Liverpool > Utakmice
Liverpool - Marseille, LP 2.kolo
grbi:
LIVERPOOL - MARSEILLE
Srijeda 03. 10. 2007[/color]
Dolazi LP i u nas dom, otvaramo protiv jednog od najslavnijih francuskih klubova koji je isto tako poznat po navijacima... u goste nam dolaze Cisse i Zenden decki koji su igrali u nasa zadnja dva finala LP... na najtezem gostovanju smo izvukli bod koje treba potvrditi sa prva tri domaca boda! Naravno da ocekujem pobjedu...
Zoky:
Iskreno, uvijek se bojim bivših igrača, uvijek se nekako žele dokazati i reći "evo vam, zato što ste me odbacili".
Posebno ovdje mislim na Cissea, kojega je Rafa šutnuo iako je čovjek imao daleko najbolji omjer golova po minuti, i to kada nije igrao kao napadač. (Mislim, ko je vidio stavljat čistu špicu na krilo).
Ipak, Premierliga je za 2 koplja jača od francuske lige, i to bi se trebalo ovdje vidjeti. Eventualno bi Lyon mogao biti konkurencija...
Tony14ZD:
ma dobit cemo mi to lako
king kenny:
--- Citat: Zoky - Listopad 01, 2007, 14:05 ---Iskreno, uvijek se bojim bivših igrača, uvijek se nekako žele dokazati i reći "evo vam, zato što ste me odbacili".
Posebno ovdje mislim na Cissea, kojega je Rafa šutnuo iako je čovjek imao daleko najbolji omjer golova po minuti, i to kada nije igrao kao napadač. (Mislim, ko je vidio stavljat čistu špicu na krilo).
Ipak, Premierliga je za 2 koplja jača od francuske lige, i to bi se trebalo ovdje vidjeti. Eventualno bi Lyon mogao biti konkurencija...
--- Kraj citata ---
slažem se,mislim da mu Rafa nije dao pravu priliku.
red till dead:
--- Citat: Zoky - Listopad 01, 2007, 14:05 ---Iskreno, uvijek se bojim bivših igrača, uvijek se nekako žele dokazati i reći "evo vam, zato što ste me odbacili".
--- Kraj citata ---
hm , šta nisu oni negdje na predzadnjem mjestu svoje vlastite lige......ne bojim ih se
iako , takve tekme su najgore i pozivam na oprez , naročito zbog agerovog izostanka
očekujem pobjedu , ali ne baš laku , ono , na liniji živaca
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju