Autor Tema: Alexis Mac Allister #10  (Posjeta: 9760 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline scouser68

• Hero Member
Odg: Alexis Mac Allister #10
« Odgovori #30 : Lipanj 08, 2023, 12:11 »
I sluzbeno:

https://www.liverpoolfc.com/news/liverpool-complete-signing-alexis-mac-allister

The Argentina international will wear the No.10 jersey for the Reds

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #31 : Lipanj 08, 2023, 12:14 »
Sad mi je tek laknulo, kad je službeno. Budi sve što trebamo da budeš.  :super

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #32 : Lipanj 08, 2023, 12:27 »
Bagatela ako bude igrao kao u Brightonu a vjerujem da će ga Klopp napraviti i mnogo boljim  :super
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #33 : Lipanj 08, 2023, 12:31 »
Konačno službeno, mali kratki intervju..

https://twitter.com/LFC/status/1666751972345536514?t=a1JjfCiDSckSuZf-lsnMUQ&s=19

Sretno, odličan transfer, i po tipu igrača i po cijeni, jedino malo #10 bode u oči jer sam ga doživljavao prije svega kao defanzivnijeg veznjaka koji doduše radi u oba smjera
YNWA!!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #34 : Lipanj 08, 2023, 12:38 »
Konačno službeno, mali kratki intervju..

https://twitter.com/LFC/status/1666751972345536514?t=a1JjfCiDSckSuZf-lsnMUQ&s=19

Sretno, odličan transfer, i po tipu igrača i po cijeni, jedino malo #10 bode u oči jer sam ga doživljavao prije svega kao defanzivnijeg veznjaka koji doduše radi u oba smjera

Odmah sam mu stavio #10. :D

Nadam se da će igrati Jonesovu poziciju. S njih dvoje imamo jako dobru i dobru opciju na toj poziciji. Doduše, malo drugačije igraju tu ulogu (Jones se više izvlači na krilo, a Mac u sredinu). To igra za Argentinu i 50% vremena za Brighton i tu je po meni najbolji. Može igrati i dublje, ali tu je po meni nekad neoprezan (npr. tekma vs Evertona kada je sjebao gol i dao im 2 zicera) tako što je izgubio loptu, a nije bilo "veznjaka iza njega" da ga zaštiti.

Never miss a good chance to shut up.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #35 : Lipanj 08, 2023, 13:04 »
Chelsea showed late interest in Alexis Mac Allister but the player had his heart set on signing for Liverpool. [@_pauljoyce]

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #36 : Lipanj 08, 2023, 16:23 »
Why Alexis Mac Allister Should Fit Liverpool Like a Glove
https://theanalyst.com/eu/2023/06/alexis-mac-allister-liverpool-transfer/

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #37 : Lipanj 08, 2023, 16:44 »
Julian Ward has been credited for his influence in bringing Alexis Mac Allister to Liverpool.

It is set to be one of the final acts of Julian Ward’s tenure as the club’s sporting director, with his stay at the club drawing to a close this summer.

Ward’s role in the Mac Allister transfer was described as “instrumental” by the Times‘ Paul Joyce, with his handover to replacement Jorg Schmadtke now said to be complete.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #38 : Lipanj 15, 2023, 14:54 »
Mislim da će biti greška ako ćemo ga igrati dublje. Ova pozicija koju igra za Argentinu (rekao bih čak da oni igraju s dvije lažne 9-ke), odnosno ovo što je kod nas 8/10 u novom sustavu je top za njega. Praktički lažna 9-ka, ali u polulijevom kanalu. Prekrasni flickovi u prostor i mislim da bi to super moglo odgovarati Nunezu.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #39 : Lipanj 15, 2023, 19:56 »
Šta ovaj lažov jednom nosio 10 u repki kad nije bilo Lessija i sad je odlučio uzet taj broj i u Liverpoolu jer, eto, on nosi taj broj inače? :lol
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #40 : Lipanj 15, 2023, 20:25 »
Šta ovaj lažov jednom nosio 10 u repki kad nije bilo Lessija i sad je odlučio uzet taj broj i u Liverpoolu jer, eto, on nosi taj broj inače? :lol

Rekao je u Argentini i u mlađim kategorijama reprezentacije,ako sam ja dobo procitao,nigdje nije rekao u reprezentaciji Argentine da je nosio.

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #41 : Lipanj 15, 2023, 21:05 »
:roll
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #42 : Lipanj 17, 2023, 11:02 »

Hahaha

Dobar je MacA, ali da je za cenera, baš i nije  :kuler
YNWA!!

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #43 : Kolovoz 20, 2023, 10:58 »
Što mislite,kakve su šanse da uvaže žalbu kluba na karton? Ja san Kloppa shvatia da će se žaliti po onoj priči od jučer...

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
« Odgovori #44 : Kolovoz 20, 2023, 17:41 »
Što mislite,kakve su šanse da uvaže žalbu kluba na karton? Ja san Kloppa shvatia da će se žaliti po onoj priči od jučer...
who cares?  pa imamo sad Endo (vidi McA 3 stranice a Endo 10 vise..) :srednji