Liverpool > Ostalo

Novi manager i sportski direktor

(1/125) > >>

gento:

Zanimljiv datum objave da odlazi ranije ove sezone:

Liverpool have looked at Roberto De Zerbi in the past, when he worked in Italy. The club know the Brighton manager is tactically and technically excellent, with the ability to galvanise a dressing room. [@MelissaReddy_]

gento:
@Nabil_djellit, @LEquipe: Zinedine Zidane could be tempted by the idea of managing a team like @LFC with the now expected departure from Jurgen Klopp — The French manager denied the possibility of joining a #EPL club until now, but things could change

Spominju se i Amorim i Benjamin Frank.

Lasko:
Jedini manager kojeg bih želio u ovom trenutku je Xabi Alonso. Sve ostalo djeluje dosta manjkavo. Alonso je bivši igrač kluba, u pravim je godinama, pokazuje kako ima zanimljive ideje u igri i mislim da bi mogao iskoristiti postojeću momčad, i dobro govori engleski.

De Zerbi bi mi bio alternativa. Zidane je već potpuno nekakav drugi smjer, mislim da nije manager, nego trener, a nama treba netko na duge staze.

Luis Garcai:
Mislim da bi mogla neka anketa koga zelimo za novog trenera i par imena tipa koja se vec spominju.

Sa druge strane Mourinho je Xabia vec naveo kao next big thing na trenerskoj sceni dodavsi da je ucio od najboljih. Od Beniteza, Pepa, Ancelottia i njega samog.

gento:
Trenutno je svima Xabi jedini trener na svijetu. :D

Vjerujem da će biti na listi, ali mislim da nije toliko izgledno i da je toliki favorit kako se misli. Klopp je u jednom intervjuu izjavio da je idealan igrač naših vlasnika 18-godišnjak s 200 utakmica uzorka. Poprilično sam siguran da je isto i kod trenera i da Xavi kod njih ima svoje prednosti, ali da zbog uzorka ima i minuse.

Kad je doveden Rodgers, prvi pick im je bio Klopp, drugi AVB, a tek treći Rodgers. I Rodgers po meni nije bio promašaj. U tom trenutku nismo ni mogli bolje, a realno, on nas je svake godine dizao i doveo do borbe za titulu. Tek nakon toga i odlaska Suareza, ozljede Sturridgera (čime je izgubio 80 pogodaka iz prošle sezone) + svađa s transfer committee članovima i sve je otišlo nizbrdo. Nakon toga su naši konačno dobili prvi pick.

Bio sam uvjeren da je plan Klopp do 2026. I nakon toga Lijnders s Matošem kao asistentom. Već sam pisao kako su ga vlasnici još davno doveli u klub i zadržali unatoč promjenama trenera, a i koliko vole interna promaknuća (dakle ili to ili velik uzorak s aktivnim/nedavnim pozitivnim trendom) + u prošlosti je to jebeno funkcioniralo u Liverpoolu; od Shanklya pa sve do Sounessa - da, druga vremena, ali sve je to "u krvi" kluba.

Ovako sada mislim da je plan imati 2-3 imena na listi i odabrati dugoročnog DoFa koji će onda reći svoje dodatno mišljenje oko njih i razgovarati s njima da vidi s kojim bi najbolje radio. Ali naravno da oni već sad imaju svojeg favorita. Da moram pogađati, rekao bih da će nas preuzeti se Zerbi i to mi je u redu. Bit će zabavno. :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju