Arhiva > Arhiva

Jordan Henderson #14

<< < (2/500) > >>

RobbieGod11:
Ja sam zadovoljan, transfer iz sjene praktički jer do prije par tjedana Henderson se nije pojavljivao u nikakvim mogućnostima za transfer. Sviđa mi se orijentacija na mlade nade koje će nadam se radit vrhunske stvari u budućnosti, a već sada su spremni da pružaju odlične partije. Sviđa mi orijentacija na "britansko područje" jer Liverpool je bio najjači kad je imao "otočki kadar". Cijena ako je točna da se vrti oko 13 milja + Ngog je po meni sasvim korektan deal. Hm, na nekim stranicama se spominje Adam kao gotova stvar, sprema li se možda prodaja Raula ili Lucasa?! U svakom slučaju Welcome Jordan Henderson

Gambith:
Welcome Jordan,nadam se da ćeš ostavit veliki trag u Liverpoolu!  :super

markec2408:
Ne znam puno o njemu, ali vidim da je mlad i kretivan.
Dobro došao, još bolje se snašao :)

wmostarlfc:
dobro dosao i dabogda isplatio svaku funtu ulozenu u tebe :super

Luis Garcai:

--- Citat: RobbieGod11 - Lipanj 08, 2011, 11:36 ---Ja sam zadovoljan, transfer iz sjene praktički jer do prije par tjedana Henderson se nije pojavljivao u nikakvim mogućnostima za transfer. Sviđa mi se orijentacija na mlade nade koje će nadam se radit vrhunske stvari u budućnosti, a već sada su spremni da pružaju odlične partije. Sviđa mi orijentacija na "britansko područje" jer Liverpool je bio najjači kad je imao "otočki kadar". Cijena ako je točna da se vrti oko 13 milja + Ngog je po meni sasvim korektan deal. Hm, na nekim stranicama se spominje Adam kao gotova stvar, sprema li se možda prodaja Raula ili Lucasa?! U svakom slučaju Welcome Jordan Henderson

--- Kraj citata ---

Ne prodajes najboljeg igraca u prosloj sezoni nakon sto je u klubu proveo samo jednu sezonu, to bi bilo suludo. Dolazak Hendersona po svemu onome sto smo citali na pocetku kada nas je preuzeo NESV sa Henryem na celu je upravo ono sto su najavljivali i cemu teze. Njegov dolazak prestavljat ce smjenu generacija koja se nadzire, jer u klubu je dosta vec matorih igraca koji su podlozni povredama poput Sota, Carre, Gerrarda, Kuyta, Aurelia, J. Colea, Maxia itd...

Sto se tice samog Jordana neverujem da ce se previse naigrati u narednoj sezoni, ocekujem slican tretman koji je dobivao Spearing, znaci uskakanje u prvi sastav ukoliko dodje do povreda, a isto tako i slican tretman koji je dobivao Shelvey, znaci oko poluvremena do pola sata igre, sto se tice prvenstvenih utakmica, u kup utakmicama dobivat ce 90 minuta.

Ako cemo jos da se pojacavamo treba ocekivati ovakve ili slicne transfere, kupnju mladih kvalitetnih igraca, a te transfere vec su nagovjestili Carroll, Suarez i sad Henderson.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju