Autor Tema: Najkvalitetniji Forumaš u Sezoni 09/10  (Posjeta: 8349 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Eric

• Hero Member
Odg: Najkvalitetniji Forumaš u Sezoni 09/10
« Odgovori #15 : Svibanj 29, 2010, 10:45 »
Ovdje mala prednost margiti čisto zbog toga što jako patim na pisanje č/ć/dž/đ/š/ž  :super, ali (uz dužne isprike i  :super) bodovi nijednome (i nadam se da nikome neće trebati za pobjedu na kraju).

Vec sam se ranije u vise navrata ponizno ispricavao  :D svekolikom pucanstvu zbog mucenja s dijaklitickim znakovima.
Od prvog racunala prije 15ak godina koje sada pociva u silicijskom raju, a koje nije imalu tipkovnicu s hrvatskim slovima, naucio sam na pisanje bez istih. Shvatite to kao bildanje mozdanih stanica.  :)

Svima koji su se zahvalili na minulom radu mogu samo odgovoriti kako mi je drago da ste odvojili nesto vremena za citanje tekstova.

How sharper than a serpent’s tooth
To hear your child make such a fuss.
It isn’t fair—it’s not the truth—
He’s fucked up, yes, but not by us.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #16 : Svibanj 29, 2010, 11:35 »
1. Margita

2. Eric Uboderic

3. Lask...ovaj Laslo.

Što reći, očekivano. Prva dvojica su stariji članovi s puno konstruktivnih postova, zapravo sam rijetko vidio one linere kod njih dvojice. Da ne govorimo o Ericovim "pogled na" i Margitinim uvodima pri svakoj utakmici. Margiti sam dao prednost zbog malo veće aktivnosti.

Laslo je također zaslužio pohvalu zbog iznimno kvalitetnih postova, makar je novi član. Latinske izreke su dobar touch.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline ringo starr

• Hero Member
« Odgovori #17 : Svibanj 29, 2010, 11:37 »

Moram i ovdje dodijeliti jedan  :super pa bih spomenuo ovom prilikom ringa staRR-a.

a šta jest, jest...

evo da i ja nabacim par svojih favorita:

domagoj, emil, darijo, goga, kruno, david, mate, dobrivoj, damir, prvi josip, robač, luka, ante i drugi josip....

a i rudy mi je u zadnjih par dana nabacio osmjeh na facu (nije dugo na forumu, a već ga kandidiram)....

pozdrav iz Maksimira!

(dabogda me uvijek razveselili vašim forama i tekstovima)

pohvale svima, vratila se i zdrava zafrkancija na forum a ima i puno kvalitetnih postova... jako sam zadovoljna i sretna i dalje tako nastavite  :love
« Zadnja izmjena: Svibanj 29, 2010, 11:55 ringo starr »

Offline number 9

• Hero Member
  • this is Anfield line
« Odgovori #18 : Svibanj 29, 2010, 12:37 »
Margita,Zooran,Eric-slobodno ih poredajte kako hoćete.
Ali bez Grbija,Garcaia,Gizma,Bulje,Davida 1991,O.Redsa,Dobre Babela,Lasla,Laska,Zlopashe,Weke,Liverbirda 91 i ostalih redovnih članova ovo ne bi imalo smisla.Samo mi je žao što HoThor više ne piše jer mislim da i on ima koju pametnu za reći.

Offline Buljo

• Hero Member
  • Evriting for LFC - JC#23
« Odgovori #19 : Svibanj 29, 2010, 14:36 »
Margita,Zooran,Eric-slobodno ih poredajte kako hoćete.
Ali bez Grbija,Garcaia,Gizma,Bulje,Davida 1991,O.Redsa,Dobre Babela,Lasla,Laska,Zlopashe,Weke,Liverbirda 91 i ostalih redovnih članova ovo ne bi imalo smisla.Samo mi je žao što HoThor više ne piše jer mislim da i on ima koju pametnu za reći.

jedini koji me se udostojio spomenut; hvala ti!  :love suza suzu goni....

ma ajde, svi su super, ali dobra je bez konurencije  :super

13.2.1911 - 13.2. 2011

Offline afro420

• Hero Member
« Odgovori #20 : Svibanj 29, 2010, 20:32 »
jbt mogli smo spomenutoj trojici neki simboličan poklon uručit  B-), a ne ovak, mislim da su zasluzili..decki cestitam
WC je najstrašnije mjesto, tamo su se i najhrabriji usrali!?!

Offline Orthodox REDS

• Hero Member
« Odgovori #21 : Svibanj 30, 2010, 00:55 »
1. Luis Garcai - bez razmisljanja on ubjedljivo drži prvo mjesto moje liste. covjek je najredovniji, najvise pise, ne pise preduge postove sto je meni važno, čini se kao izvrstan momak, 99% postova sto on napise se slaze sa mojim misljenjem... ima tu tonu razloga, a ovo su samo neki kojih sam se sjetio u 10 sekundi

2. Eric - zbog truda, dobar je sa svima, nekako mi je neprimjetan (kad poredim sa ovom starijom ekipom) a opet je tu stalno i fino piše

3. dvoumio sam se između lfcmostar i Margita, a glas ide ovom drugom zato sto je redovniji, i sto ulaze ogroman napor za ovaj forum, takođe je i dobar sa svima

steta sto su est.1892 i crored, čini mi se, napustili forum, jer bi i oni tu gore bili, ali valjda ce se i vratiti

Offline john_doe

• Hero Member
« Odgovori #22 : Svibanj 31, 2010, 12:34 »
Iako ne pišem često, stalno pratim forum i čitam sve. Svakako pohvala ovima što ulažu velik trud u pripremu izvješća prije utakmice, sezone ... dakako Eric, Margita, Luis ... i svi ostali koji se trude da bi forum bio bolji i kvalitetniji. Svaka čast momci, samo tako nastavite.

:super
“Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple.” - Bill Shankly

Link

Offline gizmo

• Hero Member
    • klikni mi na klitoris
« Odgovori #23 : Lipanj 01, 2010, 13:44 »
gizmom koji je glavni drustveni pokretac svega iako smo ga duboko razocarali sušnom sezonom,

da ti pravo kažem, bilo je vremena kad sam htio sjest i plakat......

Offline ringo starr

• Hero Member
« Odgovori #24 : Lipanj 01, 2010, 14:10 »
a kao nisi plako  :roll

Offline gizmo

• Hero Member
    • klikni mi na klitoris
« Odgovori #25 : Lipanj 01, 2010, 14:30 »

da ti pravo kažem, bilo je vremena kad sam htio sjest i plakat......

a kao nisi plako  :roll

jesam...

al nisam sjeo...

Offline Laslo

• Hero Member
  • Credo!
« Odgovori #26 : Lipanj 07, 2010, 00:12 »
No...izgleda da je referendum gotov. Kad će rezultati da čestitamo?
Gwlad, gwlad, pleidiol wyf i'm gwlad.

Legum servi sumus ut liberi esse possimus!

Uostalom, mislim da bi hrvatskim izbornikom trebao biti stranac!