalje dolazim svaki dan na forum ( možda zbog i navike.. ;)) i informiram se o klubu pa se nadam da se neće ugasiti skroz  i da će se vratiti život na forumu jer bilo bi lijepo da opstane.. :)

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #13 : Veljača 09, 2026, 07:47 »
Ja sam se logirao dok se forum još pisao na papirusu.  :kuler

Datum registracije: Rujan 30, 2009, 14:22

Offline Amon

• Hero Member
« Odgovori #14 : Veljača 09, 2026, 08:31 »
Ja sam se logirao dok se forum još pisao na papirusu.  :kuler

Datum registracije: Rujan 30, 2009, 14:22

2mj kasnije sam i ja stigao :)

How Much Dub Would A Dubstep Step, If A Dubstep Could Step Dub