O svemu > Nogomet
Transfer vijesti - nevezano uz LFC
gento:
Atletico Madrid boss Diego Simeone rips into Thomas Lemar: "He has not met the expectations set for him, but we have always had the same expectations. Today, who is to know if he will stay or not… His representatives are working hard." https://t.co/HWrJOCeirL
Gerro:
Ako Inter uzme Eriksena na ljeto za free, odlican poso su napravili. Ja bih ga jos uvijek htio kod nas
gento:
Alexander Nübel rejected offers from AC Milan, Atletico Madrid, Barcelona, and Man Utd to join Bayern Munich, according to Spiegel. #S04 #FCBayern #MUFC
lfc:
--- Citat: gento - Siječanj 05, 2020, 15:29 ---Alexander Nübel rejected offers from AC Milan, Atletico Madrid, Barcelona, and Man Utd to join Bayern Munich, according to Spiegel. #S04 #FCBayern #MUFC
--- Kraj citata ---
Oće li onda Neuera prodat ili će mali bit klupiran prvih par sezona? :lud
gogec:
--- Citat: lfc - Siječanj 05, 2020, 15:31 ---Oće li onda Neuera prodat ili će mali bit klupiran prvih par sezona? :lud
--- Kraj citata ---
koliko je to meni odvratno u bundesligi. jbt otakd pratim istu, bayern ju pustoši na free transfer, pa zar se klubovi nemogu nekako zaštititi?! :bljak
ovaj mali govnar mi sad nebi stao na vrata do kraja sezone.. jbt stave 20g klinca na vrata i riskiraju i onda šupak ode na free u rivala. mislim dobiti će vjerojatno neku minimalnu odštetu za razvoj, ali kako neke stvari postaju konstanta jača od pi 3,14...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju