Liverpool > Igrači

Andrew Robertson #26

<< < (101/102) > >>

Winx:
https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=rm&ogbl#inbox/FMfcgzQfBQFmnscxDLwjFHBLVmxkgDnD

Kao navijač, svakako bih želio da ostane barem još koju sezonu. Trebat će nam.
S druge strane, kao neutralnom promatraču, za njega bi bilo najbolje da nastavi karijeru u Brightonu, Newcastleu, Aston Villi ili Palaceu.
Navodno su svi bili ili jesu zainteresirani za njega. Čak vidimo da se spominje i Bayern i Atletico Madrid.

Massone:
S obzirom da mu je agent brat od El Rata, ne bi me čudilo da ode u Atletico.

gento:
Tottenham looking to sign Liverpool left-back Andrew Robertson. Talks ongoing as per
@David_Ornstein

Vjerojatno bi se Tsimikas vratio s posudbe.

mihovil:

--- Citat: gento - Siječanj 23, 2026, 12:14 ---Tottenham looking to sign Liverpool left-back Andrew Robertson. Talks ongoing as per
@David_Ornstein

--- Kraj citata ---
Oni su jučer potvrdili onog malog brazilca koji je isto lijevi bek, tako da mi je ovo poprilično iznenađenje, sad stvarno imaju opcija tamo tako da ni njih baš ne razumijem u građenju ekipe. Razumijem da želiš jedan takav karakter u ovoj fazi, ali koliko to igrački ima smisla mi je upitno.

Gerro:

--- Citat: gento - Siječanj 23, 2026, 12:14 ---Tottenham looking to sign Liverpool left-back Andrew Robertson. Talks ongoing as per
@David_Ornstein

Vjerojatno bi se Tsimikas vratio s posudbe.

--- Kraj citata ---

Roma je dala Tsimikasu zeleno svjetlo za povratak, izgleda da ce nas Robbo napustit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju