Liverpool > Ostalo

Anfield Road & AXA Training Centre

(1/158) > >>

red till dead:
to jest naš novi stadion
http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N153427060908-1711.htm

a kad veæ spominjem ovu temu red je i da ga vidite
http://www.liverpoolfc.tv/newstadium/

rekao bih da dobro izgleda ne u potpunosti prema našim(mojim)oèekivanjima ali još uvijek sasvim solidno
ipak anfield je samo jedan i neponovljiv!!

Marko:
A nešto se prièa da æe se Anfield poèeti rušiti 2009, tako da imamo još oko 3 godine da ga posjetimo  :ljut :ljut :ljut :ljut :ljut :ljut :ljut :ljut :ljut :ljut :ljut :lose :lose :lose :help :help :zid :zid :zid :( :( :( :? :? :?...
Inaèe meni se baš i ne sviðaju ovi novi stadioni u Engleskoj, meni su draži oni stari tipièni engleski stadioni, kvadratni bez nekih zakrivljenih krovova...

stevie G:
ne daj bože da se anfield ruši,pa to je naša povjest, :lose

DaPa:
Bilo bi zgodno da Anfield cjeli pretvore u veeeliki nogometni muzej posveæen najveæem britanskom klubu svih vremena! A što se tièe ovih novih modernih stadiona....ne znam, ni meni se baš posebno ne sviðaju ovi novi okrugli stadioni. Svi su preslièni!
Istina je da je Anfield jedan jedini, ali i bolna èinjenica je da je jednostavno više postao premali i predotrajali. Tako da je selidba kojih 200-njak metara dalje nužno rješenje. Jedino bi volio da i novi stadion postane poseban i specifièan barem upola kao stari Anfield. A bilo bi zgodno i još malo veæi kapacitet stavit, jer ako veæ dajemo preko 200 mil £ na novi stadion mislim da je poveæanje od "samo" 15.000 mjesta premalo, a da ne govorim da Old Trafford prima 78.000, što opet znaèi da oni po utakmici zaraðuju barem koji milionèiæ više...

Zoky:
Eh, stadion ko stadion mi nije ružan, samo se nadam da se neæe izgubiti atmosfera. Zna se da je dolazak na Anfield pakao za protivnièke momèadi, navijaèi di dišu za vratom praktièki... a ovako mi se èine nekako distancirani. No vidjet æemo, u svakom sluèaju, You'll Never Walk Alone æe se bolje èuti iz 60 000 nego iz 45 000 grla :)

Inaèe ova ideja da se napravi muzej DaPa je fantastièna...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju