O svemu > Nogomet

Novosti iz nogometa (nema bas veze sa LFC)

<< < (2/594) > >>

margita:

--- Citat: Ozz - Siječanj 10, 2012, 13:43 ---Naš reprezentativac Mario Dujmović pred potpisom za Zaragozu? Ne znam je li to korak nazad,ali po novinskom članku uz njega misle dovesti Gutija,D'alessandra i još nekog,valjda misle ozbiljno dalje u Primeri

--- Kraj citata ---

Možda su se malo kasno sjetili :D
Mahamadou Diarra je četvrti. D´Alessandro je (ako se ne varam) već bio u Zaragozi, na posudbi. Ali nekako sam ga izgubio iz vida nakon što je napustio Wolfsburg. Što se Gutija tiče, ne znam koliko im on može pomoći, jedino ako nije kao njegov odbačeni pajdaš iz Reala, onaj što brani boje omiljenog slikarovog i Gizmovog kluba ;)

Bobby:

--- Citat: Ozz - Siječanj 10, 2012, 13:43 ---Naš reprezentativac Mario Dujmović pred potpisom za Zaragozu? Ne znam je li to korak nazad,ali po novinskom članku uz njega misle dovesti Gutija,D'alessandra i još nekog,valjda misle ozbiljno dalje u Primeri

--- Kraj citata ---

Mario?  :? a da nije Tomislav Dujmović... http://hr.wikipedia.org/wiki/Tomislav_Dujmovi%C4%87

Ozz:

--- Citat: margita - Siječanj 10, 2012, 14:43 ---Možda su se malo kasno sjetili :D
Mahamadou Diarra je četvrti. D´Alessandro je (ako se ne varam) već bio u Zaragozi, na posudbi. Ali nekako sam ga izgubio iz vida nakon što je napustio Wolfsburg. Što se Gutija tiče, ne znam koliko im on može pomoći, jedino ako nije kao njegov odbačeni pajdaš iz Reala, onaj što brani boje omiljenog slikarovog i Gizmovog kluba ;)

--- Kraj citata ---
a mislio sam ozbiljno što se tiče opstanka  :)
--- Citat: Bobby - Siječanj 10, 2012, 15:18 ---Mario?  :? a da nije Tomislav Dujmović... http://hr.wikipedia.org/wiki/Tomislav_Dujmovi%C4%87

--- Kraj citata ---
je,je..haha ne znam zašto sam napisao Mario  :sram

El Rey:
Kako su lose golove stavili u izbor za nagradu ferenc puskas joooj..a bilo je sigurno boljih.A sta se tice izbora za najboljeg nogometasa svita tu san ocekiva da ce xavi osvojit jer je zasluzija vise.

Legendinho:
Prema pisanju srpskih medija, Grant uskoro preuzima Partizan

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju