O svemu > Ostali sportovi
Stolni tenis
boo razzer:
Pošto sam veliki ljubitelj stolnog tenisa ilitiga ping-pong, mislim da zaslužuje svoju zasebnu temu.
Doma imam i stol i oriđiđi Joola rekete, i u ukupnom score-a sa ostalom rajom što su dolazili igrat sam definitivno najbolji.
ONTOPIC:
Kolumna iz Sporskih novosti novosti o najvećem igraču stolnog tenisa u HR ikad:
‘Letio sam po stolu kad sam osvojio prvu medalju za Hrvatsku. To neću nikada zaboraviti‘ - Primorac
https://sportske.jutarnji.hr/sn/80godina-sn/letio-sam-po-stolu-kad-sam-osvojio-prvu-medalju-za-hrvatsku-to-necu-nikada-zaboraviti-15608895
Gerro:
Mislim da luigi ugra stolni tennis ako se dobro sjecam. Mogli ste koju 1vs1 odigrat, forum bi se rastopio :love
luigi:
S jednom rukom bih ga uzeo
djapojunior:
--- Citat: luigi - Kolovoz 03, 2025, 15:35 ---S jednom rukom bih ga uzeo
--- Kraj citata ---
Kako kad je on definitivno najbolji?
boo razzer:
--- Citat: djapojunior - Kolovoz 03, 2025, 16:34 ---Kako kad je on definitivno najbolji?
--- Kraj citata ---
Definitivno sam najbolji u mom kvartu gdje sam igrao sa cca. 30ak ljudi, ali eto luigi je bacio rukavicu i kad bude prilika ABD možemo odigrati.. :belj
Raspitivao sam se u stolno teniski klub Mostar da se učlanim, i sve su prilike da hoću jer je to sport koji i sa ovoliko godina mogu kvalitetno i rekreativno odigrati. B-)
P.S. Sinoć sam poslije vježbanja sklekova i čučnjeva prošetao oko 12 km i potrošio 800 kalorija da bi sa ovom ekipom navečer još igrao satak nogometa 3X3 i kao golman i organizator igre sam ekipi koja je odlična zabio i 2 ekstra gola.. B-)
EDIT : Zato danas imam žešću upalu mišića i hodam kao Elton Džon koji se upravo intimnu družio sa nekim crncem iz zatvora u Bronx-u..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju