Official LFC Supporters Club Croatia > OLSC HR

Članstvo u Klubu navijača Liverpoola

(1/5) > >>

Zoky:
Narode, potrebno je izvršiti ponovnu registraciju, onima koji su prije bili članovi ću vratiti stari članski broj, no i oni se moraju ponovno registrirati.

Sada su stvari napravljene kako spada, imate mogućnost uređivanja profila i tako dalje...

Gerro:
Preko nove stranice, ili ovaj link na forumu?!  Iskreno da ti kažem, nažalost nisam nikad dobio iskaznicu pa bih nadležne zamolio da mi napišu broj moje kartice  :D

Zoky:

--- Citat: Gerro - Studeni 27, 2018, 19:52 ---Preko nove stranice, ili ovaj link na forumu?!  Iskreno da ti kažem, nažalost nisam nikad dobio iskaznicu pa bih nadležne zamolio da mi napišu broj moje kartice  :D

--- Kraj citata ---

Ti ne možeš sam upisati broj membershipa u našem klubu navijača, već samo možeš za službeni. Mi ti upisujemo naš broj.

inho7:
Kolika je članarina i na koji račun se treba uplatiti?

Gerro:

--- Citat: inho7 - Prosinac 28, 2018, 09:36 ---Kolika je članarina i na koji račun se treba uplatiti?

--- Kraj citata ---

Članstvo vrijedi za jednu sezonu, trenutno je iznos članarine 50,00 KN. Cijene članarina se mogu mijenjati sukladno statutu, no jednom plaćena članarina vrijedi do kraja nogometne sezone.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju