Anketa

Messi na kraju...

...ostaje u Barceloni
14 (43.8%)
...ide neki Engleski klub
15 (46.9%)
...ide u neki Taljanski klub
3 (9.4%)
...ide u neku drugu EU ligu
0 (0%)
...ide u neku drugu ne-EU ligu
0 (0%)

Ukupno Glasova: 32

Glasanje završeno: Rujan 01, 2020, 11:36

Autor Tema: Transfer vijesti - nevezano uz LFC  (Posjeta: 129830 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mihovil

• Hero Member
Odg: Transfer vijesti - nevezano uz LFC
« Odgovori #2430 : Veljača 04, 2025, 20:52 »
Jebiga, struktura placa im je takva da sad moraju dovodit nedokazanije igrace s manjim placama koje onda planiraju razvit do top razina bar dok im ne odu neki od ovih najplacenijih a starijih igraca.  :D  :p

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2431 : Veljača 04, 2025, 22:28 »
Plakalo se ovdje za Marmoushom, Joao Pedro i Cunha su za njega Suarez iz 2013/14

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #2432 : Veljača 05, 2025, 08:35 »
Plakalo se ovdje za Marmoushom, Joao Pedro i Cunha su za njega Suarez iz 2013/14
Palamuđenje.

Odigrao je tek 2 utakmice, i to protiv Chelsea i Arsenala protiv kojih ni oni koji su već par sezona u Premiershipu rijetko kad nešto naprave. Suditi mu treba nakon dvocifrenog broja utakmica.

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #2433 : Veljača 05, 2025, 09:33 »
Nekad je i Rodri bio blago receno katastrofa od igraca  :lol sta zna banned one, opet prosipa ko i obicno.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2434 : Veljača 05, 2025, 10:19 »
kaže lik koji je u rekordnom roku od 10 dana Dokua proglasio igračinom, pa prevarom  :lol

da ne pričamo šta je pisao o Salahu, da je npr. Diaz duplo bolji igrač  :lol

Diaz za kojeg sam u prvoj sezoni otkrio da je prevarant koji je prevario fudbal

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #2435 : Veljača 05, 2025, 11:11 »
Javio se luigi koji je skupio više dana banova , nego cijeli forum zajedno .  :lol

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #2436 : Veljača 05, 2025, 12:19 »
Javio se luigi koji je skupio više dana banova , nego cijeli forum zajedno .  :lol

Zasto ga provociras? Od tebe krene sve i onda si jebete mater i spammate neke teme bezveze. Ajd sjasite vise, polako ovo prelazi svaku granicu. Ili cete se vas dvojica smirit, ili ce ljudi pocet odlazit.. razmislite obojica malo.
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #2437 : Veljača 05, 2025, 12:30 »
Zasto ga provociras? Od tebe krene sve i onda si jebete mater i spammate neke teme bezveze. Ajd sjasite vise, polako ovo prelazi svaku granicu. Ili cete se vas dvojica smirit, ili ce ljudi pocet odlazit.. razmislite obojica malo.
Ja ću se smiriti kad se on smiri...
On vodi ratove sa više ljudi na froumu, jer evo sad provocira @john snow..
Prošli tjedan je dobio ban jer je vrijeđao @Luis Garcai na nacionalnoj osnovi i dobio ban..
Tako da mislim da je on veći problem od mene na forumu bar 100 puta...

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2438 : Veljača 05, 2025, 12:37 »
Druže, ti mene citiraš svaki put prvi, meni čak i ne smeta, jer se trudim da ti odgovorim, obzirom da je vidljivo da u privatnom životu patiš od nedostatka pažnje i da si usamljen pa da ti bar malo poklonim, jer te to očigledno hrani. Ti si se do sad izvinuo valjda deset puta i svaki put kreneš kao ispočetka, i onda po starom. Očigledan bipolarni poremećaj.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2439 : Veljača 06, 2025, 00:06 »
Ovo bi moglo biti zanimljivo s obzirom da Arsenal, Liverpool, United I Chelsea (+potencijalno Newcastle - ovisno o Isaku) trebaju napadača na ljeto.

https://x.com/TimesSport/status/1887275013000339471?t=dYnvLtKnAGpyd31L9GyG4g&s=19
Never miss a good chance to shut up.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2440 : Veljača 06, 2025, 08:00 »
Ovo bi moglo biti zanimljivo s obzirom da Arsenal, Liverpool, United I Chelsea (+potencijalno Newcastle - ovisno o Isaku) trebaju napadača na ljeto.

https://x.com/TimesSport/status/1887275013000339471?t=dYnvLtKnAGpyd31L9GyG4g&s=19

Za ove ostale OK, ali zašto nas stavljaš na taj popis?
Imamo mi naše Drvo koje hoda, Vječno ozlijeđenog Jotu, Salaha koji navodno ostaje, Gakpa koji je preporođen, i Diaza koji se tu negdje uvijek muva.
Što će nama Kane, tj. kojeg od ovih bi mogao zamijeniti?
Osim toga, takav tip igrača niti kod Slota niti kod Kloppa ne znam kako bi se uklopio.  :hm
Da se razumijemo, ima Kane svoje kvalitete, ali to je igrač kojem je ekipa poput Tottenhama baš po mjeri, sve iznad toga (mislim na Englesku) mislim da ne bi štimalo.
OK recimo za Newcastle, United, čak mislim da će im on i biti glavna meta jer su ga ionako već u par navrata htjeli dovesti.
A pogotovo će biti spreman otići sad kad će konačno osvojiti svoj prvi trofej jer ne vjerujem da će ove sezone Bayern opet failat.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2441 : Veljača 06, 2025, 08:19 »
Imamo mi naše Drvo koje hoda, Vječno ozlijeđenog Jotu, Salaha koji navodno ostaje, Gakpa koji je preporođen, i Diaza koji se tu negdje uvijek muva.
Osim toga, takav tip igrača niti kod Slota niti kod Kloppa ne znam kako bi se uklopio.  :hm
Da se razumijemo, ima Kane svoje kvalitete, ali to je igrač kojem je ekipa poput Tottenhama baš po mjeri, sve iznad toga (mislim na Englesku) mislim da ne bi štimalo.
OK recimo za Newcastle, United, čak mislim da će im on i biti glavna meta jer su ga ionako već u par navrata htjeli dovesti.
A pogotovo će biti spreman otići sad kad će konačno osvojiti svoj prvi trofej jer ne vjerujem da će ove sezone Bayern opet failat.

Sad zavisi kakvim tipom igrača ti smatraš Kanea. Po meni bi bio idealan i za Kloppa i za Slota. Druga je stvar što mislim da je po nekim drugim vrijednostima p***a. :neznam
Never miss a good chance to shut up.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #2442 : Veljača 06, 2025, 08:37 »
Kane bi i sa jednom nogom zabio više golova u sezoni nego Jota, Diaz i Nunez zajedno u dvije sezone. Gakpo i Salah su ionako krila.

Ako je 60M cifra, ne bih se mislio previše. Teško da se može dovesti bolji napadač, a ovaj trpa li trpa.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #2443 : Veljača 06, 2025, 09:04 »
Kane bi i sa jednom nogom zabio više golova u sezoni nego Jota, Diaz i Nunez zajedno u dvije sezone. Gakpo i Salah su ionako krila.

Ako je 60M cifra, ne bih se mislio previše. Teško da se može dovesti bolji napadač, a ovaj trpa li trpa.
Da za 60 M teško možeš kupiti boljeg napadača, a još je i dokazan u PL.
Lik trpa i ima killing instikt kao nekoć Šuker ili Batistuta, boljeg finishera je teško naći danas na tržištu da je dostupan.

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #2444 : Veljača 06, 2025, 09:39 »
Otkud to da je dostupan ?