Autor Tema: Ibrahima Konaté #5  (Posjeta: 17683 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Massone

• Hero Member
Odg: Ibrahima Konaté #5
« Odgovori #180 : Travanj 07, 2025, 17:49 »
Ako taj vrećar želi 200k tjedno mora smanjiti na 2 greške po utakmici, ovako mu je 80 taman.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #181 : Travanj 07, 2025, 18:43 »
Po mom mišljenju lik je u pravu to šta traži. U Parizu hladno može imat te novce. Standardan stoper vodeće ekipe premier lige, reprezentativac najjače reprezentacije n svijetu, realno ovo malo i sramotno zvuči da igra za 80 k u Liverpoolu. Salba u Arsenalu ima gotovo 200 tjedno, a nije sigurno bolji 2,5 puta igrac od njega. Samo šta ovo nije greška ove garniture sada, on je prije godinu dana trebao imat ugovor na stolu, za recimo nekih 150 šta sigurno zaslužuje imat.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #182 : Travanj 07, 2025, 18:47 »
Sramota za koga? Prije godinu dana je izgubio startnih 11 od Quansaha i izgledao je dosta injury prone.
Never miss a good chance to shut up.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #183 : Travanj 07, 2025, 19:16 »
Sramota za koga? Prije godinu dana je izgubio startnih 11 od Quansaha i izgledao je dosta injury prone.

Obostrana sramota. Kažem da ima reputaciju s kojom zaslužuje više i to će dobiti drugamo, a sramota za nas jer se jebemo s tim ugovorima ko budale i glavni fokus u medijima je isključivo na tome. Pa ako je Quansah bolji, šta ne igra.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #184 : Travanj 07, 2025, 19:29 »
Ja bih ga prodao ako dodje ponuda od 50 miliona, nije tolika klasa da ga se ne moze zamijeniti, a rizikujemo da ode dzaba jer ne vrijedi vise od 150 K sedmicno

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #185 : Travanj 07, 2025, 21:39 »
Meni je Konate do ozljede protiv Reala bio fenomenalan, puno bolji od Virgila. Kasnije je pao u formi, ali mi je i dalje naš najbolji stoper ove sezone.

200k? Izgleda mi to malo puno, ali mi je i 80k nekako smiješan iznos

Mislim da bi nekih 150-170 bila ok cifra
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #186 : Travanj 08, 2025, 00:22 »
150k bi mu i mi dali ove sekunde. I to je neka razina koju zasluzuje, al ako ce inzistirat na vise od toga onda bi ga se rado rijesio. Problem je samo sto imamo toliko posla ovog ljeta, da je mozda pametnije i preplatit jednog Konatea nego trazit zamjenu.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #187 : Travanj 08, 2025, 09:03 »
Pametnije preplatiti igrača nego mu tražiti jeftiniju zamjenu?  :O
Otkad to? Kako to?

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #188 : Travanj 08, 2025, 09:31 »
Pametnije preplatiti igrača nego mu tražiti jeftiniju zamjenu?  :O
Otkad to? Kako to?
Daleko od idealne sitaucije, ali nekad biras bitke i radis najmanje lose poteze kad nisi u situaciji da radis dobre poteze. S obzirom na to koliko posla imamo ovog ljeta ne mislim da bi bilo pametno traziti i zamjenu za Konaea, ne vidim kako moze bit dobro za nas da mijenjamo 80% ekipe. U tom slucaju bi preplatio Konatea ako to mozemo napravit na neki kraci ugovor (recimo 3 godine produljenja, taman do njegove 29. godine) pa ces onda tu preplatu stedit na nekoj drugoj poziciji i imat nekakvog Ngumohau kao 6. opciju naprijed.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #189 : Travanj 08, 2025, 09:35 »
Slažem se. Treba nam "win", odnosno smirivanje situacije s ugovorima, ova trakavica se vuče cijelu godinu i nadam se kako više nećemo doći u sličnu situaciju.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."