Novi Postovi

Str: [1] 2 3 ... 10
1
Utakmice / Odg: Premier Liga - 2025/26
« Zadnji post Shankly1913 Svibanj 16, 2026, 20:57 »
Jos sam kupio original dres od Wirtza sa brojem 7. Sram me to nosit. stoji i skuplja prasinu u ormaru.  :lol

Ako je M dajem ti 30€ za njega   :kuler :kuler
2
Nogomet / Odg: Transfer vijesti - nevezano uz LFC
« Zadnji post Darth Vader Svibanj 16, 2026, 20:34 »
Vi ste si u glavama umisli da Alonso ide nama , Slot je siguran cijelo vrijeme kako sam pisao kada sam pristupio forumu (kao i još neki forumaši naravno), prije par dana sam i pisao da je Xabi korak do Chelsea , ali ajmo ignorirati nove na forumu jer samo stari kuze nogomet a novi su retardi ...

Nakon otkaza u Realu logično je da Xabi što prije nađe novi angažman u nekom top klubu zbog reputacije...

A nama je sa prevarom Slotom u najavi sezona 2015/16 ali ovaj puta bez "pojasa za spašavanje " Klopp , i sljedi daljne potonuće i odlazak najboljih igrača u narednom periodu.
3
« Zadnji post IvoF/Tosh Svibanj 16, 2026, 20:26 »
greska sa strane uprave LFC-

koliko mi je je slot zagadio nogometu u ovoj sezoni nije vec dugo nitko -iako je lfc u igri za CL
4
« Zadnji post gento Svibanj 16, 2026, 20:21 »
Po meni mu je važno imati dobru prvu sezonu u nekom klubu, a u Chelseau, bez ozbiljnih europskih tekmi, može koristiti 14-15 igrača i pripremati se tjedan dana za EPL. Na taj način će izgraditi sustav.
5
« Zadnji post scouser68 Svibanj 16, 2026, 20:13 »
Hrabro svakako od Xabia, nakon Reala ic u jos jednu sve samo ne zdravu okolinu a ako tu ne uspije moglo bi to bit jako lose za njega. Zelim mu srecu, mislio sam da ce bit nas izbor ovog ljeta al ocito ga stvarno ne vidimo kao dobru opciju za nas[\b], ne znam… :neznam

Zamisli gdje su Hughes i Edwards s glavama kad ti je nastavak sa Slotom uopce bilo kakva opcija..kamoli dobra..
6
« Zadnji post mihovil Svibanj 16, 2026, 20:06 »
Hrabro svakako od Xabia, nakon Reala ic u jos jednu sve samo ne zdravu okolinu a ako tu ne uspije moglo bi to bit jako lose za njega. Zelim mu srecu, mislio sam da ce bit nas izbor ovog ljeta al ocito ga stvarno ne vidimo kao dobru opciju za nas, ne znam… :neznam
7
« Zadnji post scouser68 Svibanj 16, 2026, 20:04 »
Pa odlazak u Chelsea. Covjek poznat po minucioznosti i disciplini je nakon Bayera izabrao jedina dva velika kluba koji najbolje funkcioniraju stihijski. Cudan izbor.

A uvijek "para vrti di burgija nece" prije svega. Mlada ekipa, koliko citam dali su mu ovlasti menadzera pa je ocito nasao u svemu tome izazov.
8
« Zadnji post MagicRat Svibanj 16, 2026, 19:55 »
🚨ℹ️ 𝗜𝗡𝗙𝗢 - @JacobsBen: Liverpool NEVER made an approach to Xabi Alonso.

Zasto s njegove? Zato sto je igrao kod nas bi trebao cekati poziv Liverpoola do kada? Ili sta tocno?

Pa odlazak u Chelsea. Covjek poznat po minucioznosti i disciplini je nakon Bayera izabrao jedina dva velika kluba koji najbolje funkcioniraju stihijski. Cudan izbor.
9
« Zadnji post Raptor Svibanj 16, 2026, 19:49 »
Bizarno s nase strane. Bizarno s Alonsove strane.
I sad dalje nastaviti sa slotom, ne vidim nekog drugog trenera kojeg bi mogli dovesti. Bit ce ruzna atmosfera ukoliko ne pobjedimo brentford zadnje kolo
10
« Zadnji post scouser68 Svibanj 16, 2026, 19:42 »
Bizarno s nase strane. Bizarno s Alonsove strane.

🚨ℹ️ 𝗜𝗡𝗙𝗢 - @JacobsBen: Liverpool NEVER made an approach to Xabi Alonso.

Zasto s njegove? Zato sto je igrao kod nas bi trebao cekati poziv Liverpoola do kada? Ili sta tocno?
 Str: [1] 2 3 ... 10