Liverpool > Utakmice

Liverpool - Tottenham Prem., 8 kolo

(1/10) > >>

grbi:

LIVERPOOL - TOTTENHAM HOTSPUR
Ned. 07. 10. 2007

Proslogodisnji rezultat (3:0) i mjesto na tablici nam govore da se krajem tjedna nemamo cega bojati... no, no, no,... zar je to istina? zadnji rezultati nisu bas ohrabrujuci, na brodu nam malo skripi... pa se treba pitati ako ce Rafa sve podmazati ili cemo nastaviti sa losim predstavama... ma neka su lose samo da upecamo tri boda

Zoky:
Neznam uopće što da očekujem. Nadam se pobjedi, bojim se poraza...

Vidjet ćemo da li će Rafa naći rješenje za našu krizu...

sladjo:
napokon pobjeda i odlicna igra.ova utakmica ce nam biti izlaz iz krize.dizemo formu za everton i arsenal(nadam se da nisam previse optimistican).

Lasko:
Razvalit ćemo ih sigurno. Dosta je bilo zajebancije, Rafa je izjavio kako očekuje da tim pokaže kvalitetu i sigurno će izvesti najjaču postavu.

red till dead:
od svih utakmica inače u premiershipu , ja se uvijek , osim naravno tzv velike trojke( dva plus jedan , jer čelzi je to postao nenadano i preko noći ) , ove tekme najviše bojim , bilo doma ili vani , to nije bitno.....totenham je odlična , odlična momčad i na svoj dan mogu srediti bilo koga , to sam siguran , daj im milana , reala , i ubiće ih.....imaju sjajne igrače i sa njima se nije za šaliti
pobjeda od 1:0 bi bila za mene pravi uspjeh , uz dobru igru

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju