Autor Tema: Ostali sportovi za koje ne postoji posebna rubrika, te kako se ubiti alkoholom  (Posjeta: 68667 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
nije ubijanje alkoholom ali je ostali sport. Danas je bilo polufinale svjetskog prvenstva (mislim svjetsko.. ko što ameri kažu world series, a samo kod njih se događa), za muškarce i žene u kuglanju. Održava se u Varaždinu. Nažalost dečki su izgubili od Austrijanaca koji su imali sreće pred sami kraj, dečki su izgubili za 21 drvo (ili čunj) i time postali brončani, ne razigrava se za treće, a cure su dobile njemice i idu u finale koje se igra sutra. Prijenos je na sportskoj televiziji pa pogledajte.

šteta za dečke, jer zaista su super ekipa, ali jedan od najboljih kuglača je podbacio i to nas je koštalo. Finale igraju njemačka i austrija. Njemci su izbacili srbe, koji imaju jednog od najboljeg kuglača ikada...
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
nije ubijanje alkoholom ali je ostali sport. Danas je bilo polufinale svjetskog prvenstva (mislim svjetsko.. ko što ameri kažu world series, a samo kod njih se događa), za muškarce i žene u kuglanju. Održava se u Varaždinu. Nažalost dečki su izgubili od Austrijanaca koji su imali sreće pred sami kraj, dečki su izgubili za 21 drvo (ili čunj) i time postali brončani, ne razigrava se za treće, a cure su dobile njemice i idu u finale koje se igra sutra. Prijenos je na sportskoj televiziji pa pogledajte.

šteta za dečke, jer zaista su super ekipa, ali jedan od najboljih kuglača je podbacio i to nas je koštalo. Finale igraju njemačka i austrija. Njemci su izbacili srbe, koji imaju jednog od najboljeg kuglača ikada...

Vjerovao ili ne, gledao sam na Sportskoj tv (mislim da sam tamo naišao na prijenos). Ovo protiv Austrije koliko sam gledao iz bacanja u bacanje se mijenjao rezultat. Šteta.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
Vjerovao ili ne, gledao sam na Sportskoj tv (mislim da sam tamo naišao na prijenos). Ovo protiv Austrije koliko sam gledao iz bacanja u bacanje se mijenjao rezultat. Šteta.
da, ma evo mi smo tekmu prije toga dobili čehe 7:1. izgleda fenomenalno, ali doslovce se sve u zadnjim hicima odigravalo. mogli smo izgubit, odigrat neriješeno i izgubit jer smo imali manje setova, al na kraju dobili. jako dinamičan sport, barem što se tiče mijenjanja rezultata i mogućeg outcoma

što se tiče cura, postale su zlatne. uništile austrijanke u finalu
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline Winx

• Hero Member
Svaka čast. To nisma gledao.... ali kako je tema i "...kako se ubiti alkoholom"... moram "se pohvaliti" da smo se ekipa i ja malo oduzeli u petak, rijetko izlazimo, ali za vikend mi je došao malo na vikend  u rodni grad kolega iz društva koji živi i radi sada u ZG, pa je bilo "veselo.  :D
Čak nas je i gazda "pohvalio oko pola 3 ujutro kako nismo normali koliko smo popili sve što nam je došlo u rundu". Katastrofa...  :bljak  :lol

Offline Winx

• Hero Member
Nemam pojma gdje da pitam vezano za kupovinu bicikla i kakve iskustva imate.

Znači, ne znam kakve su cijene, ne nađem nikoji klinac vezan za taj bicikl.
Uglavnom, ponajviše me zanima cijena, naravno, dobrodošlo je i savjet i mišljenje.  :kuler

Znači, imam priliku kupiti polovni NSU Trekking line comfort bicikl, advance edition za 350 EUR, u dobrom je stanju, ali teško nalazim išta konkretno za usporedbu na netu.
Help.

Jbg, htio sam pitati za to Massonea i kako je prošao "na biiciklijadi po Makarskoj i okolici", al baniralo ga.  :lol

Offline Massone

• Hero Member
Oporavljam se od razbijene vilice.
20 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
Oporavljam se od razbijene vilice.
si bio u makarskoj? si bio zločest?  :D

Offline Massone

• Hero Member
si bio u makarskoj? si bio zločest?  :D

Odem, popišam se, vratim i tako :neznam :D

@Winx, davno sam izašao iz tog svijeta bicikala. Prije mjesec, dva sam si htio ponovno uzet neki bicikl, no kada sam vidio da danas za 1000€ možeš dobiti nekakav slabiji entry bicikl za svijet biciklizma sam odustao od kupnje. Kada sam prije 10 godina vozio bicikle, za 1000€ si mogao uzeti jako dobar bicikl, ovo danas se ne isplati.

Polovno donekle, iako ni to ne znaš koliko je razbijano i kidano.
20 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Winx

• Hero Member
Ma problem je što nemam s čime usporediti.  :neznam

Offline Winx

• Hero Member
https://www.youtube.com/shorts/UzmDEsZUnkQ

Plakao sam od smijeha.  :lol
Dobro, sreća da nitko nije stradao, naravno.