Da. Ma problem je što smo potrošili 130 milijuna eura na 2 napadača, umjesto da smo uzeli jednog napadača i jednog veznjaka. To mi nije nikako jasno. Žao mi je što ide Firmino jer to je igrač koji sigurno može dati još par kvalitetnih sezona.
Ista stvar se desila i ranije. Bit ce da smo ponudili i Maneu i Firminu manje ugovore od onoga sto su oni ocekivali. Kako nisu potpisali, dovedeni su njihove zamjene. Diaz sa jedne, Gakpo sa druge. Nekako mi je dojam da smo Nuneza doveli kao odgovor Citya na Haalanda.
Na pocetku sezone sam rekao, za novce koje je doveden ocekujem minimalno 20 golova, inace ce bit promasaj. Vecina je tu granicu smanjila i smatrala da ce bit dovoljno ako postigne 15 golova. Sto bi mozda i bilo dobro da smo usli u LP.
Isak je doveden za slicne novce kao i Nunez, ali se daleko manje prica o njemu s obzirom na uspjeh Newcastlea. Jedan se smatra flopom, drugi igracem, a istina je da su obojica tu negdje. Jedino sto moram priznati da je Isak daleko bolji sa loptom u nogama.