Autor Tema: Curtis Jones #17  (Posjeta: 26820 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline jon_snow

• Hero Member
Odg: Curtis Jones #17
« Odgovori #210 : Studeni 27, 2024, 23:11 »
Nisu mu mogli uzet loptu, jedna od njegovih boljih utakmica znaci bas je vrhunski odigrao.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #211 : Studeni 28, 2024, 08:07 »
Fantastičan je kad igra na #10. Nisam zadovoljan kako kontroliramo tekmu dok je na #8, ali je baš jebeno kontroliramo kad je na #10. Prekrasan igrač i nadam se da ćemo ga što češće gledati na toj poziciji.

Da Mac Allister nije zabio gol, mislim da bi Jones bio uvjerljivo igrač utakmice.
Iskreno, znao sam da je dobar, ali trenutno u kakvoj je formi, pomalo me i iznenadio, pozitivno, naravno.

I upravo ovo što kažeš. Ovdje na #10-tki (mada nije on to tako striktno igrao, ali je #10) igra nevjerojatnom lakoćom i brzinom i snalaženjem, plus presing koji mu je sve samo ne alibi presing.
Upravo ono što nema tako dobro na #8-ici i to smo već komentirali da onda ima dodir s loptom viška prije dodavanja.

Offline jon_snow

• Hero Member

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #213 : Travanj 02, 2025, 23:32 »
Jako dobar na RB danas. Imao je samo jednu grešku u cca 85. minuti kad je prekinuo Evertonov napad izbacivši loptu u aut, a potom se nije vratio na poziciju. Trenutak dekoncentracije i nedostatka iskustva igranja te pozicije, ali osim toga sam zadovoljan.
Never miss a good chance to shut up.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #214 : Travanj 03, 2025, 00:11 »
On desno, Harvey lijevo, obezbjedili smo bekove u narednom desetljeću.