Arhiva > Arhiva
Divock Origi #27
Ozz:
Puno ime: Divock Okoth Origi
Datum rođenja: 18.04.1995.
Mjesto: Oostende, Belgija
186 cm, napadač
Kad nitko neće,ja ću ... :)))
Divock dolazi iz nogometne obitelji,biti će da mu od tuda i talenat,tata mu je bio Mike Origi ,a nećak je kenijskog reprezentativca Arnolda Origija.
U mlađim selekcijama je igrao za Gent, a 2010. je potpisao za Lille,gdje je počeo u rezervama. Debitantski nastup je ubilježio u kupu protiv Plabenecca 24.1.2013., a prvi gol je postigao 2.2.2013. protiv Troyesa u Le Champinatu.
Prvi reprezentativni gol,a mislim da je tada izbio u prvi plan,te da smo ga zapazili je postigao protiv Rusije na netom završenom svjetskom prvenstvu, te je tako pomogao reprezentaciji da odnese važnu pobjedu 1 - 0.
Igrač koji je dosta mlad,koji će vrlo vjerojatno provesti sezonu na posudbi u klubu u kojem igra Lilleu,ali igrač koji jako puno obećaje, izgledom vrlo sličan Sterlingu,barem meni,a čini mi se da se radi o igraču tipa Sturridge, nije pretjerano puno plaćen,a obećaje.
--- Citat: ---Liverpool could finally complete the signing of Lille striker Divock Origi today, according to L'Equipe. Origi has reportedly flown to the United States to have a medical before signing a five-year contract with Liverpool. The Belgium international, who has also been linked with Atletico Madrid, will then be loaned back to Lille for the coming season.
--- Kraj citata ---
wewonit5times:
s ovim sam prezadovoljan, bit ce zivotinja
Veky93:
--- Citat: Ozz - Srpanj 26, 2014, 12:01 ---
Puno ime: Divock Okoth Origi
Datum rođenja: 18.04.1995.
Mjesto: Oostende, Belgija
186 cm, napadač
Kad nitko neće,ja ću ... :)))
Divock dolazi iz nogometne obitelji,biti će da mu od tuda i talenat,tata mu je bio Mike Origi ,a nećak je kenijskog reprezentativca Arnolda Origija.
U mlađim selekcijama je igrao za Gent, a 2010. je potpisao za Lille,gdje je počeo u rezervama. Debitantski nastup je ubilježio u kupu protiv Plabenecca 24.1.2013., a prvi gol je postigao 2.2.2013. protiv Troyesa u Le Champinatu.
Prvi reprezentativni gol,a mislim da je tada izbio u prvi plan,te da smo ga zapazili je postigao protiv Rusije na netom završenom svjetskom prvenstvu, te je tako pomogao reprezentaciji da odnese važnu pobjedu 1 - 0.
Igrač koji je dosta mlad,koji će vrlo vjerojatno provesti sezonu na posudbi u klubu u kojem igra Lilleu,ali igrač koji jako puno obećaje, izgledom vrlo sličan Sterlingu,barem meni,a čini mi se da se radi o igraču tipa Sturridge, nije pretjerano puno plaćen,a obećaje.
--- Kraj citata ---
Mislin da se varas i da konstitucijom podsjeca na stua, ali on je u lilu vise igra krilne pozicije.
A izgledon mi najvise baca na Welbecka
Laslo:
--- Citat: wewonit5times - Srpanj 26, 2014, 13:07 ---s ovim sam prezadovoljan, bit ce zivotinja
--- Kraj citata ---
Znaš da ovo zvuči (ne)malo rasistički? :D
wewonit5times:
--- Citat: Laslo - Srpanj 26, 2014, 13:14 ---Znaš da ovo zvuči (ne)malo rasistički? :D
--- Kraj citata ---
potpuno sam svjestan toga :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju