Mi smo u špici jako dobro popunjeni, po kvaliteti i po godinama, za najmanje još jedno 3 do 4 sezone... ako ne bude nekih ozbiljnih ozljeda. Tu nema dileme.
Ipak treba misliti i na širu sliku, zato se slažem sa napisanim od strane kolege @bruteka
- Timo Werne 23 godine, za nekih 50 mil, može pokriti sve tri pozicije u napadu!
- Jadon Sancho 20 godina, za nekih 100 mil, desno krilo koje može i na dr stranu, englez koji se dokazao vani i jedan je od boljih u svojoj generaciji!
Obojica su mladi, već dokazani, te se uklapaju u naš sistem! Po meni je to prilika 'sada' a ne 'pričekajmo još koju godinu'.
Osim toga kada gledamo izostanke koji su najavljeni (OI i prvenstvo Afrike) neki igrači postaju opet 'manje atraktivni' (da se tako izrazim) za naše ambicije, te bi zato (ne svi ali pokoji) mogli biti 'žrtve' za tu operaciju.
Ubiti sve ovisi, kao i uvijek, šta Klopp želi... ali ako želi obojicu i kada znamo da prošlo ljeto nismo potrošili ništa... 150 mil za obojicu po meni nije previše! Pogotovo ako uzmemo EPL.
ps ako smo jedno ljeto bili baš cool, bez nekih velikih uzbuđenja, zašto si ne priuštiti ova dva mala infarkta kroz koji mjesec