Official LFC Supporters Club Croatia > OLSC HR
Članstvo u Klubu navijača Liverpoola
Zoky:
Narode, potrebno je izvršiti ponovnu registraciju, onima koji su prije bili članovi ću vratiti stari članski broj, no i oni se moraju ponovno registrirati.
Sada su stvari napravljene kako spada, imate mogućnost uređivanja profila i tako dalje...
Gerro:
Preko nove stranice, ili ovaj link na forumu?! Iskreno da ti kažem, nažalost nisam nikad dobio iskaznicu pa bih nadležne zamolio da mi napišu broj moje kartice :D
Zoky:
--- Citat: Gerro - Studeni 27, 2018, 19:52 ---Preko nove stranice, ili ovaj link na forumu?! Iskreno da ti kažem, nažalost nisam nikad dobio iskaznicu pa bih nadležne zamolio da mi napišu broj moje kartice :D
--- Kraj citata ---
Ti ne možeš sam upisati broj membershipa u našem klubu navijača, već samo možeš za službeni. Mi ti upisujemo naš broj.
inho7:
Kolika je članarina i na koji račun se treba uplatiti?
Gerro:
--- Citat: inho7 - Prosinac 28, 2018, 09:36 ---Kolika je članarina i na koji račun se treba uplatiti?
--- Kraj citata ---
Članstvo vrijedi za jednu sezonu, trenutno je iznos članarine 50,00 KN. Cijene članarina se mogu mijenjati sukladno statutu, no jednom plaćena članarina vrijedi do kraja nogometne sezone.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju