Anketa

Caicedo+Mac Allister za 145 milijuna?

Realni paket
Preskupi paket

Autor Tema: Ljetni transferi 2024  (Posjeta: 330990 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Ljetni transferi 2024
« Odgovori #3705 : Lipanj 01, 2023, 08:51 »
Ne kontam ovo plakanje za firminom ima nas koji smo presretni.sto ce konacno ici, vrijeme je za nove igrace , zeljne igre i dokazivanja.
Firmino je motiviran ko moj k***c kad vidi babu od 80g.
Tako da putuj, lajk igracu evertona je bio za disciplinsku mjeru i nikad za zaboravit.

Hajde priznaj da si prikriveni navijač Evertona.
Sama činjenica da postoji interes Reala dovoljno govori o Bobyu, ali to je sada više nebitno.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #3706 : Lipanj 01, 2023, 08:52 »
Znaci nije do Nuneza, vec do Gakpa. I u zimskom roku znali smo da nam treba vezni, i doveli smo Gakpa koji je izbacio Firmina, ili doveden kao zamjena za Firmina. Njegova sudbina u klubu je ocigledno bila poznata odavno.

Al polako, dalek je put do Reala. Spekualcija je uvijek bilo, ne bih se iznenadio da zavrsi i u Turskoj.

Da. Ma problem je što smo potrošili 130 milijuna eura na 2 napadača, umjesto da smo uzeli jednog napadača i jednog veznjaka. To mi nije nikako jasno. Žao mi je što ide Firmino jer to je igrač koji sigurno može dati još par kvalitetnih sezona.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Online Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #3707 : Lipanj 01, 2023, 09:02 »
Da. Ma problem je što smo potrošili 130 milijuna eura na 2 napadača, umjesto da smo uzeli jednog napadača i jednog veznjaka. To mi nije nikako jasno. Žao mi je što ide Firmino jer to je igrač koji sigurno može dati još par kvalitetnih sezona.

Ista stvar se desila i ranije. Bit ce da smo ponudili i Maneu i Firminu manje ugovore od onoga sto su oni ocekivali. Kako nisu potpisali, dovedeni su njihove zamjene. Diaz sa jedne, Gakpo sa druge. Nekako mi je dojam da smo Nuneza doveli kao odgovor Citya na Haalanda.

Na pocetku sezone sam rekao, za novce koje je doveden ocekujem minimalno 20 golova, inace ce bit promasaj. Vecina je tu granicu smanjila i smatrala da ce bit dovoljno ako postigne 15 golova. Sto bi mozda i bilo dobro da smo usli u LP.

Isak je doveden za slicne novce kao i Nunez, ali se daleko manje prica o njemu s obzirom na uspjeh Newcastlea. Jedan se smatra flopom, drugi igracem, a istina je da su obojica tu negdje. Jedino sto moram priznati da je Isak daleko bolji sa loptom u nogama.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #3708 : Lipanj 01, 2023, 09:05 »
Interes Reala postoji jer je Firmino najbolji slobodni napadač na tržištu, a opet je stilski sličan Benzemi. S obzirom da će im Benzema izgleda otići, čisto sumnjam da mogu platiti Bellinghama 120 milijuna i onda još ići po kvalitetnog napadača od 100+ milijuna. Ovako im je plan istrpjeti godinu dana s Firminom koji ima još jednu godinu u sebi, a nakon toga pokupiti Mbappea ili možda Kanea besplatno. Da je Nunez slobodan ovog ljeta, vjerujem da bi i po njega išli.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #3709 : Lipanj 01, 2023, 09:05 »

Isak je doveden za slicne novce kao i Nunez, ali se daleko manje prica o njemu s obzirom na uspjeh Newcastlea. Jedan se smatra flopom, drugi igracem, a istina je da su obojica tu negdje. Jedino sto moram priznati da je Isak daleko bolji sa loptom u nogama.

Odmah bih prihvatio razmjenu Isak - Nunez, bez ikakvog razmišljanja.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #3710 : Lipanj 01, 2023, 09:06 »
Interes Reala postoji jer je Firmino najbolji slobodni napadač na tržištu, a opet je stilski sličan Benzemi. S obzirom da će im Benzema izgleda otići, čisto sumnjam da mogu platiti Bellinghama 120 milijuna i onda još ići po kvalitetnog napadača od 100+ milijuna. Ovako im je plan istrpjeti godinu dana s Firminom koji ima još jednu godinu u sebi, a nakon toga pokupiti Mbappea ili možda Kanea besplatno.

Moguće je da je i to plan. Plus, možda čekaju Hallanda nagodinu.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #3711 : Lipanj 01, 2023, 10:01 »
Darwin je dosao u najgorem mogucem trenutku u liverpool.
Da halandu iza ledja stoje keita eliot jones hendo milner i bajcetic pala bi mu cjena i zavrsio bi u championshipu.
Budite bar malo realni.
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #3712 : Lipanj 01, 2023, 10:38 »
Darwin je dosao u najgorem mogucem trenutku u liverpool.
Da halandu iza ledja stoje keita eliot jones hendo milner i bajcetic pala bi mu cjena i zavrsio bi u championshipu.
Budite bar malo realni.
Meni je Nunez oduvijek izgledo ko paradni konj ali ovo je istina
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #3713 : Lipanj 01, 2023, 10:45 »
Istina je da nismo dobro izgledali i da nam je veza bila jako losa, ali isto tako je nekako ta veza uvijek izgledala puno bolje uz Bobbya i uz Gakpa nego uz Darwina, pitam se zasto. Tko bi rekao da je lakse igrat kad imas opciju koja se zna otvorit i pric lopti a onda ju jos primirit i odigrat dalje normalno nego kad imas paradnog konja naprijed :D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #3714 : Lipanj 01, 2023, 10:46 »
Istina je da nismo dobro izgledali i da nam je veza bila jako losa, ali isto tako je nekako ta veza uvijek izgledala puno bolje uz Bobbya i uz Gakpa nego uz Darwina, pitam se zasto. Tko bi rekao da je lakse igrat kad imas opciju koja se zna otvorit i pric lopti a onda ju jos primirit i odigrat dalje normalno nego kad imas paradnog konja naprijed :D

Jebeš takvu vezu koja treba nekoga naprijed da iznese loptu u zadnju trećinu. :D

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #3715 : Lipanj 01, 2023, 10:50 »

Sjecas ga se protiv benfice sta nam je radio i kolko je opasan bio, a to ga je i dovelo u liverpool, neki dan je bas to i klopp spominjao.
U poslozenoj momcadi i na pravom mjestu sa pravim zadacima izgledat ce on sasvim drugacije.
Decko ce bit odlican.
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #3716 : Lipanj 01, 2023, 11:14 »
Gerrard i Alonso su mogli loptu izositi u zadnju trećinu s Barošem, Ngogom, Voroninom i sličnima naprijed tako da ovima Darwin ne smije biti opravdanje.  :D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #3717 : Lipanj 01, 2023, 11:17 »
Info. Dani Olmo: he has reached an agreement in principle with Leipzig to extend his contract with the Germans.

Important detail: the renewal includes a termination clause of around 60 million euros in the contract.

Nije se povezivao s nama, ali mi je bio bolja opcija od nekih koji se povezuju.

Newcastle are closing in on the signing of Celta de Vigo midfielder Gabri Veiga, per @marca.

Veiga has a release clause of €30m and Celta, who are fighting to avoid the drop, have been unable to renew his contract.

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #3718 : Lipanj 01, 2023, 11:29 »
Jebeš takvu vezu koja treba nekoga naprijed da iznese loptu u zadnju trećinu. :D
Baš sam ovo htio napisati Mihovilu.
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #3719 : Lipanj 01, 2023, 12:14 »
Ma Nunez je proslost,Gakpu mu je uzeo mjesto,a na krilu ga ne zelin gledat
On da mora vuc loptu,napravit dribling ili nesto tako.
Rade bi gledao Babela kojem se nije dalo zivit,nego to.