Autor Tema: Sakrivanje od gostiju + youtube  (Posjeta: 10553 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Zoky

  • Administrator
  • Hero Member
  • Postova: 12601
Sakrivanje od gostiju + youtube
« : Rujan 20, 2007, 23:10 »
Evo narode, napokon sam napravio taj super dugi i naporni posao (cca 10 minuta posla  :lol) i stavio modifikaciju na forum pomoću koje možete neki dio svoje poruke sakriti od gostiju.

Dakle, svatko tko je logiran vidjet će apsolutno normalno poruku, a oni koji nisu, vidjet će obavijest da se moraju logirati.

Što morate napraviti da bi sakrili dio vašeg posta? Vrlo jednostavno, napišite post, označite (zacrnite) dio koji želite sakriti i kliknite na ikonu koja se nalazi iznad smajlića dok pišete post. I to je to, dobit ćete "locked" tagove na početku i kraju onoga što ste označili.

Ova gornja opcija bi trebala služiti za skrivanje linkova na golove, bez da se sakriva cijeli podforum. (Tako da narod zna da su linkovi tu, ali se moraju registrirati, ovako ako sakrijem cijeli podforum neće ni znati da postoje golovi).Druga modifikacija koju mi se učinila zgodnom je vezana uz youtube. Znači, sada možemo gledati youtube video na forumu, bez da odlazimo sa LFCCRO-a.

Staviti youtube filmić na forum je vrlo jednostavno, kopirajte cijeli link od youtube filma, ovdje stisnite ikonu ''youtube'' iznad smajlića i paste-ajde (zalijepite) link od filma koji ste predhodno kopirali između "youtube" tagova.

Kako sve to skupa izgleda možete vidjeti na temi "test" na Off topicu.
Slobodno tamo i isprobajte nove opcije.
« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2011, 21:06 grbi »