To i mene zanima. Postoji li nekakav uređaj koji to mjeri?
Odnosno, ako nisam štovatelj MPT-a, da li sam onda manji Hrvat?
Pretpostavljam da je zbog tematike koja se proteže u njegovim pjesmama pa mu onda nadivaju takve epitete, jer je unikatan slučaj na estradi. A i služi kao kost koja će kod zagriženih fanova izazvati ponos, emociju jer je njihov simbol označen kao netko i nešto, a kod yugonostalgičara, woke populista izazvati kontrareakciju pa bilo kakva druga tema ili problem u državi prođe ispod radara.
I dalje ne shvatam što je pogrešno u tome što je on pjevao na dočeku rukometašima pa se i danima nakon toga raspravlja diljem interneta.
Da osim njega, Prljavaca i donekle Daleke obale bilo koji drugi pjevač, pjevačica ili bend u Hrvatskoj može kod šire mase ljudi izazvati takav naboj ili emociju, vjerojatno bi se njihove pjesme puštale na utakmicama bilo koje reprezentacije u kolektivnom sportu u Hrvatskoj.
Točno me zanima kako bi izgledalo da "elektriziraš" tribine stihovima Jacquesa Houdeka, Luke Nižetića ili Gibonnija

Tko je god makar jednom bio na tribini bilo kojeg stadiona, poslušao izvedbu "Ako ne znaš šta je bilo" na Trgu i kaže da bi neki drugi izvođač mogao jednako tako nabrijati masu od 70000 ljudi, ili je obična pederčina ili lažov ili Zoran Pusić osobno.
ne plaća porez i pjeva pjesme na koje se lože ovi što piju dvolu radnim danom u po dana, pravi domoljub
Ne plaća ga ni Messi ni Ronaldo ni Modrić ni Džeko, odnosno gledaju kako ga što manje platiti pa ne vidim da to nešto zabrinjava svekoliki nogometni puk. Ili se i na njih lože ovi što piju dvolu radnim danom u po dana