Autor Tema: Takumi Minamino #18  (Posjeta: 21739 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Bobby

• Hero Member
Odg: Takumi Minamino #18
« Odgovori #60 : Veljača 06, 2021, 18:28 »
5 boljih opcija da imamo? Ne vidim kako bi došlo do toga, ako već idemo po nekog WC igraca tipa mbappe, znaci da se rješavamo jednog od nasih napadača, odnosno prednja trojka+jota, minamino i evenutalno elliott, ne bi tu neke prevelike rošade radio, neka minamina još sezonu, pa ćemo vidjeti  :D

Ma kažem u slučaju da trenutna četvorka ostane i dovedemo npr. Haalanda po nekoj klauzuli za manju cijenu. Ipak mi je realnije to nego dovođenje Mbappea za tko zna koliko love, pogotovo jer ne vjerujem da će nam itko platiti 120+ milijuna za Manea ili Salaha čime bi pokrili njegovu kupnju.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #61 : Veljača 20, 2021, 14:04 »
Golcina  :kuler

Pa ti ostavi Shaqiria i Origia  :lol

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #62 : Veljača 20, 2021, 14:05 »
Golcina  :kuler

Pa ti ostavi Shaqiria i Origia  :lol
Origi voli everton  :D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #63 : Veljača 20, 2021, 16:32 »
Majstorski gol danas. :super

Dečko je jednostavno puuuno bolji u napadu (napadačkoj trojki) nego u sredini gdje smo ga mi dosta često koristili i kada je bio užasan.
Never miss a good chance to shut up.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #64 : Veljača 20, 2021, 17:53 »
Tek sam sad vidio gol, kakva majstorija Bravo Taki.
Iako nisam bas njegov fan, mislim da će mu ova posudba sjesti odlično i ako ovako nastavi zaslužuje bit u idućoj sezoni s nama. Najvažnije da dobije na samopouzdanju i da se prilagodi na ligu jer kod nas ne bi to mogao jer nebi mogao stalno igrati.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #65 : Veljača 20, 2021, 18:28 »
Dečko je jednostavno puuuno bolji u napadu (napadačkoj trojki) nego u sredini gdje smo ga mi dosta često koristili i kada je bio užasan.
Nije bas da tamo igra nesto u napadu, vise nekakav medulinijas sa strane.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #66 : Veljača 20, 2021, 19:01 »
Nije bas da tamo igra nesto u napadu, vise nekakav medulinijas sa strane.

Ma igraju 442, ali je on taj koji se prvi priključuje kao taj 3.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #67 : Veljača 20, 2021, 20:03 »
Krasna finta prije gola danas, ali u takvoj situaciji teško da bi se kod nas našao, mi tako ne igramo... u biti mi ne igramo trenutbo nikako ]:)

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #68 : Veljača 20, 2021, 20:23 »
Krasna finta prije gola danas, ali u takvoj situaciji teško da bi se kod nas našao, mi tako ne igramo... u biti mi ne igramo trenutbo nikako ]:)
zato onda prilagođavaš sustav igračima s kojima trenutno raspolažeš, a ne da isti sustav sa igračima koji nisu te kvalitete ili igrači za sustav koji forsiraš.
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #69 : Veljača 20, 2021, 20:30 »
zato onda prilagođavaš sustav igračima s kojima trenutno raspolažeš, a ne da isti sustav sa igračima koji nisu te kvalitete ili igrači za sustav koji forsiraš.

Ako trener vjeruje u igrace. Klopp vjeruje u sustav, samo ove sezone ga nece. Iako ne zamjeram. Ne kazem da se moglo ocekivati, ali s obzirom na prijasnje sezone i da je i City prolazio kroz isto prosle. Sad je i jasnije zasto je toliko trazio izmjene pravila i da se uvede 5 izmjena pi utakmici.

Bit ce bolje iduce, jedino sto mozemo zaboraviti na pojacanja jer nas izostanak iz LP kosta oko 50 miliona.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #70 : Veljača 26, 2021, 14:47 »
On Minamino: "[He has] a slight problem in the hamstring. Maybe he comes back next week. It's not a big injury. We rested him (vs Leeds) after not playing so long [it] would've been too much for him. It was very slippery. The pitch was not good in Leeds."

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #71 : Lipanj 12, 2021, 12:59 »
Takumi Minamino has left the Samurai Blue squad due to “circumstances at his club” and will not be available for Tuesday’s game against Kyrgyzstan.

Izgleda da ima liječnički pregled negdje.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #72 : Lipanj 12, 2021, 17:05 »
Eksperiment koji se nije proslavio. A dobro, valjda je opravdao Azijski marketing. Ako ode, puno srece dalje. Za sad izgleda da nije za najvisi nivo.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #73 : Lipanj 12, 2021, 17:49 »
Eksperiment koji se nije proslavio. A dobro, valjda je opravdao Azijski marketing. Ako ode, puno srece dalje. Za sad izgleda da nije za najvisi nivo.

Ma svakako ćemo profitirati + Nike deal i on su nam sigurno dali lijepu svoticu.

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #74 : Lipanj 13, 2021, 16:25 »
Takumi Minamino has left the Samurai Blue squad due to “circumstances at his club” and will not be available for Tuesday’s game against Kyrgyzstan.

Izgleda da ima liječnički pregled negdje.
However, Minamino's withdrawal is not connected to his Liverpool future and rather the amount of minutes he has featured for his country in the last three weeks.
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!