Pa ima.
Jesu li uradili ijednu stvar zbog koje bi nosili zasluge za uspjeh ? Ne baš. Doveli su Slota kao zamjenu za Kloppa jer je bio najbolji čovjek za dugoročnu viziju kluba, netko s kim se isplati ići na duže staze i graditi momčad prema njegovom ukusu i mogućnostima kluba. Jesu li se nadali da će odmah škljocnuti ? Ne baš, jer bi najavili borbu za titulu. Apsolutno nitko nije očekivao da ćemo se boriti za titulu, posebno radi lanjske sezone i predstava igrača, još sad pod novim trenerom i novim idejama.
Jesu li mogli išta učiniti kad je sezona krenula u pravcu u kojem ide ? Apsolutno da, ali su odlučili pustiti sve kao tikva niz vodu. Pretjerivanje s pregorovima oko produženja ugovora ključnih igrača, natezanje oko plaća onih oko čijeg iznosa plaće se ne spori, apsolutna nezainteresiranost za pojačanja na pozicijama na kojima škripi kako bi si povećao šanse za osvajanje naslova kad je prilika već stvorena. Mogli su dovesti napadača/krilo koje će Salaha djelomično rasteretiti te nam dati dimenziju više u napadu, zadnjeg veznog koji će dijeliti minute s Gravenom kako ovaj ne bi na pola sezone izgledao istrošen kao kočnica Raikonenovog bolida, dovest štopera koji će se rotirati s VvD i Konateom kako ne bi u svakom duelu strahovali da će biti izgubljeni do kraja sezone.
S obzirom da luigi pazi sta je u kojoj temi, prebacit cu ovdje 
Nema smisla (bar meni), jer kad su zasluge onda je sve to "sreca, palo s neba" ili ne znam sta a kad su kritike onda je sva odgovornost na njima. Po meni ne moze tako, ako imaju odgovornost i krivicu (a imaju) onda imaju i zasluge.
Da su ocekivali onda bi najavili napad na titulu? Sta? Tko to radi? Tko izade i kaze "e mi ove godine napadamo titulu a ove ne"? Ja stvarno ne bi volio takav nacin komunikacije nase uprave i moram priznat da mi je malo debilan.
Po meni smo mi tocno tu di bi trebali bit i kolko smo ulozili. Imamo 2. najplaceniju ekipu lige i ocekujem da budemo tu negdje i cekamo kiks i pad najplacenije ekipe i budemo spremni to iskoristiti. To se tocno i dogodilo, City je pao i mi trenutno vodimo. Jel iznad mojih ocekivanja za ovu sezonu? Je. Al ajmo onda dat neko priznanje ekipi koja je to odradila iznad mojih (a kao sto i sam kazes svacijih) ocekivanja a ne smatrat da je to eto "sreca". Jer kad od svih ekipa u vrhu odradimo najbolju tranziciju sa jednog toliko dominantnog i vaznog trenera za povijest kluba na post-njegovu eru onda valjda tu ima i nekog znanja a ne samo srece.