Autor Tema: Spammara (opet gluposti... naravno)  (Posjeta: 276644 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline vecac2

• Hero Member
  • In it goes towards Lovren...
Odg: Spammara (opet gluposti... naravno)
« Odgovori #2535 : Rujan 17, 2025, 11:09 »
Imate li preporuku za neku dobru IPTV listu, 99% za gledanje nogometa? Prioritet je kvalitetna slika i stabilnost.

Istrazivao sam po internetu ali tesko je naci na pouzdane informacije…

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2536 : Rujan 17, 2025, 11:58 »
Imate li preporuku za neku dobru IPTV listu, 99% za gledanje nogometa? Prioritet je kvalitetna slika i stabilnost.

Istrazivao sam po internetu ali tesko je naci na pouzdane informacije…

Ako je prioritet kvalitetna slika i stabilnost (kao i meni), onda najbolje da pređeš na legalno.

https://hr.eon.tv/tv-paketi/?existing=0

EON Full TV. 12,90 eura mjesečno.

ili Max TV samostalni L paket koji ti ima uključeno Netflix, HBO i Sportski paket za 25 eura mjesečno.

https://www.hrvatskitelekom.hr/televizija/maxtv (dolje imaš tab gdje biraš "samostalni max tv").

EON možeš gledati istovremeno na max 1 uređaju, a Max TV na 2.
Never miss a good chance to shut up.

Offline vecac2

• Hero Member
« Odgovori #2537 : Rujan 17, 2025, 11:59 »

ili Max TV samostalni L paket koji ti ima uključeno Netflix, HBO i Sportski paket za 25 eura mjesečno.

https://www.hrvatskitelekom.hr/televizija/maxtv (dolje imaš tab gdje biraš "samostalni max tv").

EON možeš gledati istovremeno na max 1 uređaju, a Max TV na 2.
Hvala ti, ali nisam iz HR. EON vec imam ali kod nas Telemach ne drzi Arene.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2538 : Rujan 17, 2025, 12:00 »
Hvala ti, ali nisam iz HR. EON vec imam ali kod nas Telemach ne drzi Arene.

Srbija ili BiH? Onda Arena Cloud. https://arenacloudtv.com/

Offline vecac2

• Hero Member
« Odgovori #2539 : Rujan 17, 2025, 12:02 »
Srbija? Onda Arena Cloud. https://arenacloudtv.com/
BiH zapravo :D razmisljao sam i o Areni cloud ali su poprilicno skupi a na netu ima podijeljenih misljenja o kvaliteti usluge. IPTV je ipak visestruko jeftiniji. Naisao sam na informaciju da se mozes dogovoriti sa Arenom za bolju cijenu na pretplatu na duzi period, ali ne bih se nesto previse commitao posto se odavno vec prica kako ce se Arene kod nas vratiti na Telemach

Ako je netko od vas koristio AC da mi da neki feedback bilo bi super.

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #2540 : Rujan 17, 2025, 12:06 »
Ako je prioritet kvalitetna slika i stabilnost (kao i meni), onda najbolje da pređeš na legalno.

Istaknuto crvenim slovima: Do 30.9.2025. u paketima EON FULL TV i EON PREMIUM TV su uključeni Arena Sport, NBA TV i Premier League TV kanali bez dodatne naknade.

Jel ovo znači da arene neće biti nakon 30.9. u EON full? Ako znaš.
Say what again!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2541 : Rujan 17, 2025, 12:08 »
BiH zapravo :D razmisljao sam i o Areni cloud ali su poprilicno skupi a na netu ima podijeljenih misljenja o kvaliteti usluge. IPTV je ipak visestruko jeftiniji. Naisao sam na informaciju da se mozes dogovoriti sa Arenom za bolju cijenu na pretplatu na duzi period, ali ne bih se nesto previse commitao posto se odavno vec prica kako ce se Arene kod nas vratiti na Telemach

Meni je arena cloud super radio. Koristio sam ga tako da sam uređaj (preko VPN-a) postavio u BiH ili Srbiju i imao cijelu ponudu Arena s tog područja. Imao bi ga još danas, ali samsung tv koji sam kupio nema andoid tv pa mi je ta kombo propala. Sad imam samostalni max tv. Nisam baš skroz zadovoljan jer nema neke mogućnosti koje mi trebaju, ali u osnovi je oke. EON je puno bolja app, ali kad imaju max 1 uređaj istovremeno.

Istaknuto crvenim slovima: Do 30.9.2025. u paketima EON FULL TV i EON PREMIUM TV su uključeni Arena Sport, NBA TV i Premier League TV kanali bez dodatne naknade.

Jel ovo znači da arene neće biti nakon 30.9. u EON full? Ako znaš.

Pretpostavljam da će biti, ali uz dodatnu naknadu.

Probam saznati.

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #2542 : Rujan 17, 2025, 12:09 »

Arena cloud prezadovoljan, ali koristio u Hr pa sam ispucao besplatne probne periode za sve vpnove koje imam u storeu na tvu.  :lol

@gento koji si ono vpn ti za acloud preporučivao kao najpovoljniji?
Say what again!

Offline vecac2

• Hero Member
« Odgovori #2543 : Rujan 17, 2025, 12:10 »
Meni je arena cloud super radio. Koristio sam ga tako da sam uređaj (preko VPN-a) postavio u BiH ili Srbiju i imao cijelu ponudu Arena s tog područja. Imao bi ga još danas, ali samsung tv koji sam kupio nema andoid tv pa mi je ta kombo propala. Sad imam samostalni max tv. Nisam baš skroz zadovoljan jer nema neke mogućnosti koje mi trebaju, ali u osnovi je oke. EON je puno bolja app, ali kad imaju max 1 uređaj istovremeno.
Pretpostavljam da nisi kupio “glupi” TV, vec neki sa samsungovim OSom? Kod mene je Hisense tv sa vidaaOS, nisam siguran podrzava li AC taj OS?

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2544 : Rujan 17, 2025, 12:16 »
Pretpostavljam da nisi kupio “glupi” TV, vec neki sa samsungovim OSom? Kod mene je Hisense tv sa vidaaOS, nisam siguran podrzava li AC taj OS?

Da, Tizen OS. Plan je bio da kupim taj Samsung TV + novi Google Streamer, ali je na kraju ovaj OS imao sve osim toga za gledanje tekmi s VPN + ArenaCloud za što sam našao alternativu i samostalnom Max TV-u.

Arena cloud prezadovoljan, ali koristio u Hr pa sam ispucao besplatne probne periode za sve vpnove koje imam u storeu na tvu.  :lol

@gento koji si ono vpn ti za acloud preporučivao kao najpovoljniji?

Ja imam NordVPN zbog firme tako da su mi oni dobri. Inače ih imate u revolut premium paketu koji se isplati uzeti ako ste samac jer imaju (uz NordVPN) i tinder premium (a i još dosta toga) pa... Isplati se uzeti. :D

Offline vecac2

• Hero Member
« Odgovori #2545 : Rujan 17, 2025, 12:43 »
Uzeo sam na kraju mjesec dana AC silver, cisto da se ne jebem sa pucanjem streamova, pa cu vidjeti dalje kad istekne sta i kako.
Malo je zalosno da za ove pare i dalje max rezolucija je 1080p

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #2546 : Rujan 17, 2025, 12:47 »
Hm vidim da sad i nord vpn i skoro svi ovi poznatiji nude 30dnevni garantirani povrat za mjesečnu opciju. Taman ih izvrtim sve do kraja sezone  :D
Say what again!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2547 : Rujan 17, 2025, 13:27 »
Hm vidim da sad i nord vpn i skoro svi ovi poznatiji nude 30dnevni garantirani povrat za mjesečnu opciju. Taman ih izvrtim sve do kraja sezone  :D

:lol

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2548 : Rujan 17, 2025, 13:32 »

Druze sta god radio ne placaj arenu cloud. Živi uzas, od interfacea do toga da nemaju sve arene i da zna zastopati, a slika je poprilicno losa.

Ja vec 3 godine kupujem jedan iptv (kineze), 20 dolara godisnje. Uzmes sebi tivimate player premium verziju uz to i miran si. Mogu ti poslati link ako hoces.

Offline vecac2

• Hero Member
« Odgovori #2549 : Rujan 17, 2025, 13:38 »
Druze sta god radio ne placaj arenu cloud. Živi uzas, od interfacea do toga da nemaju sve arene i da zna zastopati, a slika je poprilicno losa.

Ja vec 3 godine kupujem jedan iptv (kineze), 20 dolara godisnje. Uzmes sebi tivimate player premium verziju uz to i miran si. Mogu ti poslati link ako hoces.
Jbga uzeo sam vec mjesec dana da vidim na sta to lici. Slika jeste losa za cijenu, fps ovisi o sadrzaju koliko sam malo upratio, a interface jeste smece tesko.

Posto mi je prioritet dostupnost i stabilnost necu ih jos popljuvati. Ima i Premier League TV, LFC tv i Arena fight koja prenosi UFC i box. Vise mi i ne treba (znam da i IPTV liste imaju to, ali sam s njima imao losih iskustava).

Ima li tvoja lista 4K kanale sportske? Ako ne budem zadovoljan kad mi ovo istekne javim ti se