Anketa

Messi na kraju...

...ostaje u Barceloni
14 (43.8%)
...ide neki Engleski klub
15 (46.9%)
...ide u neki Taljanski klub
3 (9.4%)
...ide u neku drugu EU ligu
0 (0%)
...ide u neku drugu ne-EU ligu
0 (0%)

Ukupno Glasova: 32

Glasanje završeno: Rujan 01, 2020, 11:36

Autor Tema: Transfer vijesti - nevezano uz LFC  (Posjeta: 101845 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Marijo

• Hero Member
Odg: Transfer vijesti - nevezano uz LFC
« Odgovori #1875 : Svibanj 08, 2023, 15:51 »
Kad mi već nećemo.... ima tko hoće, jbg.

wtf??? zašto?

mislim, ne vjerujem da će on pristati otići u Wolverhampton
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #1876 : Svibanj 08, 2023, 16:17 »
FC Barcelona are ready to accept Wolverhampton Wanderers' offer of €30 million plus Rúben Neves for Ansu Fati. [SPORT]

Ovo bi i u FMu zvučalo nategnuto.  :lol
Say what again!

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #1877 : Svibanj 23, 2023, 16:24 »
RB Leipzig are ready to enter negotiations with Manchester City for Joško Gvardiol!

The German club expect a bid of at least €100M.

(Source:
@SPORTBILD
)

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #1878 : Svibanj 23, 2023, 20:49 »
i ajd nek mi neko sad priča o poštenju i o tome kako im ne bi uzeli titule. halanda platili malo al ga plaćaju ko suho zlato....
bude neka qatar turistička agencija uplatila neku siću za promoviranje
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #1879 : Svibanj 31, 2023, 19:05 »
EXCL: Manchester City have opened concrete talks to sign Mateo Kovacic in the summer. Positive discussions took place with player’s camp in the last few days over personal terms  #MCFC

Chelsea, open to selling Kovacic as part of midfield revolution. Talks will continue soon.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1663950551371882497?t=3D0GG-OWRFZCexMpGMD-dg&s

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #1880 : Svibanj 31, 2023, 20:38 »
Pa u čemu je problem da City pukne 100m na Gvardiola?
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #1881 : Lipanj 01, 2023, 07:52 »
Pa u čemu je problem da City pukne 100m na Gvardiola?

+50 milja za Kovačića + za ovog + 100 za onog itd itd. I kupe na tržištu sve i onda ako treba čak ih stave i na klupu, samo da ne igraju u protivničkim klubovima.
Tako da nije uopće problem u Guardiolu da je on jedini kojeg će dovesti nego u iznosu.
A da ne govorim o onome što je nedavno Roy Kane rekao da ako se tako nastavi, i ako nastanu novi mega klubovi (mislio je na Newcastle) koji mogu kupiti "sve na svijetu", liga će postati nezanimljiva jer će se sve znati unaprijed, a ekipe koje imaju svoje nogometne akademije isl ispadaju budale.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #1882 : Lipanj 01, 2023, 07:58 »
Kovačić i Gvardiol u Cityju su brutalna kombinacija. Baš igrači za Gvardiolu.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #1883 : Lipanj 01, 2023, 08:04 »
+50 milja za Kovačića + za ovog + 100 za onog itd itd. I kupe na tržištu sve i onda ako treba čak ih stave i na klupu, samo da ne igraju u protivničkim klubovima.
Tako da nije uopće problem u Guardiolu da je on jedini kojeg će dovesti nego u iznosu.
A da ne govorim o onome što je nedavno Roy Kane rekao da ako se tako nastavi, i ako nastanu novi mega klubovi (mislio je na Newcastle) koji mogu kupiti "sve na svijetu", liga će postati nezanimljiva jer će se sve znati unaprijed, a ekipe koje imaju svoje nogometne akademije isl ispadaju budale.
[/b]

I to je kao nesto novo? Od kad je nogometa i transfera, novac diktira vecinu slucaja. Premier liga svaku deceniju ima jedan tim koji dominira. 70e-80e smo bili mi uz par drugih klubova tipa Everton, Leeds. 90e, United, potom 2000-ih se pojavio Arsenal i Chelsea, ali dominacija Uniteda je ostala i sad City. Tako da ovo boldano i nije bas nesto sto nismo gledali i ranije.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #1884 : Lipanj 01, 2023, 08:24 »
[/b]

I to je kao nesto novo? Od kad je nogometa i transfera, novac diktira vecinu slucaja. Premier liga svaku deceniju ima jedan tim koji dominira. 70e-80e smo bili mi uz par drugih klubova tipa Everton, Leeds. 90e, United, potom 2000-ih se pojavio Arsenal i Chelsea, ali dominacija Uniteda je ostala i sad City. Tako da ovo boldano i nije bas nesto sto nismo gledali i ranije.

Ne, ne, sve jasno, nisi shvatio poantu.
Poanta je da ako se ovako nastavi, neće past će interes, ne za ove top 6 klubove, nego za ligu kao ligu generalno. Na to je Kean mislio, a i slažem se s njim.
Znači imaš 6 ekipa koje se bore za titulu i ostale se bore sa ostanak, praktično imaš malo jači Championship u ostalim utakmicama tih klubova.
Ja npr. volim gleneralno Premier ligu i volim pogledati i npr. West Ham - Bournemouth ako mogu, ali uskoro će to postati nebitno i slabo.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #1885 : Lipanj 01, 2023, 08:33 »
Ne, ne, sve jasno, nisi shvatio poantu.
Poanta je da ako se ovako nastavi, neće past će interes, ne za ove top 6 klubove, nego za ligu kao ligu generalno. Na to je Kean mislio, a i slažem se s njim.
Znači imaš 6 ekipa koje se bore za titulu i ostale se bore sa ostanak, praktično imaš malo jači Championship u ostalim utakmicama tih klubova.
Ja npr. volim gleneralno Premier ligu i volim pogledati i npr. West Ham - Bournemouth ako mogu, ali uskoro će to postati nebitno i slabo.

Izvini ali kad se 6 klubova borilo za naslov u zadnjih 6 godina? Uglavnom se sve svodilo na nas i City. Nije bas da je prvak postao netko sa 2 boda ispred 4 razlicita kluba.

Da nije bilo nas u utrci za prvaka, liga bi mi odavno postala dosadna, nesto slicno kao Primera ili Bundesliga. Pa i Seria A, dok je Juve kolo vodio. U nazad tri godine vratila se zanimacija sa tri razlicita prvaka.

Ako nece uvoditi reforme, jer ovo sa FFP je ocigledno jbna sala koja se provodi na malim ribama, onda ce da bude kako je. Imat ces dva tima koja vode borbu za titulu, a ostali su tu samo da popune broj.

Ili uvodi drasticne promjene sa Transfer limitom ili ukini Bosman pravilo ili uvedi nesto kao sto je bilo u bivsoj Jugi da igrac ne moze otici do svoje 27 godine. Normalno nista od toga se nece desiti.

Isto tako nevjerujem da je spas nogometa u Superligi.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #1886 : Lipanj 01, 2023, 09:02 »
Izvini ali kad se 6 klubova borilo za naslov u zadnjih 6 godina? Uglavnom se sve svodilo na nas i City. Nije bas da je prvak postao netko sa 2 boda ispred 4 razlicita kluba.

Da nije bilo nas u utrci za prvaka, liga bi mi odavno postala dosadna, nesto slicno kao Primera ili Bundesliga. Pa i Seria A, dok je Juve kolo vodio. U nazad tri godine vratila se zanimacija sa tri razlicita prvaka.

Ako nece uvoditi reforme, jer ovo sa FFP je ocigledno jbna sala koja se provodi na malim ribama, onda ce da bude kako je. Imat ces dva tima koja vode borbu za titulu, a ostali su tu samo da popune broj.

Ili uvodi drasticne promjene sa Transfer limitom ili ukini Bosman pravilo ili uvedi nesto kao sto je bilo u bivsoj Jugi da igrac ne moze otici do svoje 27 godine. Normalno nista od toga se nece desiti.

Isto tako nevjerujem da je spas nogometa u Superligi.

Da, ovo boldano, tako ispada kako se i meni čini.
A što se tiče broja klubova koji su konkurenti za naslov, nisam dobro napisao, trebao sam napisati kandidati za naslov, e sad, kako odigraju sezonu, otom-potom. Scum svake godine nešto zezne, Arsenal se probudio, ali pretanki su još za ozbiljan napad na titulu, ali dugo su odolijevali, a za Tottenham i Chelsea neću niti govoriti , i eto, sad se pojavio i Newcastle (a kako čitam koga sve namjeravaju dovesti, ne bi me čudilo da postanu ozbiljan kandidat za titulu https://www.skysports.com/transfer/news/12691/12876366/newcastle-transfer-news-and-rumours-summer-transfer-window-2023 ).

Ovako neće niti toga biti.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #1887 : Lipanj 01, 2023, 09:10 »
Da, ovo boldano, tako ispada kako se i meni čini.
A što se tiče broja klubova koji su konkurenti za naslov, nisam dobro napisao, trebao sam napisati kandidati za naslov, e sad, kako odigraju sezonu, otom-potom. Scum svake godine nešto zezne, Arsenal se probudio, ali pretanki su još za ozbiljan napad na titulu, ali dugo su odolijevali, a za Tottenham i Chelsea neću niti govoriti , i eto, sad se pojavio i Newcastle (a kako čitam koga sve namjeravaju dovesti, ne bi me čudilo da postanu ozbiljan kandidat za titulu https://www.skysports.com/transfer/news/12691/12876366/newcastle-transfer-news-and-rumours-summer-transfer-window-2023 ).

Ovako neće niti toga biti.

Nakon sto im je usao novi vlasnik u klub, znalo se da ce kad tad poceti trositi na veliko. Usli su u Lp, neko novo iskustvo, treba navici igrati tijekom tjedna. Nece napasti titulu barem jos 2-3 sezone.

Tielemans je slobodan. Koliko vidim bio je na 35 000 tjedno. Da mu ponudimo nesto vise mogli bi ga dovesti da ojacamo vezni red. 

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #1888 : Lipanj 04, 2023, 00:17 »
🗞 Manuel Ugarte has chosen to join Chelsea. ITS DONE. (Source: Record Portugal)

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #1889 : Lipanj 04, 2023, 12:05 »
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1665296716721946625?t=oW9de9asWxYr_iqUQ9w5PQ&s

Uz bayern, chelsea i united je sada tu i real u potrazi za novom devetkom. Bit ce jako veselo na trzistu ovog ljeta