Official LFC Supporters Club Croatia > OLSC HR

Članstvo u Klubu navijača Liverpoola

<< < (5/5)

matanuchy:

--- Citat: ao3886liv - Siječanj 26, 2024, 12:53 ---Ako netko ide na Sheffield 3.4 sa udrugom, jeste gledali već možda letove, hotele/hostele?

--- Kraj citata ---

razmatrao sam let Zagreb - Manchester 2.4 i nekoliko dana Liverpoola pa malo do Londona i povratak iz Londona 7.4
Smještaj nisam jos gledao, nadam se da ce kreirati neka grupa pa da mozemo zajedno dogovoriti

ao3886liv:
Jel netko zna info jel datum utakmice protiv Sheffielda 100% potvrđen ili nije jos? Vidim na PL stranici da je, ali čitam da se datumi točno objavljuju i znaju tek cca mjesec dana prije. Pa da se ne zeznem i rjesim let, hotel i onda promjene datum.

gento:
U prvom tjednu 3. mjeseca će ti biti potvrđene tekme za 4. mjesec. Npr. 5.2. su bile potvrđene za 3.

S tim da mislim da ti se ne može mijenjati vikend, nego samo dal' je subota ili nedjelja i vrijeme utakmice. Ako ideš petak-ponedjeljak, trebao bi biti siguran, ali nemoj me držati za riječ oko toga.

ao3886liv:

--- Citat: gento - Veljača 11, 2024, 20:28 ---U prvom tjednu 3. mjeseca će ti biti potvrđene tekme za 4. mjesec. Npr. 5.2. su bile potvrđene za 3.

S tim da mislim da ti se ne može mijenjati vikend, nego samo dal' je subota ili nedjelja i vrijeme utakmice. Ako ideš petak-ponedjeljak, trebao bi biti siguran, ali nemoj me držati za riječ oko toga.

--- Kraj citata ---

E super hvala ti, ta urakmica protiv Sheffileda je 3.4 sto je srijeda, pretpostavljam da je ona “najranjivija” zbog potencijalnog FA kupa i EL. Budem se strpio onda sa svime dok ne potvrde u trećem mjesecu, makar mi se čini da se ni onda sa sigurnošću nezna, makar čisto sumnjam da bi mjenjali nakon sto objave u 3 mjesecu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju