O svemu > Off-Topic
Kompjuteri/konfiguracije, pitanja & odgovori
luigi:
tako je, kupio sam i posao, a ti budalo padaj svaki razgovor za posao
boo razzer:
--- Citat: luigi - Prosinac 04, 2024, 20:29 ---tako je, kupio sam i posao, a ti budalo padaj svaki razgovor za posao
--- Kraj citata ---
Bravo Novaliću, konačno si pokazao svoj pravi identitet... ;)
Gerro:
Dajte molim vas obojicu da makar postedite nas ostale pa odite u PM i tamo se dopisujte, hvala Vam!!
Winx:
--- Citat: Gerro - Prosinac 04, 2024, 21:07 ---Dajte molim vas obojicu da makar postedite nas ostale pa odite u PM i tamo se dopisujte, hvala Vam!!
--- Kraj citata ---
Odite u PM hahahha! :lol
Nego, ima li tko ugrađen SDD u PS5. Ne želim eksterni, niti naj koji će mi viriti van skupa s interkonekcijskim kablovima kao da mu je ispala utroba s crijevima.
Znači, čisto savjet što da gledam. Može i 1 može i 2 TB, cijena što niža, ali nije niti to nužno, nego prijedlog onoga tipa "best buy" ali da valja.
Thnx
boo razzer:
Jel netko od vas već probao ovaj Starlink Internet uz 3. generaciju hardware-a?
Čitam da je super rješenje čak i za ruralna područja jer gotovo svugdje može postići brzinu 150/15 Mbit.
U Zagorju postiže 450 Mbit/ 40 Mbit, a ping je oko 25-50 ms.
Uzmeš ovu satelitsku antenu i poseban router za 350 eura + pretplata kreće od 50 eura.
Starlink standard kit: zasad je minus što je relativno skupa instalacija opreme i same pretplate, ali je vrlo jednostavna instalacija softvera, imaš intuitivnu mob. app, konekcija je stabilna kao i performanse, koristi Wifi 6 (802.11 a/b/g/n/ac/ax).
Sve su prilike da će dosta ljudi prelaziti na ovu uslugu jer je i više nego dobra za surfanje, društvene mreže, Netflix, YT, pa i streamanje glazbe i mrežno igranje.
Glavna fora je ako vam je dostupan fiksni tj. optički internet, tada Starlink nije najbolje rješenje.
Ali ako optika nije dostupna, tada je Starlink najbolja alternativa u komparaciji sa mobilnim mrežama(iako imaju negdje bolji upload i nižu pretplatu)...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju